Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειδα σε προσφορα αυτον τον υπολογιστη στον Κωτσοβολο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/131008-hp-2000-2d59 . Τον θελω για τους γονεις μου οι οποιοι απλα θα μπαινουν στο ιντερνετ και σπανια να τους βαζω να βλεπουν καμια ταινια!

Ειναι καλος αυτος ο υπολογιστης για την χρηση που θα του κανουν? Επειδη βλεπω οτι ο επεξεργαστης εχει μονο 1.4 GHz.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω είναι μη διαθέσιμο αλλά ούτως ή άλλως καλύτερο θα ήταν να ανέβεις άλλα 70-80 ευρώ και να πάρεις κάποιο laptop με πιο γρήγορο επεξεργαστή (2020m, i3 και ίσως a4-5000 από amd) Υπάρχουν διάφορες αξιόλογες προτάσεις στο forum...

• Like 2
Δημοσ.

Αν θες τις βασικές χρήσης που λες για τους γονείς σου,αν βρεις ακόμα πιο φτηνό πάρε το...Δεν έχει τόσο σημασία τα χαρακτηριστικά

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά συνήθως το χρειάζεσαι όταν εκτελείς πολλές εργασίες μαζί,όταν παίζεις παιχνίδια,χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα κτλ κτλ...Για browser games,κανα facebook,καμιά ταινία,ακόμα και ο πιο απλός σου κάνει 

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ίσως a4-5000 από amd                                   

Εχω το δεκαεφταρη λαπτοπ της hp με αυτο τον επεξεραστη και ειμαι ευχαριστημενος μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...