Tomahawk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Απο τις προσφορές της Vodafone. Asus TF600TG στα 250€, στο skroutz παίζει στα 450+. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Asus-TF600TG Samsung Ativ 500T στα 399, στο skroutz 660+ αλλα έχει παίξει και στα 500€ για μεγάλο διάστημα. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-ATIV-Smart-PC Δεν το postαρω στο θέμα με τις προσφορές της Voda γιατί μπορεί να το χάσουν παιδιά που ίσως ενδιαφέρονται.
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 το πρώτο νομίζω δεν πολυαξίζει τα λεφτά του. Το δεύτερο ίσως. Αν και σκέφτομαι ότι έχουν βγει πολύ καλές προσφορές για λάπτοπ και θα λυπόμουν να δώσω τα λεφτά μου για αυτά τα μπιχλιμπίδια.
simone44 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εγω παλι διαβαζοντας τα specs γιατι νομιζω οτι το πρωτο ειναι εξαιρετικη προσφορα στα 250 ευρο???? με ενα ερωτηματικο τι παιζει με τα windows rt?????
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 με Tegra 3 δεν μου αρέσει. Τον βλέπω σε Nexus 7 και πια φαίνεται ότι κουράζεται.
simone44 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Bεβαια το δευτερο τωρα που το βλεπω τρεχει windows 8 κανονικα..........δεν ξερω ..........βασικα αυτο που με προβληματιζει στο πρωτο ειναι το λειτουργικο........που δεν το ξερω καν!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 με ενα ερωτηματικο τι παιζει με τα windows rt????? Θυμάστε τα Windows ME που εξαφανίστηκαν μέσα σε μία σεζόν? Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα RT. Είναι ήδη EOL....
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Bεβαια το δευτερο τωρα που το βλεπω τρεχει windows 8 κανονικα..........δεν ξερω ..........βασικα αυτο που με προβληματιζει στο πρωτο ειναι το λειτουργικο........που δεν το ξερω καν!!!! Φαντάσου ότι δεν τρέχουν κανονικά προγράμματα. Παρά μόνο ό,τι υπάρχει στο windows store. Metro apps. Τα οποία προσπαθώ (και αρκετός κόσμος) να τα αποφύγει και να κατεβάζει τις desktop εκδόσεις(βλέπε skype, viber, drobox). Τις δοκίμασα και τις τρείς και ήταν τραγικές! 1
simone44 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εεε οποτε silmarien μαλλον εχεις δικιο τοτε........το πρωτο δεν παιζει λογω λειτουργικου και το δευτερο λογω του οτι βρισκεις μια χαρα λαπτοπ σημερα στα 400 οποτε γιατι να πας σε ταμπλετ!!!!!!!
frankp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στο Samsung η μνήμη των 2 GB δεν είναι πολύ λίγη για κανονικά Windows;
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εεε οποτε silmarien μαλλον εχεις δικιο τοτε........το πρωτο δεν παιζει λογω λειτουργικου και το δευτερο λογω του οτι βρισκεις μια χαρα λαπτοπ σημερα στα 400 οποτε γιατι να πας σε ταμπλετ!!!!!!! Έρχεσαι στα λόγια μου
Themos3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει νοημα να συγκρινεις tablet με laptop ... 1
vagreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 παιδια το ειχα αγορασει στα 800 το συγκεκριμενο (Samsung). Η προσφορα είναι κορυφαια και φυσικα μη συγκρινετε με laptops. Εδώ παιρνετε ταμπλετα, με full w8.1 (πλεον), Wacom digitizer (πανακριβη τεχνολογια που ελάχιστοι κατασκευαστες υιοθετουν γιατι κοστιζει), πληρες πληκτρολογιο και 3g modem. Αψογη προσφορα (οκ οι bay trails και το dell venue 8 pro μου είναι πιο δυνατο, αλλα εδώ μιλαμε για την απολυτη πληροτητα σε προσιτη τιμη, σε ένα πολύ ωριμο μηχανημα πλεον), τελικα αυτά τα μηχανάκια αξιζει να τα παιρνεις με 1 χρονο καθυστερηση... 2
pcbill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά βλέποντας αυτό το video για το Asus δεν βλέπω τι μπορείς να χρειαστείς που είναι τόσο απαραίτητο και να μην το έχει για την συγκεκριμένη χρήση που προβλέπεται στα 249€ ! Μεταξύ Samsung και το γνωστό Asus T100TA με τιμή στα 370€ ?
vagreek Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά βλέποντας αυτό το video για το Asus δεν βλέπω τι μπορείς να χρειαστείς που είναι τόσο απαραίτητο και να μην το έχει για την συγκεκριμένη χρήση που προβλέπεται στα 249€ ! Μεταξύ Samsung και το γνωστό Asus T100TA με τιμή στα 370€ ? Επειδή και τα 3 περασαν από τα χερια μου (ναι, σοβαρολογώ) θα σου πω το εξης: Τ100ΤΑ: κορυφαιο vfm σημερα, bay trail (που είναι πλεον πολύ ικανος) Samsung SmartPC: 64gb (vs 32 του Τ100ΤΑ σε αυτά τα επίπεδα τιμης), 3g (σημαντικο για τέτοιες συσκευες), Wacom digitizer (πολύ σημαντικο για μενα που κραταω σημειώσεις σε one note Κλπ). Ζυγισε τα 3 feautures που σου εδωσα για να δεις αν αξιζει να θυσιασεις το bay trail (T100TA) για το σαφως πιο αργο clover trail (Samsung). Για το Asus συμφωνω απολυτα. Αχρηστα τα RT, αλλα και παλι η τιμη είναι κορυφαια αν καποιος θελει βασικη χρηση και πληκτρολογιο για να κανει χρηση του office (που παιρνει αλλωστε δωρεαν). 1
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μεταξύ Samsung και το γνωστό Asus T100TA με τιμή στα 370€ ? To T100 έχει πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή (Ζ3740) και 8.1 out of the box. Το Samsung είναι 3G, έχει μεγαλύτερη οθόνη (11,6'') που σαν tablet αποτελεί μειονέκτημα λόγω βάρους και διαστάσεων, και S-pen λειτουργίες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα