saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και να πας σε δευτερη κάρτα τι θα καταλάβεις? Πάλι 1g VRAM θα έχεις. Δεν προστίθενται η μνήμη των καρτως με crossfire. Η πας σε νέα κάρτα η απενεργοποιεις ΑΑ και μειώνεις ένα κλικ το texture quality όπως ήδη σου είπα. 58ΧΧ με ένα g έχω και εγώ. Ξέρω τι σου λέω. Δηλαδή ούτε με crossfire δεν γινεται δουλειά????? Κοιτα που όσο ζεις μαθαίνεις! Γιατι δεν προστιθονται απο την δευτερη καρτα vram της?? Αρα πάω σε άλλη με 2-4-6gb ???
akisosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και να πας σε δευτερη κάρτα τι θα καταλάβεις? Πάλι 1g VRAM θα έχεις. Δεν προστίθενται η μνήμη των καρτως με crossfire. Η πας σε νέα κάρτα η απενεργοποιεις ΑΑ και μειώνεις ένα κλικ το texture quality όπως ήδη σου είπα. 58ΧΧ με ένα g έχω και εγώ. Ξέρω τι σου λέω. Δηλαδή ούτε με crossfire δεν γινεται δουλειά????? Κοιτα που όσο ζεις μαθαίνεις! Γιατι δεν προστιθονται απο την δευτερη καρτα vram της?? Αρα πάω σε άλλη με 2-4-6gb ???Οχι!!!
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ούτε με crossfire δεν γινεται δουλειά????? Κοιτα που όσο ζεις μαθαίνεις! Γιατι δεν προστιθονται απο την δευτερη καρτα vram της?? Αρα πάω σε άλλη με 2-4-6gb ??? Το γτ δεν προστίθενται είναι ολόκληρη τεχνολογική ανάλυση! Δοκιμασες αυτα που σου ειπα? Η τζάμπα ασχολούμαι?
saley7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το γτ δεν προστίθενται είναι ολόκληρη τεχνολογική ανάλυση! Δοκιμασες αυτα που σου ειπα? Η τζάμπα ασχολούμαι? Τα δοκίμασα σημερα γιατι εχθές δεν πρόλαβα, τελικά τα είχα λιγο πάνω απο το πολύ, το ΑΑ το ειχα στο 8χ!! και το textures στο very high τωρα το έβαλα στο hight απλα και το ΑΑ το εβγαλα εντελός, πραγματικά τώρα μπορώ να παίξω! Ευχαριστώ για την συμβουλη φίλε μου το vRAM ειναι τώρα μαχ στο 985 απο 1010! ειναι υπερβολικά καλύτερα στο αποτελεσμα αποτι στον αριθμό πάντος
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αυρο που μας ενδιέφερε ήταν να πέσει ένα κλικ κάτω απο τα 1000 .. Τώρα η κάρτα δουλευει στα μέγιστα της.
saley7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αυρο που μας ενδιέφερε ήταν να πέσει ένα κλικ κάτω απο τα 1000 .. Τώρα η κάρτα δουλευει στα μέγιστα της. Ok, τι κάρτα προτείνεις όταν αλλάξω? Μια HD 6870 2Gb καλή θα είναι? Ή κάποια HD 6950 2GB ή καποια τέλος πάντων που να έχει πολλά gb μνημης δηλαδη??
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αμα και οταν θα πας σε καρτα θα πας μονο σε καινουργια απο r9 270X και πανω. 1
saley7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αμα και οταν θα πας σε καρτα θα πας μονο σε καινουργια απο r9 270X και πανω. Μαλιστα, βλέπουμε μέχρι τότε... κάτι τελευταίο να ρωτήσω μονο, παρατήρισα οτι σε ένα συγκεκριμένο game οτι ενω η κάρτα δουλευει σε πολυ νορμαλ επιπεδα εχω ολυ χαμηλα fps, τι μπορει να φταει σε αυτο? Ο επεξεργαστης και ραμ επισης χαμηλα στα 1.80Gb η ραμ απο τα 4 που εχω και ο επεξεραστης 60-80% load. http://www.mediafire.com/view/myfiles/#m70brn93uw2wda4
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 NFS rivals? Κακογραμμενο παιχνιδι ως εκει που δεν παει! 1
saley7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 NFS rivals? Κακογραμμενο παιχνιδι ως εκει που δεν παει! NFS most wanted 2012 αρα ειναι οπως το φανταστικα η console του παιχνιδιου που προκαλει lagarisma και fps drops! ok Ευχαριστώ και πάλι!
Alex21121988 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Βρε μια καλη καρτα γραφικων γυρω στα 200 ευρω δωσε αν τας εχεις και καθαρισες για την ωρα μεχρι να κανεις αναβαθμιση ολοκληρωτικα.Μετα θα εχεις bottleneck απο ram και cpu αλλα θα σου προσφερει πιο αξιοπρεπες gaming μεχρι να προχωρησεις σε αναβαθμιση που πρεπει να γινει στο συστημα σου.
saley7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Βρε μια καλη καρτα γραφικων γυρω στα 200 ευρω δωσε αν τας εχεις και καθαρισες για την ωρα μεχρι να κανεις αναβαθμιση ολοκληρωτικα.Μετα θα εχεις bottleneck απο ram και cpu αλλα θα σου προσφερει πιο αξιοπρεπες gaming μεχρι να προχωρησεις σε αναβαθμιση που πρεπει να γινει στο συστημα σου. Για ολοκληρωτικη αναβαθμιση παραγραφεται για αρκετα χρονια ακομα, το μονο που θα κανω ειναι βαλω ως τα μεγιστα της την μητρικη στα 8GB ram δηλαδη και να παρω μια αξιοπρεπες φθηνη καρτα γραφικών οπως πχ r7 270x 280x ή καποια παρομοια που επισης μετα απο ερκετο καιρο και αυτη (λογο οικονομικου παντα)
vasillis17 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα εχω αυτο το συστημα celeron g530 7770 4 ram και παρατιρω πως στο batllefield 4 καπου καπου τρωει ενα κολλημα για κλασματα και επανερχεται παλι εκεινη τη στιγμη ο σκληρος δισκος φενεται πως ζοριζεται και κανει ενα θορυβο να ειναι απο το σκληρο επειδη ειναι παλιοs και δεν συμβαδιζει με το υπολιπο συστημα η ειναι ο επεξεργαστης επειδη δεν ειναι καλος ? εχω κανει και ενα τεστ με το crystal disc και δεν πρεπει να ειναι καλα τα αποτελεσματα !
saley7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα εχω αυτο το συστημα celeron g530 7770 4 ram και παρατιρω πως στο batllefield 4 καπου καπου τρωει ενα κολλημα για κλασματα και επανερχεται παλι εκεινη τη στιγμη ο σκληρος δισκος φενεται πως ζοριζεται και κανει ενα θορυβο να ειναι απο το σκληρο επειδη ειναι παλιοs και δεν συμβαδιζει με το υπολιπο συστημα η ειναι ο επεξεργαστης επειδη δεν ειναι καλος ? εχω κανει και ενα τεστ με το crystal disc και δεν πρεπει να ειναι καλα τα αποτελεσματα ! Χωρις να είμαι σιγουρος το ίδιο προβλημα με εμενα εχεις γιατι και εγω το ιδιο παθαινω..... τι ρυθμισεις εχεις βαλει στο game? Επισης ο επεξεργαστης ας ειναι 2πυρινος ειναι καλος! Τον εχω δοκιμασει σε υπολογιστη φιλου μου!
vasillis17 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κοιτα φιλε ο επεξεργαστις καλος δεν ειναι αναλυση σε ολα το εχω δοκιμασει το ερωτημα ειναι αν φταιει cpu η σκληρος !σε αλλα παιχνιδια δεν ειχα προβλημα μονο στο ghost ισως ελαχιστες φορες!να πω πως η αναληση ειναι 1280*1024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα