Προς το περιεχόμενο

iphone 5 battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω ενα iphone 5 καινουργιο σχετικα 3-4 μηνων. εχω τεραστιο θέμα με τη μπαταρία.κρατάει ουτε μια μέρα ακόμη κ αν δε μιλαώ πολυ. επισης το πειραζα πεοσπαθώντασ να δω αν τρεχουν παραλληλες εφαρμογες για να τις κλεισω κλπ κ τωρα εχει εμφανισει ενα σηματακι -ενα λουκετο μεσα σ ενα κυκλακι - διπλα στο σημα του ξυπνητηριου. ξερει κανεις τιποτα να με βοηθήσιε??

ευχαριστω

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα, εχω ενα iphone 5 καινουργιο σχετικα 3-4 μηνων. εχω τεραστιο θέμα με τη μπαταρία.κρατάει ουτε μια μέρα ακόμη κ αν δε μιλαώ πολυ. επισης το πειραζα πεοσπαθώντασ να δω αν τρεχουν παραλληλες εφαρμογες για να τις κλεισω κλπ κ τωρα εχει εμφανισει ενα σηματακι -ενα λουκετο μεσα σ ενα κυκλακι - διπλα στο σημα του ξυπνητηριου. ξερει κανεις τιποτα να με βοηθήσιε??</p>

<p>ευχαριστω</p>

Άνοιξε το multitasking και σύρε το προς τα δεξιά να βγουν τα κοντρόλ μουσικής και εκεί έχει ένα κυκλο με λουκέτο και το πατάς και ξεκλειδώνει το orientation lock.

Όσο για τη μπαταρία, πες μας αν έχεις τζειλμπρεικ και έχεις τίποτα που τρώει πολύ, αν όχι, κανε ένα restore/setup as new.

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

εγω σωθηκα με το iphone 5 οταν εκανα downgrade τα carrier settings της vodafone και εβαλα διακοπτη On/off στο 3g (πλεν δεν εχω 4g).

Απο την μανα του οπως ηταν, ειχε μονημως ανοιχτο το 3g, και οι επιλογες ηταν μονο data on/off & lte on/off.

Πλεον η μπαταρια μου κραταει κυριολεκτικα *2

αν εχεις vodafone-cosmote kai lte και σε ενδιαφερει το παραπανω θα βρεις οδηγιες στο www.iphonehellas.gr

Δημοσ.

εγω σωθηκα με το iphone 5 οταν εκανα downgrade τα carrier settings της vodafone και εβαλα διακοπτη On/off στο 3g (πλεν δεν εχω 4g).

Απο την μανα του οπως ηταν, ειχε μονημως ανοιχτο το 3g, και οι επιλογες ηταν μονο data on/off & lte on/off.

Πλεον η μπαταρια μου κραταει κυριολεκτικα *2

αν εχεις vodafone-cosmote kai lte και σε ενδιαφερει το παραπανω θα βρεις οδηγιες στο www.iphonehellas.gr

Δεν ισχυει κατι τετοιο.Αν ηταν ανοιχτο θα στο ειχε ενδειξη.το data μολις το ανοιγεις τοτε σου δειχνει 3g και αν ανοιξεις 4g τοτε σου δειχνει 4g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...