Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να ξεκαθαρισουμε: Ψαχνεις καρτα που ονομαζεται Atheros?

Εαν ναι, δεν υπαρχει λογος, πιθανοτατα δεν θα φερει την ονομασια "Atheros". Αυτη ειναι η ονομασια του chipset που χρησιμοποιει η καρτα wifi και οχι η ονομασια της καρτας, η οποια μπορει να ειναι μια απο τις πολλες που χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο. Long story short, η wifi καρτα ή οι drivers της προκαλουν το προβλημα σου.

Με τα υπαρχοντα δεδομενα δεν υπαρχει τροπος να σου απαντησω εαν φταιει καποιος συνδυασμος του x driver με αυτον της wifi ή εαν καποια αλλη περιπτωση οπως "software firewall driver + wifi driver", αλλα το σιγουρο ειναι πως αυτος που "σκαει" ειναι ο wifi driver και αρα ξεκινας απο αυτον. Ειτε αντικατασταση, ειτε προσωρινη αφαιρεση.

Δημοσ.

το ψαξα από εδώ το έψαξα από εκεί πουθενά wifi driver ...

ακόμη κι εγω θα τον έλεγα τον εαυτό μου άσχετο, αλλά πραγματικά δεν βρίσκω wifi controller, adaptor ή κάτι παρόμοιο πουθενα για να το απενεργοποιήσω.....

Δημοσ.

Επισης μπορεις να τσεκαρεις το λαπτοπ αν εχει καποιο διακοπτακι on/off του ασυρματου.
Η καποιο συνδιασμο πληκτρων συνηθως Fn+Fκατι που να το ενεργοποιει/απενεργοποιει.
:ph34r: 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο παρά πολύ. Το θέμα λύθηκε και με απενεργοποίηση του driver και με το κλείσιμο από το διακόπτακι του Wifi. 10 ώρες χρήσης κανένα πρόβλημα.

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τις απορίες μου.

Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...