saley7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 κοιτα φιλε ο επεξεργαστις καλος δεν ειναι αναλυση σε ολα το εχω δοκιμασει το ερωτημα ειναι αν φταιει cpu η σκληρος !σε αλλα παιχνιδια δεν ειχα προβλημα μονο στο ghost ισως ελαχιστες φορες!να πω πως η αναληση ειναι 1280*1024 κοιτα εγω πιστευω πως η καρτα ειναι ο προβλημα αφου απο την στιγμη που εγω εχω καλυερη καρτα της δικιας σου και τελικα αποδειχτηκε οτι αυτο ηταν το προβλημα, αρα καλυτερη καρτα θες ή crossfire αν ειναι 2 gb η καρτα σου, αλλιως σε αλλη καλυτερη οπως αναφερουν και αλλοι παραπανω!
vasillis17 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 φιλε στο γραφω για την αναλυση που παιζω μια χαρα ειναι η καρτα μου 1280*1024 το θεμα ειναι ο σκληρος σε εμενα μιας και ειναι παλιος κατα πασα πιθανοτητα ουτε σατα 2 ουτε σατα 3 ειναι και πιστευω εκει ωφειλεται τωρα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ενας ssd μονο για παιχνιδια αλλιως θα προχορουσα αμεσα σε αλαγη !το να ελεγες cpu δεχτω αλλα να βαλω καρτα 2g για μια 17 οθονη πιστευω τσαμπα λεφτα ! 1
saley7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 φιλε στο γραφω για την αναλυση που παιζω μια χαρα ειναι η καρτα μου 1280*1024 το θεμα ειναι ο σκληρος σε εμενα μιας και ειναι παλιος κατα πασα πιθανοτητα ουτε σατα 2 ουτε σατα 3 ειναι και πιστευω εκει ωφειλεται τωρα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει ενας ssd μονο για παιχνιδια αλλιως θα προχορουσα αμεσα σε αλαγη !το να ελεγες cpu δεχτω αλλα να βαλω καρτα 2g για μια 17 οθονη πιστευω τσαμπα λεφτα ! κοιτα ο δισκος το αποκλειω εγω το σσυστημα μου το έχω με 2.5' 5400 rpm και βαθμολογια εχουν 5.8 αν σε βοηθαει, η αναλυση οπως λες και εσυ ειναι οκ στα 1280*1024 απλα πρεπει να κοιταξεις και τα προσθετα που του εχεις βαλει πχ texture quality, shadows, depth of view κλπ κλπ κλπ επισης και τα antialiasing, επισης σε επεξεργαστες δεν αφειλεται σχεδον ποτε το κολημα του παιχνιδιου εκτος και αν του βαλεις P4 300mhz τοτε οκ λογικο, ας γραψουν και αλλα μελη του φορουμ για καποια βοηθεια και αποψη παραπανω
vasillis17 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 vasili17 ποιον σκληρό έχεις? excelstor technology j8160s 160gb sata-300
saley7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 excelstor technology j8160s 160gb sata-300 Οχι ρε φιλε δεν ειναι ο δισκος εγω εχω κλασης κατωτερο σε ταχυτητα σκληρο και ειναι οκ, http://www.amazon.co.uk/Hitachi-HTS545050b9A300-Inch-500GB-SATA/dp/B001V9LKLW κατι αλλο φταιει, καρτα γραφικων πιστευω!
kostas123pao Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορεις να πεις με σιγουριά οτι δεν φταίει ο δίσκος. Εγω στο pc μου εχω δυο λειτουργικά με δυο δισκους, ο ένας έχει τα xp και έναν παλιο wd δισκο στα 5200rpm, και ο άλλος έχει τα 7 με έναν wd green στα 7200rpm. Στο lol αυτός με τον green τρώει κάτι γερά κολλήματα όπου ακόμα και ο ήχος κολλάει, και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί αφού είναι το ίδιο pc. Μετα διαβασα στο forum οτι οι green δεν είναι καλοί δίσκοι.....
Alithinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μερικά πράγματα να είναι στα υπ' όψιν: 1) Το BF4 (και το 3) είναι optimized για να κάνουν χρήση εώς και 8 πυρήνων ή hyperthreading. Ο Celeron g530 είναι 2πύρηνος στα 2.4ghz και δεν έχει hyperthreading! 2) Διπύρηνος στα 2.4ghz και 4gb ram είναι στα minimum requirements. 3) Αν έχεις βάλει το παιχνίδι σε πάνω από τη low ρύθμιση,ιδού το πρόβλημα. 4) Όταν μια εφαρμογή θέλει περισσότερη μνήμη για να τρέξει από όση ram έχεις εγκατεστημένη,χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη,(virtual memory) χρησιμοποιόντας το σκληρό δίσκο για cache. Αφήνει δηλαδή μέρος των δεδομένων που θα έπρεπε να είχε φορτώσει κατά το loading στο σκληρό δίσκο,και όταν το χρειαστεί το streamάρει στη ram,ακόμα και χωρίς να εμφανίζεται loading screen. Πράγμα που σημαίνει πως άμα δεν έχεις αρκετή ram φορτώνει το μισό "map" και το άλλο μισό θα φορτώνει σε real-time όσο παίζεις από το σκληρό δίσκο. Αυτό αρκετές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μέσα σε παιχνίδια. Εκεί που έχεις ένα σταθερό frame rate ας πούμε 40 ή 60 frames,ξαφνικά να κάνει βουτιά στο 1 frame / second ή κάτι χαμηλό του στυλ 15fps,και να 'κολλήσει' για 1-2 δευτερόλεπτα,για να επανέλθει μετά ξανά και απότομα σε υψηλό frame rate. Γιατί επί της ουσίας εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι κάνει loading χωρίς loading screen... Δεν ξέρω αν συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση του bf4,αλλά γενικά το παραπάνω σύμπτωμα μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχεις αρκετή ram και κάνει χρήση εικονικής μνήμης. Εμένα αυτό μου συνέβαινε στο Skyrim συνέχεια μέχρι να κάνω ένα optimization tweak που βρήκα στο internet για καλύτερη διαχείριση μνήμης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα