gandalf21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχει κατι άλλο στην κατηγορια σε αυτές τις διαστασεις και λιγο ακριβοτερο, που να κυκλοφορει και στη χωρα μας και να μη μπλέκεις με εγγυήσεις κλπ. Υπαρχουν πχ τα HP Omni 10 και Dell Venue pro 11, πολύ καλα μηχανήματα και τα 2, αλλα θα πρεπει να τα αναζητήσεις στο εξωτερικο (το αγγλικο και το γερμανικο Αμαζον εχει διαθεσιμο το πρωτο) και συνδυάζοντας τα με τα official keyboard να κανεις την ιδια δουλεια (μαλιστα το πρωτο εχει και full hd οθονη). Οποτε στα 2 μοντελα της σύγκρισης σου, T100, 500Τ θα σου ελεγα να ζυγισεις τα εξης 2 πραγματα: Αν θελεις τη λιγο μεγαλυτερη οθονη (11.6 vs 10.1) και κατά ποσο σου χρειαζεται ο Wacom digitizer (για μενα η γραφιδα είναι πραγμα εκ των ουκ ανευ πλεον στα γκατζετ μου, αγοραζω μονο ο,τι εχει active digitizer γιατι με βολευει πολύ στη δουλεια μου). Θεωρω επισης ότι οι 11.6 είναι οι ιδανικες διαστασεις για φορητοτητα, οντας λιγο πιο ανετες ιντσες για να κανεις δουλιτσα όταν δεν το εχεις συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη. Μαλιστα η εργονομια/ form factor του 500Τ προσομοιαζει αυτή του MacBook air 11, δεν είναι τυχαιο που οι κορεατες "αντεγραψαν" αυτή την ακρως επιτυχημενη συνταγή (και είναι πιο ευκολο να βρεις και θηκες, αφου μοιράζονται τις ιδιες) Κατά συνεπεια, αν βαλεις Wacom + 64GB eMMC + 3G +11.6 + service στην Ελλαδα, για μενα εχεις τη συνταγή για ένα ανωτερο μηχανημα (αλλα για τη δικη μου χρηση)... ΥΓ @ pcbill Καλοριζικο κι ευχομαι να το ευχαριστηθείς. Είναι φανταστικη αγορα για τα χρηματα που κατεβαλλες to dell xps 12 το χεις δοκιμασει ? βρήκα ενα ι5 σε καλή τιμη.
emmanouilps Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 επειδή ειμαι ασχετος το ativ 500t σαν επεξεργαστης ποσο δυνατός ειναι? ας πουμε σε σχεση με εναν i3?
efo355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 επειδή ειμαι ασχετος το ativ 500t σαν επεξεργαστης ποσο δυνατός ειναι? ας πουμε σε σχεση με εναν i3? Απλά κοιτώντας benchmarks καταλαβαίνεις ότι είναι η μέρα με τη νύχτα
fylatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αν υπάρχει κάποιος που να θέλει το asus από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει pm να παραλάβει στη θέση μου.
deadp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εγώ ενδιαφέρομαι κι εσύ δεν μπορείς να δεχτείς μήνυμα...
vagreek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 vagreek μιας και το samsung σαν μηχάνημα το ξέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορεί να τρέξει χωρίς να σκαλώνει το σύμπαν όταν ας πούμε κατεβαζεις torrent έχεις 5 καρτελες ανοιχτές στον chrome και ακους μουσική. Ναι δεν έχεις πρόβλημα με αυτό το σενάριο χρήσης. Μαι χαρά παίζει με αυτα που περιγραφεις... Για το δικό που ρωτάει αν είναι σαν τον corei3 θα του πω ότι είναι πιο αδύναμος ο clover trail atom, ενώ τον i3 τον προσεγγίζουν σε δυνατότητες οι bay trail... 1
gandalf21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Vagreek το πήρα τελικά το ativ thanx για τα infos αλλα ψήνομαι άσχημα και για τον dell xps 12 τον ι5. τι άποψη έχεις για αυτό το μηχάνημα το χεις δουλέψει καθόλου? Επίσης ξέρεις πιο convertible θα είχα αγοράσει με κλειστά μάτια και δεν βγήκε τελικά? ATIV Q απλά κεραυνοβόλος έρωτας όταν το έιχα πρωτοδεί (όταν η samsung θέλει στην καινοτομία δεν παίζεται!)
vagreek Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 <p>Vagreek το πήρα τελικά το ativ thanx για τα infos αλλα ψήνομαι άσχημα και για τον dell xps 12 τον ι5. τι άποψη έχεις για αυτό το μηχάνημα το χεις δουλέψει καθόλου? Επίσης ξέρεις πιο convertible θα είχα αγοράσει με κλειστά μάτια και δεν βγήκε τελικά? ATIV Q απλά κεραυνοβόλος έρωτας όταν το έιχα πρωτοδεί (όταν η samsung θέλει στην καινοτομία δεν παίζεται!)</p> Καλορίζικο! Το xps 12 όχι δεν το έχω δοκιμάσει. Τελευταία αγορά ήταν το πανέμορφο Vaio tap 11, το οποίο όμως με απογοήτευσε σε θέματα αυτονομίας και θορύβου του ανεμιστήρα. Γενικά έχω καταλήξει ότι για μένα τα πιο ελκυστικα tablet pc 's είναι αυτά με detachable keyboards. Αυτά ονομάζονται hybrids και τα υπόλοιπα convertibles. Είναι πολύ πιο βολικό για τα δικά μου σενάρια χρήσης να μπορείς να αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο και να πάρεις όπου θες την ταμπλέτα χωρίς να σέρνεις μαζί το βάρος του πρώτου. Ο βασιλιάς του είδους για μένα είναι το surface pro 2. Μια έκδοση στα 512 ssd με 8gb ram είναι λουκούμι
pcbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τελικά δεν έχω βρει λύση με την φόρτιση του πληκτρολογίου στο Asus οπότε θα πάω για επίσκεψη στην Voda ή θα τηλ στην Asus.
Tomahawk Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν φωτίζει το ledακι δίπλα στη θύρα φόρτισης; Εχθές το παρέλαβα και μου φαίνεται πολύ καλό! Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση σε 8.1 δεν πιάνω wifi και δεν μπορώ να βρω drivers για το Generic SDIO που αναφέρεται ως network adapter.
Dreadno Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το αγορασα και εγω Αριστη αγορά Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από Dreadno 1
pcbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν φωτίζει το ledακι δίπλα στη θύρα φόρτισης; Εχθές το παρέλαβα και μου φαίνεται πολύ καλό! Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση σε 8.1 δεν πιάνω wifi και δεν μπορώ να βρω drivers για το Generic SDIO που αναφέρεται ως network adapter. To ledaki φωτίζει. Μπορείς να τσεκάρεις τι ένδειξη σου βγάζει στο εικονίδιο της μπαταρίας? Και για τις 2 στο δικό μου λέει ότι είναι plugged αλλά την δεύτερη λέει ότι δεν την φορτίζει. Για το άλλο που αναφέρεις, είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει όλα τα updates? Το αντίστοιχο SDIO μέσα στο network adapters είναι το Broadcom 802.11bgn Wireless SDIO Adapter. 1
athanaso77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το αγορασα και εγω με φοιτητικη εκτπωση βγηκε στα 359€ Αριστη αγορά Από ποιο κατάστημα το πήρες; Γιατί δεν δέχονται όλοι τη φοιτητική έκπτωση.
pcbill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το αγορασα και εγω Αριστη αγορά Από ποιο κατάστημα το πήρες; Γιατί δεν δέχονται όλοι τη φοιτητική έκπτωση. Και τελικά σου έκαναν την έκπτωση ή όχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα