Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου pc και θα ήθελα λίγη βοήθεια, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το πρόβλημα:

Είτε παίζω ένα game, είτε απλά είμαι στο facebook είτε εκτελώ γενικά ελαφριές εργασίες, το pc μου freezάρει, δεν το κάνει πάντα, μπορεί να το κάνει αυτό μέσα σε δύο μέρες μιά φορά μπορεί να το κάνει και 3 φορές την μέρα. Σταματάνε τα πάντα να φορτώνουν και το ποντίκι δεν κουνιέται και δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε με ctrl alt dlt. Ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι το restart.

Το pc το παρουσίασε αυτό πρίν συνδεθώ στο internet και δεν έχω εγκαταστήσει κάτι το οποίο θα μπορούσε να βλάψει το pc (ιός). Το μόνο που έχω κατεβάσει είναι ένα game και αυτό μέσω steam.

Το pc φοράει τον amd fx6300, gpu gigabyte ge force 650TI και 8άρα CRUSIAL ram.

Υ.γ δεν ξέρω αν είναι hardware issue ή φταίει κάτι στα windows 8.1 που φοράει το pc γιαυτό δημιούργησα εδώ το θέμα.

Δημοσ.

Μαλλον ειναι θεμα λογισμικου ή σκληρου δισκου.Καλου κακου κανε ενα τεστ στον σκληρο για bad sectors και βλεπεις αναλογα

Δημοσ.

Μαλλον ειναι θεμα λογισμικου ή σκληρου δισκου.Καλου κακου κανε ενα τεστ στον σκληρο για bad sectors και βλεπεις αναλογα

Έτρεξα ένα scan για bad sectors και δεν τίθεται θέμα προβλήματος όσον αφορά αυτό, τώρα δεν ξέρω googlαρα λίγο και είδα ότι για κάποιο λόγο με τα windows 8.1 κι'άλλοι έχουν παρόμοια θέματα, να freezάρουν όλα δηλαδή και να χρειάζεται restart το pc σε άλλος το ποντίκι κουνιέται κανονικά και σε άλλους όχι, αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το αν τίθεται θέμα προβλήματος στο hardware και συγκεκριμένα στην gpu αν και οι θερμοκρασίες της δεν ξεπερνάνε τους 28-30 βαθμούς. Και μιάς και δεν είμαι expert στα του υπολογιστή εχω κολλήσει. 

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με windows 7 64 bit. Αυτο οφείλετε στον σκληρό δίσκο οπότε τρέξε ένα test disk πριν bootarei το pc. Βάλτο να το προγραμματίσει στο επόμενο restart. Εγώ μετά απο αυτο ειμαι κομπλέ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με windows 7 64 bit. Αυτο οφείλετε στον σκληρό δίσκο οπότε τρέξε ένα test disk πριν bootarei το pc. Βάλτο να το προγραμματίσει στο επόμενο restart. Εγώ μετά απο αυτο ειμαι κομπλέ!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επειδή είμαι λίγο άσχετος ή απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά φίλτατε :D Να δίνεις 750 ευρώ και στην πρώτη μέρα που ανοίγεις το pc να σου κάνει τέτοια "κόλπα" είναι ξενερωτικότατο!

Άκυρο το τρεξα το τέστ, μπορώ να πώ ότι κόλλησε στο 10% για δυο ώρες περίπου και σκεφτόμουν για κάμια ώρα να το σταματήσω ή όχι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα δύσμοιρα τα smartphones και το googlάρα απο κει, ότι καμιά φορά κολλάει είτε στο 10% είτε στο 27% για κάποιο λόγο. Ελπίζω να διορθώθηκε το πρόβλημα, παρόλαυτα να σε καλά αδερφέ ευχαριστώ πάραπολυ για την βοήθεια!

Επεξ/σία από DmW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...