piranhagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Σαν παλιός χρήστης Windows Mobile 7.8 (έχω το LG Optimus) μου αρέσει σαν λειτουργικό, αν και τις εφαρμογές τις βρίσκεις με το σταγονόμετρο !!! και σκέφτομαι πολύ να το πάρω Lumnia 925... εσείς τι λέτε είχατε παλιότερα Window Mobile και ξανα πήρατε ;; ή πήγατε σε Apple ή Android;;;
silmarien Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εξαρτάται στο τι ζητάς και αν οι εφαρμογές είναι dealbreaker. τώρα όμως, οπως είχα πει σε παλαιότερη ανάρτηση..RIP Silmarien 1
GiannisWalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 έχω το lumia 925 και είναι κομπλέ , δεν ξέρω απο παλιότερο λογισμικό λόγο ότι δεν είχα παρόμοιο
piranhagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εξαρτάται στο τι ζητάς και αν οι εφαρμογές είναι dealbreaker. τώρα όμως, οπως είχα πει σε παλαιότερη ανάρτηση.. RIP Silmarien Χαχαχα ..απλα LoL .... αυτο με τις εφαρμογές είναι γμτ κρίμα μεγάλο αλλα είναι πολύ σταθερό λειτουργικό και θα έλεγα και εύκολο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα