pcbill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να καταλάβω πως φορτίζει αυτό το πράγμα! Έχω συνδεδεμένη την οθόνη στο πληκτρολόγιο και τον φορτιστή στο πληκτρολόγιο (δεν μπαίνει και αλλού όταν η οθόνη είναι συνδεδεμένη). Η οθόνη είναι στο 100% ενώ το πληκτρολόγιο δεν φορτίζει. Καμιά ιδέα? (Οθόνη) Battery-1: Plugged in, charging (Πληκτρολόγιο) Battery-2: Plugged in, not charging
ostvarivanje Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εχθές ήρθε το μηχανηματάκι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Μετά από την εγκατάσταση όλων των αναβαθμίσεων και πάμπολων εφαρμογών/ μικρών παιχνιδιών (για να περνάει η ώρα) από το store και των win 8.1 φυσικά, του μένει χώρος 16 GB. Του έχω ήδη και μια micro 32GB για να υπάρχει, τα πάντα είναι ταχύτατα, η οθόνη ανταποκρίνεται πλήρως με ωραία χρώματα και ευκρίνεια ενώ η ποιότητα του πληκτρολογίου του είναι άριστη. Γενικός κανόνας, τα win 8 (or 8.1), θέλουν οθόνη αφής.- Το χρησιμοποίησα ήδη σε μια παρουσίαση, δοκίμασα το office του και γενικότερα δεν βρίσκω κάτι που να μην μπορώ να κάνω αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσω αυτή την συσκευή και την προτείνω σε όσους το σκέφτονται σε σχέση με τα αντίστοιχα δεκάρια με win 8, hdd, διαφορετικό επεξεργαστή και τιμή μιαμιση φορά παραπάνω. Τέλος να σημειώσω ότι εάν θέλετε να τρέξετε απαιτητικά προγράμματα φυσικά και δεν θα μπείτε στην διαδικασία να διαλέξετε υπολογιστή με 10αρα οθόνη ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν θα το αγοράσετε επίσης για να αντικαστήσει τον βασικό σας υπολογιστή αλλά για να είναι ένα εργαλείο για την δουλειά σας... Thanks TS ! Εντελώς πληροφοριακά μιας και τώρα το πήρες (και με 'γεια σου), αν ενδιαφέρεσαι κατέβασε το asphalt 8 που αυτές τις μέρες το έχει δωρεάν. Εγώ το κατέβασα εχτές σε σταθερό υπολογιστή και μου άρεσε πολύ!
vagreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να καταλάβω πως φορτίζει αυτό το πράγμα! Έχω συνδεδεμένη την οθόνη στο πληκτρολόγιο και τον φορτιστή στο πληκτρολόγιο (δεν μπαίνει και αλλού όταν η οθόνη είναι συνδεδεμένη). Η οθόνη είναι στο 100% ενώ το πληκτρολόγιο δεν φορτίζει. Καμιά ιδέα? (Οθόνη) Battery-1: Plugged in, charging (Πληκτρολόγιο) Battery-2: Plugged in, not charging Μα το πληκτρολογιο δε φορτιζει, δεν εχει μπαταρια, παρα τροφοδοτειται απο το μερος του tablet οποτε το συνδεεις, οποτε μην ανησυχεις, δεν υπαρχει καποιο προβλημα...
fylatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μα το πληκτρολογιο δε φορτιζει, δεν εχει μπαταρια, παρα τροφοδοτειται απο το μερος του tablet οποτε το συνδεεις, οποτε μην ανησυχεις, δεν υπαρχει καποιο προβλημα... Δεν παίζει αυτό. Έχει μπαταρία και αυξάνει και την αυτονομία του μηχανήματος.
athanaso77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βαγγέλη το προτείνεις το ativ στην παρούσα φάση; Μπορεί να σταθεί σαν κανονικός υπολογιστής με win8; Δεν μιλάω για παιχνίδια φυσικά.
Tomahawk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν βρείτε καμια καλή θήκη πείτε το!
vagreek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν παίζει αυτό. Έχει μπαταρία και αυξάνει και την αυτονομία του μηχανήματος. Άλλο παλι και τουτο. Μετα από 2 ativ 500T (το πρωτο το ειχα χρυσοπληρωσει στα 800 ευρω και μαλιστα χωρις 3g) μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ΔΕΝ εχει μπαταρια το πληκτρολογιο καιι φυσικα ΔΕΝ αυξανει την αυτονομια του μηχανήματος @athanaso77 Γιαννη φυσικα και μπορει να σταθει σαν κανονικος υπολογιστης, αρκει να μην εχεις τρελες απαιτησεις από αυτόν. Ηταν το πρωτο tablet pc που με μυησε στον κοσμο των tablet pc (με windows, γιατι ios/ android εχω αλλαξει μπολικα) και σημερα ηδη εχουν περασει 8 τετοια μηχανάκια από τα χερια μου (smartpc, smartpc pro, acer w700, surface pro, surface pro 2, vaio tap 11, vaio duo 13 και ξανα smart pc με την προσφορα και τελικα εχω κρατησει τα 2 τελευταια. Δοκιμασα ηδη και όλα τα μικρα της αγορας , δηλαδή Toshiba encore, dell venue 8 pro, asus vivotab note 8). Go for it, αξιζει τον κοπο...
pcbill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αν βρείτε καμια καλή θήκη πείτε το! Dielle Beta 7642 από Hondos (~30€). Άλλο παλι και τουτο. Μετα από 2 ativ 500T (το πρωτο το ειχα χρυσοπληρωσει στα 800 ευρω και μαλιστα χωρις 3g) μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ΔΕΝ εχει μπαταρια το πληκτρολογιο καιι φυσικα ΔΕΝ αυξανει την αυτονομια του μηχανήματος Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Και τα δύο ΔΕΝ είναι ΝΑΙ ! Μιλάμε για άλλο μηχάνημα... Διάβασε το προηγούμενο post μου σχετικά με την ύπαρξη των δύο μπαταριών καθώς και την σελίδα των χαρακτηριστικών του μηχανήματος. Το θέμα φαίνεται ότι ίσως προέρχεται από το σύστημα "έξυπνης" φόρτισης που διαθέτουν και ενώ φορτίζει κανονικά δείχνει ότι δεν... Διορθώνεται με αναβάθμιση firmware που κάπου θα κυκλοφορεί...
athanaso77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όντως μιλάτε για άλλο μηχάνημα, ο Βαγγέλης μιλάει για το Samsung και εσύ για το Asus. @vagreek: Thanks for the info!
vagreek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Dielle Beta 7642 από Hondos (~30€). Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Και τα δύο ΔΕΝ είναι ΝΑΙ ! Μιλάμε για άλλο μηχάνημα... Διάβασε το προηγούμενο post μου σχετικά με την ύπαρξη των δύο μπαταριών καθώς και την σελίδα των χαρακτηριστικών του μηχανήματος. Το θέμα φαίνεται ότι ίσως προέρχεται από το σύστημα "έξυπνης" φόρτισης που διαθέτουν και ενώ φορτίζει κανονικά δείχνει ότι δεν... Διορθώνεται με αναβάθμιση firmware που κάπου θα κυκλοφορεί... Εγινε μια ωραια παρεξηγηση. Αναφερεσαι στο Asus, δεν το προσεξα και ζητω συγνωμη. Το Samsung δεν εχει μπαταρια στο keyboard κι ηταν ένα από τα μειον του μηχανήματος αυτου. Για την ιστορια (κι αυτό απευθύνεται στο Γιαννη κυριως) δεν εβγαλε πραγματικο διαδοχο (το Ativ Tab 3 που περασε κι αυτό από τα χερια μου) ηταν κι αυτό με clover trail ενώ από τη φετινη εσοδεια των bay trail λαμπει δια της απουσιας της (ελπιζω προς τα τελη του χρονου να επανελθει δυναμικα στην κατηγορια)...
pcbill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Καμία παρεξήγηση φυσικά ! Ευχαριστώ για την γνώμη σου που με βοήθησε για την απόφαση αγοράς του και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γράφοντάς σου τώρα από αυτό...
gandalf21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Άλλο παλι και τουτο. Μετα από 2 ativ 500T (το πρωτο το ειχα χρυσοπληρωσει στα 800 ευρω και μαλιστα χωρις 3g) μπορω να σε διαβεβαιωσω πως ΔΕΝ εχει μπαταρια το πληκτρολογιο καιι φυσικα ΔΕΝ αυξανει την αυτονομια του μηχανήματος @athanaso77 Γιαννη φυσικα και μπορει να σταθει σαν κανονικος υπολογιστης, αρκει να μην εχεις τρελες απαιτησεις από αυτόν. Ηταν το πρωτο tablet pc που με μυησε στον κοσμο των tablet pc (με windows, γιατι ios/ android εχω αλλαξει μπολικα) και σημερα ηδη εχουν περασει 8 τετοια μηχανάκια από τα χερια μου (smartpc, smartpc pro, acer w700, surface pro, surface pro 2, vaio tap 11, vaio duo 13 και ξανα smart pc με την προσφορα και τελικα εχω κρατησει τα 2 τελευταια. Δοκιμασα ηδη και όλα τα μικρα της αγορας , δηλαδή Toshiba encore, dell venue 8 pro, asus vivotab note 8). Go for it, αξιζει τον κοπο.. μιας και έχεις δοκιμάσει πολλά επειδή π'αιζει και το asus t100 στα ίδια λευτά + με τον 4πυρηνο ατοm ,ddr3 και 500 αρι σκληρό πάνω στο dock και μειονέκτματ; σε σχέση με το samsung η οθόνη μικρότερη και οι λίγες θύρες + οτι η flashh sdd einai 32gb ποιό θα διάλεγες απο τα 2 ? Και κάτι λιγο πιο ακριβό απο αυτά τα 2 αν έχεις να προτείνεις ίσως να με πάιρνει να κάνω ενα μικρό άνοιγμα παραπάνω.
vagreek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 μιας και έχεις δοκιμάσει πολλά επειδή π'αιζει και το asus t100 στα ίδια λευτά + με τον 4πυρηνο ατοm ,ddr3 και 500 αρι σκληρό πάνω στο dock και μειονέκτματ; σε σχέση με το samsung η οθόνη μικρότερη και οι λίγες θύρες + οτι η flashh sdd einai 32gb ποιό θα διάλεγες απο τα 2 ? Και κάτι λιγο πιο ακριβό απο αυτά τα 2 αν έχεις να προτείνεις ίσως να με πάιρνει να κάνω ενα μικρό άνοιγμα παραπάνω. Δεν υπαρχει κατι άλλο στην κατηγορια σε αυτές τις διαστασεις και λιγο ακριβοτερο, που να κυκλοφορει και στη χωρα μας και να μη μπλέκεις με εγγυήσεις κλπ. Υπαρχουν πχ τα HP Omni 10 και Dell Venue pro 11, πολύ καλα μηχανήματα και τα 2, αλλα θα πρεπει να τα αναζητήσεις στο εξωτερικο (το αγγλικο και το γερμανικο Αμαζον εχει διαθεσιμο το πρωτο) και συνδυάζοντας τα με τα official keyboard να κανεις την ιδια δουλεια (μαλιστα το πρωτο εχει και full hd οθονη). Οποτε στα 2 μοντελα της σύγκρισης σου, T100, 500Τ θα σου ελεγα να ζυγισεις τα εξης 2 πραγματα: Αν θελεις τη λιγο μεγαλυτερη οθονη (11.6 vs 10.1) και κατά ποσο σου χρειαζεται ο Wacom digitizer (για μενα η γραφιδα είναι πραγμα εκ των ουκ ανευ πλεον στα γκατζετ μου, αγοραζω μονο ο,τι εχει active digitizer γιατι με βολευει πολύ στη δουλεια μου). Θεωρω επισης ότι οι 11.6 είναι οι ιδανικες διαστασεις για φορητοτητα, οντας λιγο πιο ανετες ιντσες για να κανεις δουλιτσα όταν δεν το εχεις συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη. Μαλιστα η εργονομια/ form factor του 500Τ προσομοιαζει αυτή του MacBook air 11, δεν είναι τυχαιο που οι κορεατες "αντεγραψαν" αυτή την ακρως επιτυχημενη συνταγή (και είναι πιο ευκολο να βρεις και θηκες, αφου μοιράζονται τις ιδιες) Κατά συνεπεια, αν βαλεις Wacom + 64GB eMMC + 3G +11.6 + service στην Ελλαδα, για μενα εχεις τη συνταγή για ένα ανωτερο μηχανημα (αλλα για τη δικη μου χρηση)... ΥΓ @ pcbill Καλοριζικο κι ευχομαι να το ευχαριστηθείς. Είναι φανταστικη αγορα για τα χρηματα που κατεβαλλες 1
salazar1991 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παιδια το Asus παιζει ακομα σε προσφορα??Γιατι δεν το βρισκω στο site
efo355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 vagreek μιας και το samsung σαν μηχάνημα το ξέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορεί να τρέξει χωρίς να σκαλώνει το σύμπαν όταν ας πούμε κατεβαζεις torrent έχεις 5 καρτελες ανοιχτές στον chrome και ακους μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα