Pessi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε μια παρωδία για το Her 2013, υποψήφια για 5 Οσκαρ! Η ταινία είναι τραγική αλλά είναι ότι πρέπει για παρωδίες. Αν δεν έχετε δει την ταινία, διαβάστε την πλοκή Site:
scullyist Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 H ταινία είναι τραγικά υπέροχη, ταινιάρα που της αξίζει να το πάρει σε πολλά επίπεδα και συνολικά, αλλά δεν θα σφαχτούμε κιόλας επειδή κάποιοι δε νιώθουν το τι βλέπουν. Ας μείνουμε στο διπλωματικό "περί ορέξεως" από εκατέρωθεν πλευρά, προς χάρην της παγκόσμιας ειρήνης. 1
Pessi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Διαολε, αν σε σελιδα με τεχνολογικο περιεχόμενο υπάρχουν άτομα που θεωρουν οτι ειναι υπεροχη αυτη η ταινια, τότε ναι πρεπει να σφαχτουμε αλα χαρακιρι όμως!
porco_rosso21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 pessi εγώ λέω να αρχίσεις την ηρωίνη λίγο, μπας και νιώσεις και σταματήσεις να γράφεις βλακείες το Her είναι όχι από τις καλύτερες που βγήκαν φέτος, αλλά από τις καλύτερες ταινίες ever γενικά
Pessi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Λες αυτο: pessi εγώ λέω να αρχίσεις την ηρωίνη λίγο, μπας και νιώσεις και σταματήσεις να γράφεις βλακείες και παρόλα αυτά...εγώ γράφω βλακείες Που βρίσκομαι ;;
polakis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα οσκαρς πλησιαζουν σε λιγες ημερες. Για πειτε καμια προβλεψη να γινει τζερτζελές! Επισης παρακαλω τους κλασικους αντιοσκαρ, αντιαμερικανους, παντογνωστες του φορουμ που σνομπαρουν τα οσκαρ, να μην ποσταρουν άσχετα πράγματα γιατι κάθε χρόνο μας εκνευρίζετε, κατανταει αηδια και κουραστικο...Υπάρχουν και άτομα που τους αρέσει ο θεσμός, τον σέβονται και ξενυχτάνε κάθε χρόνο για να τα δουν. Ευχαριστω Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από polakis21 1
star12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 12 χρονια σκλαβιας καλυτερη ταινια το GRAVITY θα παρει κατι ελπιζω ΟΧΙ Η ΣΑΝΤΡΑ το phelomena παιζει και αυτο να παρει κατι με τη τζουντι ντεντζ το οδηγος διαπλοκης κατι θα παρει στανταρ ο ντι καπριο για το λυκο της γουλφ στριτ α αντρικου ρολου ο χουαρον τον βλεπω να παιρνει και το αγαλματιδιο για το gravity εφοσον το πηρε στα μπαφτας για τον χανκς ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις που μπορει να παιξει ονλινε σε στοιχημα, τα προγωνστικα για τα Oscars?
thomasG4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις που μπορει να παιξει ονλινε σε στοιχημα, τα προγωνστικα για τα Oscars? Στη bet365.gr έχει να παίξεις στοίχημα για όλες τις κατηγορίες.
vlachaquito Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μόλις είδα το The Hunt. Ά ρε Μικρά Αγγλία, αν είχες βγει σε καμιά αμερική 50 οσκαρ θα έπερνες φέτος...
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 που; δεν το βρισκω. Πήγαινε στη κατηγορία Ειδικά ---> Κόσμος
polakis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αποψε η μεγαλη βραδια! Παρακατω οι δικες μου προβλεψεις στις βασικες κατηγοριες: Καλυτερη ταινια: 12 years a slave Σκηνοθεσια: Gravity Α' Ανδρικου: Di Caprio Α' Γυναικειου: Kate Blanchet Β' Ανδρικου: Jared Leto Β' Γυναικειου: Lupita Nyong'o
yanc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Διαολε οχι καλυτερη ταινια το 12 years, τοσο χαλια ηταν η χρονια; To Gravity αξιζει ολα τα "τεχνικα" Οσκαρς, ειδικα οσα εχουν να κανουν με ηχο.
flik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το 12 years. Δεν έχω δει ακόμα το Hers βέβαια. Αλλά σαν ταινία συνολικά μου άρεσε περισσότερο απο το Wolf, το american hustle και το dallas (με μικρή διαφορά). Θα προέβλεπα τα ίδια με τον polakis, αν και θέλω (και πιστεύω οτι) ο Μcconaughey θα το πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα