troupdim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σας, μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα βασικα βηματα που πρεπει να ακολουθήσει καποιος οταν ανεβάζει ενα site στο internet? πως να κανω καταχωριση του site μου στην μηχανη αναζητηση της google? Θα πρεπει να βαλω καποιο κομματι κωδικα απο την google μεσα στο index αρχειο ωστε να ανιχνευτει το site απο την google?
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Άλλο να ανεβάσεις ένα site και άλλο να το "ανεβάσεις" στα αποτελέσματα του google... Για ποιο από τα δύο ρωτάς;
troupdim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν αναφερομαι σε θεματα seo , απλα λεω ποια βηματα πρεπει να κανω απο την στιγμη που θα ανεβει στο site στον server , καταχώριση κλπ
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ανεβάζεις το site σου και φτιάχνεις τους nameservers για το domain σου να δείχνουν εκεί. Για να το "μάθει" το google, αρκεί να υπάρχει κάποιο link κάπου. Αυτό το "κάπου", αν το ξέρει ήδη το google, θα το κάνει crawl, θα βρει το link σου και θα ανακαλύψει το site σου. Αυτά, κατ' ελάχιστον.
troupdim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καποιο link που κανω καταχωριση το site μου στην google?
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις google webmaster tools, αλλά πρέπει να έχεις account στη google. Εκεί, όχι μόνο καταχωρείς το site, αλλά ρυθμίζεις και 5-6 άλλες παραμέτρους. Και μετά πας σε google analytics... κλπ κλπ
GiorgarasAE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Troupdim η αληθεια ειναι οτι το Google τα παει καλα στο να σε βρισκει μονο του, απλως θα του παρει λιγο, εως αρκετο, παραπανω καιρο. Μπορεις να το βοηθησεις κυριως με sitemap της σελιδας και υποβολη στο Webmaster Tools. Τσεκαρε αμα θελεις εναν απλο οδηγο με τα βασικα βηματα εδω: http://www.seopedia.gr/kataxorisi-selidas-sto-google-bimata/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα