Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους τους συνforumιστες, ρε παιδια έχω ενα τρελό πρόβλημα με μερικά games και δεν ξέρω τι στο καλό φταίει.... Το πρόβλημα είναι οτι ενώ έχω ενα αξιοπρεπες σύστημα, σε μερικά παιχνίδια τρώει γερό κόλημα, για παράδειγμα στο crysis 3 ενώ μπορεί να έχει απο 35+++ fps όταν γυρίζει ο prophet :P να κοιτάξει την πίστα γύρω γύρο τρώει γερό κόλημα, μετά αμα ξανακοιτάξει στις ίδεις μεριές με πρίν όλα καλά στα 35+fps το ίδιο και υπερβολικά περισσότερο χάλια στο COD Ghost, το παιχνιδάκι καταντάει unplayable! Αμα μείνω στην ίδια περιοχή για αρκετό χρονικά διάστημα όλα καλά απο 40-160Fps οταν πάω σε νέα μέρη του map τρολάρισμα πάλι κολάει σαν να παγώνει εντελός ο pc. Τα specs του υπολογιστή μου είναι τα εξής:
Core 2 quad Q6600
4GB ram kingstone 800αρες 4x1gb
Asus P5BSE
HD 58501Gb
μερικοί φίλοι λένε για επεξεργαστή, όμως εγώ έχω δοκιμάσει και pentium e6600 και πάλι ακριβός τα ίδια fps έχω (θέλω να δείξω οτι δεν πέφτουν και οτι ο επξεργαστής λογικα δεν φταίει) επίσης τον έχω δοκιμάσει και σε 3Ghz O.C και καμία διαφορά, άλλοι λένε οτι φταίει η RAM όμως παρατήρισα οτι πανω απο 3,4GB δεν χρισιμοποιεί για να πεις οτι φουλάρει, εγώ λέω να είναι ο σκληρός, παίζει κάτι τέτοιο, εγώ το αναφέρω αυτό γιατι στα κολήματα βλέπω το κοκκινο λαμπάκι του δισκου (στο κουτι) να ανάβει σταθερά! Βοηθήστε με τις γνώσεις σας παρακαλώ! Η κάρτα γραφικών το αποκλείω!

Δημοσ.

Ενας συνδιασμός ολων ειναι αλλα κυρίως της κάρτας γραφικών , τα παιχνίδια που αναφέρεσαι ειναι ετσι και αλλιως αρκετά βαριά με απαιτήσεις στα γραφικά οποτε λογικό ειναι να ανεβοκατεβαίνουν τα fps και να εχεις κολλήματα , χαμήλωσε τα γραφικά στο medium και δες αν εχεις κολλήματα.

Δες και την υγεία του δίσκου σου με το hdsentinel , αλλα κυρίως ειναι αυτο που σου ειπα παραπάνω

Δημοσ.

Ενας συνδιασμός ολων ειναι αλλα κυρίως της κάρτας γραφικών , τα παιχνίδια που αναφέρεσαι ειναι ετσι και αλλιως αρκετά βαριά με απαιτήσεις στα γραφικά οποτε λογικό ειναι να ανεβοκατεβαίνουν τα fps και να εχεις κολλήματα , χαμήλωσε τα γραφικά στο medium και δες αν εχεις κολλήματα.

Δες και την υγεία του δίσκου σου με το hdsentinel , αλλα κυρίως ειναι αυτο που σου ειπα παραπάνω

Η υγεία του δίσκου είναι άριστη με υπόλοιπο ζωής πάνω απο 9999 μέρες που έχει όριο λογικά το πρόγραμα, όσο για τα settings του παιχνιδιού, τι το βάλω low τι το βάλω medium το ίδιο παθαίνει μόλις πάω σε μέρος του map που δεν έχω ξαναπάει πέφτουν υπερβολικά χαμηλά και μετα ξανανεβαίνουν στα 30-60 στο crysis 3 στο ghosts 40-150, η κάρτα δηλαδή δεν νομίζω να φταίει...

Δημοσ.

Η κάρτα κυρίως φταίει μιας και τα συγκεκριμένα παιχνίδια ειναι αρκετά βαριά σε γραφικά και απαιτήσεις , αλλα και να πάρεις πχ μια κάρτα των 300 euro για παράδειγμα ισως ο επεξεργαστής που εχεις να μην μπορει να ακολουθήσει την κάρτα / να την υποστηρίξει οποτε δεν θα πάρεις απο την κάρτα οτι μπορει να βγάλει , και εκτος των αλλων σε 2η φάση επειδη τα παιχνίδια πλεόν εχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις θα ηταν καλο να ειχες και 6gb ram

Δημοσ.

Η κάρτα κυρίως φταίει μιας και τα συγκεκριμένα παιχνίδια ειναι αρκετά βαριά σε γραφικά και απαιτήσεις , αλλα και να πάρεις πχ μια κάρτα των 300 euro για παράδειγμα ισως ο επεξεργαστής που εχεις να μην μπορει να ακολουθήσει την κάρτα / να την υποστηρίξει οποτε δεν θα πάρεις απο την κάρτα οτι μπορει να βγάλει , και εκτος των αλλων σε 2η φάση επειδη τα παιχνίδια πλεόν εχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις θα ηταν καλο να ειχες και 6gb ram

Αυτό το σκέφτηκα και εγώ για την ΡΑΜ γιατί και στον πρώτο που έιχα πριν 8 χρόνια όταν πήγα να τρέξω ενα παιχνιδι του τότε βαρύ, είχε το ίδο θέμα όταν πηγαινα για πρώτη φορά σε μέρη του map που δεν είχα ξαναπαει μετά οπου και να πήγαινα δεν είχε προβλημα κανενα, το θέμα λύθηκε όταν έβαλα απο 256 που εχει στα 512, αρα μάλλον θέλει 6+

Δημοσ.

Το ότι δουλευει όλη την ώρα ο σκληρός μπορεί να σημαίνει μόνο δυο πράγματα. Η ότι φουλάρει η ραμ και κασαρει στον σκληρό η ότι φουλάρει η μνήμη της κάρτας και συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν την χρήση της μνήμης της κάρτας όταν παίζεις με το gpu z και πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δουλευει όλη την ώρα ο σκληρός μπορεί να σημαίνει μόνο δυο πράγματα. Η ότι φουλάρει η ραμ και κασαρει στον σκληρό η ότι φουλάρει η μνήμη της κάρτας και συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν την χρήση της μνήμης της κάρτας όταν παίζεις με το gpu z και πες μας.

Λοιπόν δεν φουλάρει η κάρτα γραφικών σε επιπεδο 100% όπως έκανε η χ1650 που είχα πριν και πεθαινε στο κολημα σε crysis 2 φτάνει όμως μέχρι 99% ανισυχιτικό!  δειτε γιατι δεν ξέρω και πολλά απο GPU Z μονο απο CPU!  http://www.mediafire.com/view/aabl1k2d5bagjyy/Χωρίς%20τίτλο.png

Δημοσ.

Κοιτα πιο πανω στο λινκ, αν ανοιγει φαινονται ολα εχω επιλεξει μαχ για αν δειτε το μεγιστο που φτανει σε ολα

Δημοσ.

Οπως βλέπεις το mem usage ειναι στα 1000mb ... κοινώς αυτο ειναι το προβλημα σου...

Απενεργοποιησε εντελως το ΑΑ και χαμηλεσε το texture resolution.

Δημοσ.

Οπως βλέπεις το mem usage ειναι στα 1000mb ... κοινώς αυτο ειναι το προβλημα σου...

Απενεργοποιησε εντελως το ΑΑ και χαμηλεσε το texture resolution.

Ευχαριστώ λοιπόν παιδιά για τις γρήγορες απαντησεις σας, θα δοκιμασω βεβαια και με μεγαλυτερη ραμ αργοτερα και πιστευω θα ειναι καλυτερα, επισης και σε απλα παιχνιδακια οπως call of duty 4 πηγαινει παλι 99% χρησης αρα ισως να μην ευθινεται η καρτα γραφικων τοσο πολυ αλλα η ραμ! Ευχαριστώ και παλι

Δημοσ.

Διαβαζεις τι γραφω? Η gpu καλά κάνει και πάει 99% έτσι πρεπει.. Ούτε η Ραμ ειναι το πρόβλημα σου. Η vram είναι το προβλξημσ σου. Κάνε αυτα που σου είπα και θα φτιάξει.

Την VRAM δεν μπορείς να την αυξήσεις . Ειναι η στάνταρ μνήμη της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Μαλιστα καταλαβα, παρολα αυτα ανευαζω αλλη μια φοτογραφια απο το sniper ghost warrior 2 σε τερμα γραφικα με 100% χρηση της καρτας αλλα με λιγοτερη vram usage οπως λετε δεν κολαγε, αρα μάλλον θα πάω σε crossfire με μια ιδια! Ευχαριστώ παιδια! http://www.mediafire.com/view/myfiles/#zeya66d1k639c5q

Δημοσ.

Και να πας σε δευτερη κάρτα τι θα καταλάβεις? Πάλι 1g VRAM θα έχεις. Δεν προστίθενται η μνήμη των καρτως με crossfire.

Η πας σε νέα κάρτα η απενεργοποιεις ΑΑ και μειώνεις ένα κλικ το texture quality όπως ήδη σου είπα. 58ΧΧ με ένα g έχω και εγώ. Ξέρω τι σου λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...