leopayne Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 γεια σας παιδια πηρα το λεγωμενο απο σκρουτζ,το μαγαζι(qElectronics.gr) το εχω ξαναεπισκεφτει πριν τα χριστουγεννα γιατι ειχα παρει και το σαμσουν σ3 για τη γυναικα,καλοι ανθρωποι και εξυπηρετικοι,μου ειπαν ερχετε απο αγγλια και μου δωσαν και ενα ανταπτορα πριζας τοιχου,αυτα πρωτα απο το τηλ μου τα ειπαν και μου εξηγησαν οτι και η εγγυηση ειναι μεσα διοτι ειναι ευρωπης το κιν,anyway ολα καλα και ειναι τουμπανο το g2,οποιος εχει το ιδιο θα ηθελα να μου ελεγε διαφορα προγραμματα, σελιδες ,navigator χωρις συνδεση,αξεσουαρ που του πανε,εγω πηρα μια tough case 21eyro απο ενα μαγαζι warp.gr γενικως εκει παω για οτιδηποτε ειναι καλα παιδια και καλες τιμες,για να φανταστειτε την ιδια (black δεν υπαρχει και σε αλλο χρωμα) την δινουν 29 σκρουτζ παλι.και antiscratch μεβρανες 3 μαζι 4.90, Ας ενωσουμε τις εμπειριες μας και διαφορα αλλα σαυτο το θεμα LGακιδες :-D
leopayne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ξερει κανεις με την κιτ κατ τι παιζει;ποτε θα μπει στο g2?
tombraider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ξερει κανεις με την κιτ κατ τι παιζει;ποτε θα μπει στο g2? http://www.insomnia.gr/topic/514452-lg-g2-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-android-44-kitkat-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC/ 1
leopayne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Spiegen slim armor. Η καλυτερη θηκη μπορεις να μου πεις που τη βρηκες;τελεια ειναι!!!
tombraider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να μου πεις που τη βρηκες;τελεια ειναι!!! μονο ebay/amazon κλπ εξωτερικο δηλαδη..εδω ελλαδα εγω προσωπικα δεν την βρηκα καπου
leopayne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μονο ebay/amazon κλπ εξωτερικο δηλαδη..εδω ελλαδα εγω προσωπικα δεν την βρηκα καπου σε ευχαριστω,απο υφη ειναι σαν λαστιχο παντου;
tombraider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 σε ευχαριστω,απο υφη ειναι σαν λαστιχο παντου; αν κρινω απο τα iphone που την εχω δει λογικα θα ειναι οπως ειπες..δεν την εχω αγορασει για το g2 μου παντως οποτε δεν ξερω
leopayne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αν κρινω απο τα iphone που την εχω δει λογικα θα ειναι οπως ειπες..δεν την εχω αγορασει για το g2 μου παντως οποτε δεν ξερω σε ευχαριστω παντως.μηπως γνωριζεις πως μπορω να δω για bluetooth που να κανουν για το g2?
tombraider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 σε ευχαριστω παντως.μηπως γνωριζεις πως μπορω να δω για bluetooth που να κανουν για το g2? δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξερω..φανταζομαι οτι ολα τα LG θα λειτουργουν αλλα περιμενε μηπως σου πει καποιος για πιο σιγουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα