nickmanak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 live: http://tv4embed.com/usa/ABC-stream4.htmlhttp://www.live-stream.tv/online/fernsehen/orf1.html
Grey Warden Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Θα ξαναέχει την ευκαιρία... κάνει εξαιρετικές επιλογές και θα ανταμειφθεί. 1
nickmanak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μεγαλη ηττα το american hustle. Απο 10 υποψ. πηρε 0. Οι περισσοτερες προβλεψεις που κυκλοφορουσαν εδω κ βδομαδες επεσαν μεσα, και ετσι χαθηκε λιγο η αγωνια κ η μαγεια, αφου ξεραμε τι θα γινει. Ο ντι καπριο αν δεν αποφασισει να αλλαξει το image που μας παρουσιαζει εδω και 15 χρονια (ιδιο χτενισμα τοσα χρονια, ελεος), δεν βλεπω να το παιρνει παιζοντας συνεχεια το ξανθο ομορφοπαιδο. Μπραβο στον Μακοναχι, απο τα χαμηλα ξεκινησε οπου τον ειχαν ολοι για loser, και καταφερε να ανεβει.
Genatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ο Leo αν δεν παιξει κανενα ξεπεσμενο boxer, κανενα πρωην προεδρο Αμερικης/Αγγλιας/καποιας χωρας, καποιον gay ή καποιον εβραιο που τον κυνηγανε οι Ναζι.... Οσκαρ δεν βλεπει... 1
kostas_dr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Θα μπορούσε να δοκιμάσει και τον ρόλο του μαύρου σκλάβου στις φυτείες. Είναι "λίγο" δύσκολο, αλλά μια υπέρβαση μπορεί να γίνει.
gatokoritso Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για άλλη μια φορά ότι περιμέναμε βγήκε. Χαίρομαι υπερβολικά για το dbc εγώ θα του έβαζα και καλύτερη ταινία. Αλλά υποθέτω ότι και τα 12 χρόνια ήταν μια αξιόλογη επιλογή. Έχω μια απορία:θα με πείτε κακία αν σας πω ότι η lupita δεν με συγκίνησε στο 12 τόσο ώστε να δικαιολογήσει τη νικη? Δεν ξέρω ίσως και να μην έχω καρδιά αλλά μετά από τόσο hype όταν είδα τα 12 χρονια απόγοητευτικά. Μάλλον χρειάζεται και δεύτερη προβολή...φυσικά και χαίρομαι για τη θεά cate με την υπέροχη ερμηνεία της.τελος συγχαρητήρια στο gravity που απέδειξε ότι μια καθαρα ποπκορν ταινια μπορούμε να τη δούμε με σοβαρό ματι (άμα ήταν πιο προσεγμένο το σενάριο θα μπορούσε και καλύτερα) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2014 από gatokoritso
vlachaquito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όχι οκ μια χαρά ήταν η μικρή. Γενικά φέτος Καλές επιλογές, από τις ελάχιστες φορές που κέρδισαν κατά γενική ομολογία οι καλύτεροι. Όσο για τον λεο, θα πάρει σίγουρα, όχι όμως με μπούρδες σαν την φετινή. 1
KilliK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ο Leo θα παρει οσκαρ οταν τσαλαπατωσει το baby face του. Να παχυνει, να εχει ενα πιο σκληρο προσωπο και να παιξει εναν loser της ζωης.
lefter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 καλησπερα βγηκαν τα αποτελεσματα λοιπον και τι εγινε ? τα ξεραμε εδω και μηνες. εχει χαθει η μαγεια του αποτελεσματος. τηλεορασεις, εντυπα, προβλεψεις και δεν ειναι μονο οι προβλεψεις-- ειναι οτι η προβλεψη ηταν το αποτελεσμα. κι ετσι τιποτα το περιεργο. τα oscar ειχαν βγει εδω και μηνες. με μια δυο διαφορες. απλα η απονομη εγινε
gavros10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Για άλλη μια φορά ότι περιμέναμε βγήκε. Χαίρομαι υπερβολικά για το dbc εγώ θα του έβαζα και καλύτερη ταινία. Αλλά υποθέτω ότι και τα 12 χρόνια ήταν μια αξιόλογη επιλογή. Έχω μια απορία:θα με πείτε κακία αν σας πω ότι η lupita δεν με συγκίνησε στο 12 τόσο ώστε να δικαιολογήσει τη νικη? Δεν ξέρω ίσως και να μην έχω καρδιά αλλά μετά από τόσο hype όταν είδα τα 12 χρονια απόγοητευτικά. Μάλλον χρειάζεται και δεύτερη προβολή...φυσικά και χαίρομαι για τη θεά cate με την υπέροχη ερμηνεία της.τελος συγχαρητήρια στο gravity που απέδειξε ότι μια καθαρα ποπκορν ταινια μπορούμε να τη δούμε με σοβαρό ματι (άμα ήταν πιο προσεγμένο το σενάριο θα μπορούσε και καλύτερα) Η καλυτερη στιγμη της ταινιας εκει με το σαπουνι. Το 12 χρονια σκλαβος δεν μου αρεσε αλλα ηθελα απο την αρχη η lupita να παρει το β γυναικειο γιατι απλα ηταν συγκλονιστικη. Δεν ειχε εκπληξεις η φετινη απονομη. Γενικα δεν ειχαμε ΤΗΝ ή ΤΙΣ ταινιες για να πουμε οτι θα γινει μαχη. Το american hustle ειναι αλλη μια πατατα με πολυ hype και καλο cast, το 12 χρονια σκλαβος απλη οσκαρικη ταινια, το gravity ενα τεχνικο επιτευγμα χωρις σεναριο (Σαν demo της ολοκληρης ταινιας που ακολουθει), το dallas buyers club ηταν μια καλη ταινια αλλα οχι η καλυτερη της χρονιας και το the wolf of wall street εχει μεσα τον ντικαπριο οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να παρει οσκαρ. Εδω δεν πηρε ο scorsese με το goodfellas θα παρει με αυτο; Edit: Οσο για το οσκαρ ξενογλωσσης ταινιας, το The hunt (που αν θυμαμαι καλα ειχε καθολικη αποδοχη στο φορουμ) και το The Broken Circle Breakdown το αξιζαν περισσοτερο απο το The great beauty συν οτι θα μπορουσαν να ειναι ανετα στα υποψηφια για το οσκαρ καλυτερης ταινιας.
Genatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Edit: Οσο για το οσκαρ ξενογλωσσης ταινιας, το The hunt (που αν θυμαμαι καλα ειχε καθολικη αποδοχη στο φορουμ) και το The Broken Circle Breakdown το αξιζαν περισσοτερο απο το The great beauty συν οτι θα μπορουσαν να ειναι ανετα στα υποψηφια για το οσκαρ καλυτερης ταινιας. Αν ποτε το επιτρεψουν αυτο θα βλεπουμε 6 Αμερικανικες και 4 ξενογλωσσες καθε χρονο... Παλιοτερα δεν υπηρχε περιπτωση για κατι τετοιο αφου 5 ηταν ολες, θα χαμε μειοψηφια τις Αμερικανικες...
Backpacker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αν ποτε το επιτρεψουν αυτο θα βλεπουμε 6 Αμερικανικες και 4 ξενογλωσσες καθε χρονο... Παλιοτερα δεν υπηρχε περιπτωση για κατι τετοιο αφου 5 ηταν ολες, θα χαμε μειοψηφια τις Αμερικανικες... Τι λες?Πάντα επιτρεπόταν το να είναι υποψήφιες ξενόγλωσσες ταινίες...δεν υπήρχε ποτέ κάποιος περιορισμός στην γλώσσα για να κερδίσεις Όσκαρ καλύτερης ταινίας.Τα παραδείγματα υποψήφιων ταινιών είναι πολλά...με την μία μου έρχονται μόνο το Η ζωή ειναι ωραία του Μπενίνι και το Ζ του δικού μας του Γαβρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα