Rimotomos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Είχα ένα pc το Dell xps8100 με ι5 πάνω και μητρική http://www.findlaptopdriver.com/dell-mainboard-dh57m01-specs/ . έφτιαξα καινούργιο pc και το μόνο που πήρα για τον καινούργιο είναι ο σκληρός δίσκος και οι ram. Τεσπα,πήρα λοιπόν 1 ram(4gb) καινούργια και έναν σκληρό(Barracuda Desktop 6Gb/s 1TB Hard Drive ST1000DM003)και τον έφτιαξα πάλι και τον πήγα δώρο στους γονείς μου.Στην τελική,κάνω φορμάτ τα win7 και κανει την εγγραφή κανονικά,μετά την πρώτη επανεκκίνηση που κάνουν για να συνεχίσουν την εγκατάσταση, μου βγάζει αυτό το σφάλμα "Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΩΝ WINDOWS ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" ανέτρεξα σε διάφορα άρθρα της microsoft αλλά ουσιαστικά αποτέλεσμα δεν έχω. κάποιος να προτίνει κάτι?
saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για να καταλάβω, ο καινούργιος pc έχει i5, 4gb ram , τον baracuda και μια καρτα γεαφικών??? (αυτονομη ή onboard δεν υπαρχει θέμα με αυτο)
Rimotomos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ακριβώς.και έχει αυτόνομη απο έναν φίλο την geforce 8800gt
saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε σε έναν ήδη λειτουργικό υπολογιστή μέσω του diskpart των windows να δεις εαν έχει διαμερίσματα ο δίσκος και διεγραψέ τα, αν είσαι σίγουρος οτι δεν έχει δοκίμασε πάλι με format κατα την εγκατασταση, εμενα το έκανε αυτο επειδή είχε 2 κρυφά διαμερίσματα ο δίσκος μετα την διαγραφή τους τα πέρασε κανονικά.
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Dell xps8100 δηλαδή έτοιμος Η/Υ με τα 7 αυθεντικά πάνω,έτσι;;; Ενδέχεται να μην σου αναγνωρίζουν την αυθεντικότητα επειδή άλλαξες το υλικό. Αν δοκιμάζεις με δισκάκι 7 που πείρες από την dell τότε δοκίμασε και με ένα απλό από το net.
Rimotomos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αρχικά.έχω την εντύπωση πως σίγουρα έχει κρυφά διαμερίσματα καθώς είναι 1tb και στην εγγραφη εμφανίζει διαθέσιμα τα 931 ...μας βεβαιώνει αυτό κάτι?(αν ναι τα διαμερίσματα θα τα σβήσω με διαμόρφωση?) κατά δέυτερον.ναι έτοιμο σύστημα,δεν μου είχε δώσει η dell windows.δοκίμασα και με cd.και με άλλο cd ...και με usb ...και όλα.
saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αρχικά.έχω την εντύπωση πως σίγουρα έχει κρυφά διαμερίσματα καθώς είναι 1tb και στην εγγραφη εμφανίζει διαθέσιμα τα 931 ...μας βεβαιώνει αυτό κάτι?(αν ναι τα διαμερίσματα θα τα σβήσω με διαμόρφωση?) κατά δέυτερον.ναι έτοιμο σύστημα,δεν μου είχε δώσει η dell windows.δοκίμασα και με cd.και με άλλο cd ...και με usb ...και όλα. Αν το πρόβλημα δεν λύνεται με CD άλλο ή USB όπως αναφέρει ο thELF τότε δοκίμασε να διαγράψεις τα τυχόν διαμερίσματα, δεν θα διαγραφούν με διαμόρφωση πρέπει να συνδέσεις τον σκληρό σε άλλο σύστημα και να τρέξεις κάποιο αναλογο προγραμμα, το πιο εύκολο για αν μην ψαχνεις για άλλο ειναι το diskpart των windows αλλα θα χρειαστεις εντολές για την διαδικασια παρε μια ιδεα απο εδω http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738489%28v=ws.10%29.aspx αλλα με το θέμα τον GB των ελευθερων που έχει πιστεύω πως δεν έχει διαμερίσματα ή είναι πολύ μικρά, τότε πάς σε άλλο πρόβλημα που μαλλόν είναι υλικά πχ μη συμβατή κάρτα ήχου (συνηθισμένο) ή κάποιο chipset στην τελική (λίγο δύσκολο).
Rimotomos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 θα δοκιμάσω αυτό με τα διαμερίσματα ώστε να το αποκλείσω. όσο για μη συμβατά υλικά πιστέυω καθώς ο υπολογιστής πέραν της Ram και του Σκληρού ουσιαστικά δεν έχει αλλαχτεί κάτι άλλο.Η κάρτα γραφικών είχε αλλαχτεί τις πρώτες μέρες του υπολογιστώ καθώς είχε απάνω μια μούφα και την άλλη την πήρα τζάμπα.Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την κάρτα παλιότερα.Πάντως βάζω το cd με τα drivers της μητρικής κλπ να τα φορτώσω (εκεί που έχει επιλογή κατά την εγκατάσταση)και δεν βρίσκει κάτι συμβατό.δεν εμφανίζει καν τα drivers
saley7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 θα δοκιμάσω αυτό με τα διαμερίσματα ώστε να το αποκλείσω. όσο για μη συμβατά υλικά πιστέυω καθώς ο υπολογιστής πέραν της Ram και του Σκληρού ουσιαστικά δεν έχει αλλαχτεί κάτι άλλο. Η κάρτα γραφικών είχε αλλαχτεί τις πρώτες μέρες του υπολογιστώ καθώς είχε απάνω μια μούφα και την άλλη την πήρα τζάμπα.Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την κάρτα παλιότερα.Πάντως βάζω το cd με τα drivers της μητρικής κλπ να τα φορτώσω (εκεί που έχει επιλογή κατά την εγκατάσταση)και δεν βρίσκει κάτι συμβατό.δεν εμφανίζει καν τα drivers Δοκίμασε λοιπόν απο με τα διαμερίσματα για σιγουριά, εαν δεν έχει δοκίμασε καθαρή εγκαταστη των windows μέσω bootable CD κατα την εκκίνηση και μην βάλεις επιλογή για εγκατάσταση των drivers πριν ολοκληροθέι η εγκατάσταση και bootarei κανονικά ο υπολογιστής, τα drivers πάντα να τα βάζει μετά την ολοκληρωση και αφου του κανει 1-2 επαννεκινησεις! Καλά αποτελέσματα!
dimokritos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 επαναφέρω το thread γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον αρχικό φίλο μόλις πάει να τελειώσει η εγκατάσταση σε ένα λαπτοπ της toshiba, έχω το ίδιο μήνυμα και μετά σβήνει. στην εκκίνηση μετά ακολουθεί μπλε οθόνη με το error c021a επίσης αποτυχημένη απόπειρα εγκατάστασης με windows 8 και vista (τα τελευταία μόνο για δοκιμή..) κανείς που να του έτυχε κάτι παρόμοιο και να το έλυσε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα