Προς το περιεχόμενο

Samsung PS51F5000 (plasma - 51'' - full hd - 588 euro)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη plasma. Αξίζει η αγορά της? Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η απόδοση του μαύρου. Ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινός και η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα.

Δημοσ.

Λόγω της τιμής και μόνο είδες αυτή; Γιατί αν θέλεις πλάσμα ( οπαδός  :wub: ) συνήθως κοιτάς σε Πανασόνικ. 

Το μαύρο πάντως στις καλές πλάσμα είναι ανώτερο όλων.  Το μόνο αρνητικό, είναι τεχνολογία πλέον δίχως αύριο. Έφτασε στην αιχμή της με την τελευταία  σειρα της Πάνυ.

Δημοσ.

Ναι διότι θέλω να διαθέσω το πολύ μέχρι 600.. Για panasonic απ' ότι βλέπω η τιμή ανεβαίνει 800+. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει στα μαγαζιά σαν εκθεσιακό κομμάτι για να τη δω από κοντά. Γενικά με τις plasma θα έχω προβλήματα? Τώρα είμαι κάτοχος lcd..

Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη δεν έχω άποψη, θα μπορούσες να βάλεις στο google  rewiew της συγκεκριμένης ΤιΒι και σίγουρα θα βρείς κάτι.

Η απόσταση θέασης είναι Οκ. Θα σε έπερνε και για 55αρα.

Αν αναφέρεσαι στα " γνωστά " προβλήματα των πλάσμα, burn in κλπ. με λίγη προσοχή στις 150 πρώτες ώρες λειτουργίας όλα θα είναι ΟΚ.  Για χαμηλό φωτισμό και κινηματογράφο , άποψή μου είναι ότι γενικά ακόμα και οι vfm πλάσμα υπερέχουν από αντίστοιχες αρκετά ακριβότερες LCD. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...