Προς το περιεχόμενο

Asus VivoTab TF600TG - 249€ / Sammy ATIV 500T - 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To T100 έχει πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή (Ζ3740) και 8.1 out of the box. Το Samsung είναι 3G, έχει μεγαλύτερη οθόνη (11,6'') που σαν tablet αποτελεί μειονέκτημα λόγω βάρους και διαστάσεων, και S-pen λειτουργίες...

Να προσθεσω σε αυτά που λες την παραπανω μνημη (eMMC) του Samsung (64vs 32) και ότι 8.1 παιρνει ευκολα και γρηγορα και το Samsung από το μαρκετ δωρεαν...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή και τα 3 περασαν από τα χερια μου (ναι, σοβαρολογώ) θα σου πω το εξης:

Τ100ΤΑ: κορυφαιο vfm σημερα, bay trail (που είναι πλεον πολύ ικανος)

Samsung SmartPC: 64gb (vs 32 του Τ100ΤΑ σε αυτά τα επίπεδα τιμης), 3g (σημαντικο για τέτοιες συσκευες), Wacom digitizer (πολύ σημαντικο για μενα που κραταω σημειώσεις σε one note Κλπ).

Ζυγισε τα 3 feautures που σου εδωσα για να δεις αν αξιζει να θυσιασεις το bay trail (T100TA) για το σαφως πιο αργο clover trail (Samsung).

Για το Asus συμφωνω απολυτα. Αχρηστα τα RT, αλλα και παλι η τιμη είναι κορυφαια αν καποιος θελει βασικη χρηση και πληκτρολογιο για να κανει χρηση του office (που παιρνει αλλωστε δωρεαν).

Όντως, πιστεύω ότι το 3G σε τέτοιες συσκευές (και δεν αναφέρομαι σε σκέτο tablet αλλά σε αυτά με το πληκτρολόγιο) είναι νομίζω αυτονόητη η ύπαρξή του. Για κοίτα που το καθένα από αυτά τα 3 έχει το κάτι για να το διαλέξεις... !

Δημοσ.

Εγώ το θέλω για τους γονείς μου οπότε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε απλές λειτουργίες.

Το πιο "απαιτητικό" είναι η αναπαραγωγή μουσικής σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Οπότε με απασχολεί κυρίως η ύπαρξη/υποστήριξη youtube, κάποιοι καλοί media players κλπ.

Δημοσ.

Όντως, πιστεύω ότι το 3G σε τέτοιες συσκευές (και δεν αναφέρομαι σε σκέτο tablet αλλά σε αυτά με το πληκτρολόγιο) είναι νομίζω αυτονόητη η ύπαρξή του. Για κοίτα που το καθένα από αυτά τα 3 έχει το κάτι για να το διαλέξεις... !

Πραγματι, κορυφαιες προσφορες και τα 3 για διαφορετικούς λογους. Παντως, προσωπικα, το 500Τ το ειχα ερωτευτεί όταν το αγορασα μολις ειχε πρωτοβγει (799 και το πληκτρολογιο δωρο που μας εδωσαν μετα από 2 μηνες) και με μυησε στον κοσμο των tablet pc's οποτε του εχω αδυναμια (και από τοτε αλλαξα 7 tablet pc's δοκιμάζοντας τα και πουλώντας τα παλια, με τελευταιο αποκτημα μου το vaio duo 13 που εχω σημερα).

Δημοσ.

... με τελευταιο αποκτημα μου το vaio duo 13 που εχω σημερα).

... που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα όσον αφορά στην ποιότητα και στα specs στα tablet pc (με το ανάλογο φυσικά τίμημα)...

Δημοσ.

... που προσωπικά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα όσον αφορά στην ποιότητα και στα specs στα tablet pc (με το ανάλογο φυσικά τίμημα)...

Πραγματι ,με αυτό υποκαθιστω (και πουλησα μαλιστα για να εξοικονομησω πορους και να χρηματοδοτησω μερικως την αγορα) laptop, dektop για να το αγορασω (είναι η κορυφαια εκδοση με core i7, 8gb ram, 4g Κλπ).

Στο θεμα μας, προτείνω ανεπιφύλακτα οποιοδήποτε από τα 3 μηχανήματα που αναφερθηκαν στο παρον νημα, αρκει να ξερει ο καθενας τι αγοραζει από το καθενα από αυτά...

Δημοσ.

δηλαδη vagreek , που η γνωμη σου επειδη εχει περασει απο τα χερια σου ειναι βαρυνουσα , πιστευεις οτι το asus rt tf600 για καποιον που θελει κατι φορητο για να γραφει στο office , σερφαρισμα , μουσικη , ταινιες ειναι καλη ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα??? κολληματα τραβαει??? η κατι αλλο αξιο αναφορας απο την εμπειρια σου???

Δημοσ.

δηλαδη vagreek , που η γνωμη σου επειδη εχει περασει απο τα χερια σου ειναι βαρυνουσα , πιστευεις οτι το asus rt tf600 για καποιον που θελει κατι φορητο για να γραφει στο office , σερφαρισμα , μουσικη , ταινιες ειναι καλη ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα??? κολληματα τραβαει??? η κατι αλλο αξιο αναφορας απο την εμπειρια σου???

Το μονο που δε μου αρεσε ηταν ο Tegra , αλλα και παλι, επειδή μιλαμε για metro ui είναι μια χαρα και δε θα σε δυσκολεψει πουθενα. Θεωρω πως τα 249 τα αξιζει (μαζι με το πληκτρολογιο) στο επακρο. Ναι, για αυτά που θελεις να κανεις, θα σε καλυψει...

Δημοσ.

Επίσης να πληροφορήσω ότι υπάρχει και ο win86emu. Είναι emulator που τρέχει στα rt κανονικές x86 εφαρμογές αλλά όχι τίποτα το τρελά απαιτητικό. 

Δημοσ.

Το μονο που δε μου αρεσε ηταν ο Tegra , αλλα και παλι, επειδή μιλαμε για metro ui είναι μια χαρα και δε θα σε δυσκολεψει πουθενα. Θεωρω πως τα 249 τα αξιζει (μαζι με το πληκτρολογιο) στο επακρο. Ναι, για αυτά που θελεις να κανεις, θα σε καλυψει...

Εσύ που το έχεις δουλέψει κι όλας...

Μπορεί να περαστεί καλός music player που να παίζει folders απο microsd;

Media Player για να παίζει video με υπότιτλους κλπ;

Γενικά απο εφαρμογές τα RT παλεύονται;

Δημοσ.

Παίζει ότι υπάρχει στο store.

Στα RT να σημειωθεί ότι υπάρχει μία ελαφρώς διαφοροποιημένη έκδοση του Office (RT). Πληροφορίες εδώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επέλεξα το Asus TF600 (το οποίο βλέπω ότι κατέβηκε από το shop) λόγω του ότι για εμένα έχει το 3G που είναι σημαντικό, είναι μικρό, φθηνό (όπως το "βλέπω") και ότι η χρήση του θα ήταν η ίδια που θα έκανα με τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από pcbill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές ήρθε το μηχανηματάκι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Μετά από την εγκατάσταση όλων των αναβαθμίσεων και πάμπολων εφαρμογών/ μικρών παιχνιδιών (για να περνάει η ώρα) από το store και των win 8.1 φυσικά, του μένει χώρος 16 GB. Του έχω ήδη και μια micro 32GB για να υπάρχει, τα πάντα είναι ταχύτατα, η οθόνη ανταποκρίνεται πλήρως με ωραία χρώματα και ευκρίνεια ενώ η ποιότητα του πληκτρολογίου του είναι άριστη. Γενικός κανόνας, τα win 8 (or 8.1), θέλουν οθόνη αφής.-

Το χρησιμοποίησα ήδη σε μια παρουσίαση, δοκίμασα το office του και γενικότερα δεν βρίσκω κάτι που να μην μπορώ να κάνω αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσω αυτή την συσκευή και την προτείνω σε όσους το σκέφτονται σε σχέση με τα αντίστοιχα δεκάρια με win 8, hdd, διαφορετικό επεξεργαστή και τιμή μιαμιση φορά παραπάνω.

Τέλος να σημειώσω ότι εάν θέλετε να τρέξετε απαιτητικά προγράμματα φυσικά και δεν θα μπείτε στην διαδικασία να διαλέξετε υπολογιστή με 10αρα οθόνη ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν θα το αγοράσετε επίσης για να αντικαστήσει τον βασικό σας υπολογιστή αλλά για να είναι ένα εργαλείο για την δουλειά σας...

Thanks TS !

Επεξ/σία από pcbill
Δημοσ.

Χαίρομαι που ακούω καλά λογια! Εμένα έχει ερθει ειδοποίηση πως βρίσκεται στο καταστημα και θα πάω να το παραλαβω τη Παρασκευή επειδή απουσιαζω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...