Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε μια παρωδία για το Her 2013, υποψήφια για 5 Οσκαρ! Η ταινία είναι τραγική αλλά είναι ότι πρέπει για παρωδίες. Αν δεν έχετε δει την ταινία, διαβάστε την πλοκή  Link.png Site:

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H ταινία είναι τραγικά υπέροχη, ταινιάρα που της αξίζει να το πάρει σε πολλά επίπεδα και συνολικά, αλλά δεν θα σφαχτούμε κιόλας επειδή κάποιοι δε νιώθουν το τι βλέπουν. Ας μείνουμε στο διπλωματικό "περί ορέξεως" από εκατέρωθεν πλευρά, προς χάρην της παγκόσμιας ειρήνης.

• Like 1
Δημοσ.

Διαολε, αν σε σελιδα με τεχνολογικο περιεχόμενο υπάρχουν άτομα που  θεωρουν οτι ειναι υπεροχη αυτη η ταινια, τότε ναι πρεπει να σφαχτουμε αλα χαρακιρι όμως!

Δημοσ.

pessi εγώ λέω να αρχίσεις την ηρωίνη λίγο, μπας και νιώσεις και σταματήσεις να γράφεις βλακείες

το Her είναι όχι από τις καλύτερες που βγήκαν φέτος, αλλά από τις καλύτερες ταινίες ever γενικά

Δημοσ.

Λες αυτο:

pessi εγώ λέω να αρχίσεις την ηρωίνη λίγο, μπας και νιώσεις και σταματήσεις να γράφεις βλακείες

και παρόλα αυτά...εγώ γράφω βλακείες :P 

Που βρίσκομαι :shock: ;; :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα οσκαρς πλησιαζουν σε λιγες ημερες. Για πειτε καμια προβλεψη να γινει τζερτζελές!

Επισης παρακαλω τους κλασικους αντιοσκαρ, αντιαμερικανους, παντογνωστες του φορουμ που σνομπαρουν τα οσκαρ, να μην ποσταρουν άσχετα πράγματα γιατι κάθε χρόνο μας εκνευρίζετε, κατανταει αηδια και κουραστικο...Υπάρχουν και άτομα που τους αρέσει ο θεσμός, τον σέβονται και ξενυχτάνε κάθε χρόνο για να τα δουν. Ευχαριστω

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 1
Δημοσ.
12 χρονια σκλαβιας καλυτερη ταινια

το GRAVITY  θα παρει κατι ελπιζω ΟΧΙ Η ΣΑΝΤΡΑ

το phelomena    παιζει και αυτο να παρει κατι με τη τζουντι ντεντζ

το οδηγος διαπλοκης κατι θα παρει

στανταρ ο ντι καπριο για το λυκο της γουλφ στριτ α αντρικου ρολου

ο χουαρον τον βλεπω να παιρνει και το αγαλματιδιο για το gravity εφοσον το πηρε στα μπαφτας

για τον χανκς ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις που μπορει να παιξει ονλινε σε στοιχημα, τα προγωνστικα για τα Oscars?

Στη bet365.gr έχει να παίξεις στοίχημα για όλες τις κατηγορίες.

Δημοσ.

Αποψε η μεγαλη βραδια! Παρακατω οι δικες μου προβλεψεις στις βασικες κατηγοριες:

Καλυτερη ταινια: 12 years a slave

Σκηνοθεσια: Gravity

Α' Ανδρικου: Di Caprio

Α' Γυναικειου: Kate Blanchet

Β' Ανδρικου: Jared Leto

Β' Γυναικειου: Lupita Nyong'o

Δημοσ.

Διαολε οχι καλυτερη ταινια το 12 years, τοσο χαλια ηταν η χρονια; 

To Gravity αξιζει ολα τα "τεχνικα" Οσκαρς, ειδικα οσα εχουν να κανουν με ηχο.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το 12 years. Δεν έχω δει ακόμα το Hers βέβαια. Αλλά σαν ταινία συνολικά μου άρεσε περισσότερο απο το Wolf, το american hustle και το dallas (με μικρή διαφορά).

Θα προέβλεπα τα ίδια με τον polakis, αν και θέλω (και πιστεύω οτι) ο Μcconaughey θα το πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...