Dreadno Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οχι τελικα δεν εκαναν τωρα το ειδα. 399€ χρεωσαν την καρτα. Δεν πειραζει ομως σουπερ τιμη
Tomahawk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μήπως δεν φορτίζει γιατί είναι ηδη πλήρως φορτισμένη; Τι χρωμα έχει το led; Εμένα ακόμη φορτίζει και γράφει charging κανονικά στο εικονίδιο.
vagreek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Παιδια έχει τελειώσει η προσφορα. Καλορίζικο σε όσους το επέλεξαν...
pcbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μήπως δεν φορτίζει γιατί είναι ηδη πλήρως φορτισμένη; Τι χρωμα έχει το led; Εμένα ακόμη φορτίζει και γράφει charging κανονικά στο εικονίδιο. και για τις 2 ?
athanaso77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Παιδια έχει τελειώσει η προσφορα. Καλορίζικο σε όσους το επέλεξαν... Δυστυχώς και εγώ που το παρήγγειλα, στο κατάστημα που κάλεσα δεν ξέρει κανένας τίποτα. Πάντως δεν δουλεύει σωστά το σύστημα παραγγελιών τους, ούτε e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας ούτε τίποτα. Έρχεται ένα ξερό email μετα απο μέρες χωρίς καμία πληροφορία για ναππάω να παραλάβω από το κατάστημα και εκεί δεν ξέρουν τίποτα.
leo06 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς και εγώ που το παρήγγειλα, στο κατάστημα που κάλεσα δεν ξέρει κανένας τίποτα. Πάντως δεν δουλεύει σωστά το σύστημα παραγγελιών τους, ούτε e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας ούτε τίποτα. Έρχεται ένα ξερό email μετα απο μέρες χωρίς καμία πληροφορία για ναππάω να παραλάβω από το κατάστημα και εκεί δεν ξέρουν τίποτα. δεν σου ήρθε e-mail με τον κωδικό παραγγελίας?
Tomahawk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 athanaso77 πάρε τηλέφωνα απο δω κι απο εκεί, εφόσον έχεις κωδικό παραγγελίας θα σου πουν τη πορεία. Υπάρχει και ένα link αλλα δεν το βρίσκω τώρα, μέσα απο το site της voda που σου λέει για τη πορεία της (απλά "εκκρεμει" και "εστάλει" βέβαια με φανταστείς"). @pcbill ναι ξεχωριστά για το καθένα το ίδιο μου βγάζει!
vagreek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς και εγώ που το παρήγγειλα, στο κατάστημα που κάλεσα δεν ξέρει κανένας τίποτα. Πάντως δεν δουλεύει σωστά το σύστημα παραγγελιών τους, ούτε e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας ούτε τίποτα. Έρχεται ένα ξερό email μετα απο μέρες χωρίς καμία πληροφορία για ναππάω να παραλάβω από το κατάστημα και εκεί δεν ξέρουν τίποτα. Χμμ, πραγματι Γιαννη, το συστημα παραγγελιων τους ειναι τραγικο κι ας το διαφημιζουν για ενα απο τα πλεον συγχρονα. Δυστυχως, δεν ειναι. Απο εκει και περα καποια στιγμη εστω κι ετεροχρονισμενα θα επρεπε να σου εχει ερθει το email για να παραλαβεις και κανονικα ηδη να το εχουν στο καταστημα που επελεξες για παραλαβη. Ελπιζω, λοιπον, να παραλαβεις κανονικα....
leo06 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ............. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/loadOrderTrackingAnonymous!searchAnonymousOrderTracking.action
pcbill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 @pcbill ναι ξεχωριστά για το καθένα το ίδιο μου βγάζει! κατάλαβα... ( ταλαιπωρία begins...)
gandalf21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά μιας και τελικά παράγγειλα ένα άλλο μηχάνημα που βρηκα αν θέλει κάποιος το ativ το δίνω αλλίως θα το επιστρέψω στην vodafone.
efo355 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) gandalf21 πόσο το δίνεις το ativ ; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από efo355
athanaso77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιος που είχε παραγγείλει το ativ αλλά δεν πήγε στο κατάστημα να το πάρει; Ψάχνω συσκευή αντικατάστασης λόγω προβλήματος της πρώτης (δεν διαβάζει τη sim) αλλά δεν υπάρχει πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα