driftingcris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Εχω ενα netbook με win xp και στικακι cosmote internet on the go καρτα. Θελω να δωσω μεσω wifi, internet στο tablet μου. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Εψαξα στο google αλλα δεν μπορω να βρω κατι για win xp Ευχαριστωω
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 πριν 2 χρόνια είχα χρησιμοποιήσει το connectify για να μοιραστώ δίκτυο από ethernet. για δοκιμάσε το. επίσης να προσέχεις τις χρεώσεις του παρόχου σου. εύκολα ξεπερνάς το όριο του mobile internet.
saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ελα φίλε εδώ σε έχω απλά το θέμα ειναι οτι το προγραμμα δεν ειναι 100% stable και αποτι εχω δει μερικες φορες δεν συνδεεται εκτος και αν φταει το γεγονος οτι χρειζεται ρυθμιση ο ανταπτορας wifi http://virtualrouter.codeplex.com/
driftingcris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Project DescriptionThe original open source Wifi Hotpot for Windows 7, Windows 8 and Windows Server 2012! To connectify πηγα να το βαλω 5-6 φορες αλλα παγωνε. Τωρα γινεται κανονικα η εγγατασταση. Αντε να δουμε. Ευχαριστω παντως παιδες για τις γρηγορες απαντησεις σας Εβαλα connectify αλλα δεν μου το εμφανιζει στο ταμπλετ. το ταμπλετ ειναι αλκατελ και εχει αντροιντ
driftingcris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Στο κιν μου το εμφανιζει. Το κιν ειναι symbian
saley7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Στο κιν μου το εμφανιζει. Το κιν ειναι symbian Μπορεί το ταβλετ να θέλει αλλαγή στις ρυθμισεις του wifi τα κανάλια, βάλτο στα 11 ή 14 να δεις αν ειναι οκ!
driftingcris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Που το κοιταξα στο γοογλε, το android δεν βλεπει τα ad hoc.. Και ο μονος τροπος ειναι με root...
saley7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Που το κοιταξα στο γοογλε, το android δεν βλεπει τα ad hoc.. Και ο μονος τροπος ειναι με root... τοτε πρεπει να παρεις ενα μεταδοτη συματος να κανεις δουλεια σου αλλα μαλλον κοστιζει, αλλιω ροοτ στο κινητο
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 αν ειχες κανα παλιο ρουτερ θα μπορουσες να περναγες το 3g στην ethernet απο εκει στο ρουτερ ωστε να μην ειναι adhoc.αλλα θελει ψαξιμο γιατι δεν θα ειναι ευκολο
driftingcris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος ο Poulinos. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 θα παιξειςμε ics η αλλιως δεν ξερω αν θα μπορουσες και με win proxy αλλα οπως σου ειπα και οι 2 τροποι θελουν λιγο δοκιμες.σιγουρα γινεται αλλα θελει δοκιμη.πρεπει να γινουν bridge τα 2 connections .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα