ksideras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα στην παρεα παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα πριν κατι μερες ειχα προβλημα με ενα μυημα που μου εβγαζαν τα windows για το amd catalyst τον απεγκατεστησα και ξανα εκανα install και ολα μια χαρα αλα δεν βρησκειto usb οταν το συνδεο στην θυρα επανω και η drivers εχουν περαστη απο την amd τι κανουμε σε αυτην την περηπτωση? ευχαρηστω για τον χρονο σας
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ποια μητρικη εχεις και ποιον driver για usb3 περασες;
ksideras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 asrock fma75 pro 4 και η drivers ειναι etron usb 3
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 drivers περασες απο το site της asrock; εχεις δει μηπως στο bios υπαρχει επιλογη για την απενεργοποιηση των usb3;
ksideras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ναι περασα εβαλα το cd της μυτρικης και περασα τους drivers και τωρα εχω τα εξης προβληματα την τυχη μου μεσα παλι τα ειδια http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/21/byt7.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα