gRim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, Παλεύω όλη μέρα να καταφέρω να δουλέψει το wake on lan σε ένα macbook pro late 2011 το οποίο συνδέεται μέσω wifi σε ένα sagem f@st 2404. Θέλω να μοιράζομαι κάποιους φακέλους τοπικά με όσους είναι στο δίκτυο μου και αργότερα μέσω internet. Στο mac έχω τα mountain lion 10.8.5 και εννοείται έχω ενεργοποιήσει την επιλογή wake on network access από τα energy settings. Έχει αντιμετoπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Έχεις δει το άρθρο της Apple ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι το διάβασα αλλά δυστυχώς δε βοήθησε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πάντως σύμφωνα με την συζήτηση αλλά και στο link που έδωσα για να δουλέψει η επιλογή φαίνεται να είναι προαπαιτούμενο το Apple AirPort Base Station ή το Time Capsule. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και όμως σε άλλους δε δουλεύει ούτε με αυτά και σε άλλους πάλι δουλεύει κανονικά χωρίς αυτά. Πριν λίγο "ξυπνησα" το μακ 2 φορές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή fing στο iphone αλλά πάλι σταμάτησε να δουλεύει. Τουλάχιστον τώρα φαίνεται ότι δεν είναι πρόβλημα του router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μιας και πρόκειται για αρκετά παλιό θέμα, πως κι η Apple δεν το έχει επιλύσει ακόμη ;. Μήπως και κανένα log-in item ή plug-in είναι ο φταίχτης ;. Ή καμιά ρύθμιση στο router ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω ιδέα. Αν ήταν το router σκέφτομαι ότι δεν θα είχε δουλέψει ούτε αυτές τις δύο φορές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για ρίξε μια ματιά στο security του router, άλλαξε από WPA σε WEP και απενεργοποίησε την. Απενεργοποίησε και το Firewall μήπως και κάποιο από αυτά κάνει τη ζημιά. Για ρίξε μια ματιά και στο άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά ακόμα δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Έχω ήδη δοκιμάσει να απενεργοποιήσω firewall και να αλλάξω από WPA σε WEP αλλά τίποτα. Επίσης άνοιξα και τα ports 7 και 9 στο router τα οποία σύμφωνα με αυτά που διάβασα χρησιμοποιούνται για αυτή τη λειτουργία αλλά και πάλι δεν είδα διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για να δοκιμάσουμε κάτι πιο ριζικό : Πήγαινε Finder > Go, με πατημένο το πλήκτρο alt επιλέγεις τα αρχεία, τα σύρεις στον κάδο και restart το Mac. com.apple.internetconfig.plist com.apple.internetconfigpriv.plist com.apple.internetconnect.plist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα