Kasrith Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Βασικα γελαω και με τις τοσες υποψηφιοτητες του 12 years a slave. Μονο το supporting actress αξιζει. Best motion picture και "achievement" in directing ειναι απλα γελοια Βασικά γελάω με το σχόλιο. Απο αυτές τις ταινίες εκει, πια αξίζει παραπάνω το Lead Actor η Best Motion Picture?
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 καλά για Lead Actor ο Ντικαπριο του Wolf ειναι μιλια μπροστα απο τους υπολοιπους...Για ταινια το Her απο τη λιστα ειναι απο αλλο πλανητη αλλα συντηρικα και κλασσικα θα σαρωσει ο πιο-κλισε-και-ακαδημαικος-πεθαινεις Σκλαβος 1
gavros10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Βασικά γελάω με το σχόλιο. Απο αυτές τις ταινίες εκει, πια αξίζει παραπάνω το Lead Actor η Best Motion Picture? Το lead actor αξιζει να παει στον dicaprio αλλα ακομα δεν ερχεται το τελος του κοσμου. Ο Matthew McConaughey μπηκε σφηνα και εκτοπισε τον tom hanks ή τον robert redford οποτε δεν θα τον απεκλυα. Δυστυχως δεν εχω δει την ταινια για να υποστηριξω την αποψη μου παραπανω αλλα βασιζομαι στον καινουργιο mcconaughey των τελευταιων ετων. Καμια εταιρεια διανομης δεν την εχει βγαλει μεχρι τωρα στην Ελλαδα και αν περιμενουν να την βγαλουν μετα τα οσκαρ... (Κατι λεγεται για την feelgood). Για την καλυτερη ταινια δεν μπορω να εκφερω αποψη επειδη δεν εχω δει 5 απο αυτες. Γενικα το 12 years a slave το ψιλοσνομπαρω γιατι απογοητευτηκα παρα πολυ απο τον steve mcqueen. Εκτος απο την ερμηνεια του fassbender και της Lupita Nyong’o δεν κραταω κατι αλλο. Βια εχω ξαναδει σε ταινια, το θεμα του ρατσισμου το εχω ξαναδει, τον συνδυασμο αυτων των δυο τον εχω ξαναδει και μαλιστα με καλυτερη σκηνοθεσια. Μην ξεχναμε οτι τα οσκαρ ειναι παιχνιδι πολιτικης, παραγωγων, στουντιο και PR. Συζητηση κανουμε αλλα το να διαφωνησω πιο εντονα εκει που παει η συζητηση για κατι που ειναι φτιαχτο και το αποτελεσμα προκαθορισμενο δεν το θεωρω σωστο. Επιχειρηματολογησα και περιμενω το ιδιο και απο σενα
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έλα ο Μακόναχι έχει το α' ανδρικού.Μακράν.Δείτε την ταινία.Μάλλον όμως στον 12 χρόνια σκλάβο το κόβω να το χώσει το bias της Ακαδημίας.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Achievement in cinematography“The Grandmaster” Philippe Le Sourd“Gravity” Emmanuel Lubezki“Inside Llewyn Davis” Bruno Delbonnel“Nebraska” Phedon Papamichael“Prisoners” Roger A. Deakins μονο εγω βλεπω την ανισότητα στο αποπανω;
*nenya* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μα καλά, πού είναι το Rush;;; Ούτε μια υποψηφιότητα; :-@ νεύρα Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Achievement in cinematography “The Grandmaster” Philippe Le Sourd “Gravity” Emmanuel Lubezki “Inside Llewyn Davis” Bruno Delbonnel “Nebraska” Phedon Papamichael “Prisoners” Roger A. Deakins μονο εγω βλεπω την ανισότητα στο αποπανω; Gravity για το 10+λεπτο αρχικό μονοπλάνο. 1
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 θα σαρωσει ο πιο-κλισε-και-ακαδημαικος-πεθαινεις Σκλαβος... Συμφωνώ άπειρα. Αν το 12 years a slave ήταν ηθοποιός θα ήταν ο Daniel day lewis. ------ Γελαω με τις 10 υποψηφιοτητες του American hustle. Βασικα γελαω και με τις τοσες υποψηφιοτητες του 12 years a slave. Βασικά γελάω με το σχόλιο. Πάντως γελάμε πολύ σε αυτό το τόπικ, καλό είναι αυτό. 5
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Btw εκτός και το Oblivion (που θα έπρεπε να είναι στα τεχνικά βραβεία και τραγουδιού/score)... αίσχος!
Choco Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Περίμενα περισσότερες υποψηφιότητες για το Prisoners, τουλάχιστον Gyllenhaal για supporting actor. 3
celarg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γελαω με τις 10 υποψηφιοτητες του American hustle. Καλή ταίνια αλλά πραγματικά φτάνει !
fearwhatnow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ο Phoenix ουτως ή αλλως τα εχει γραμμενα τα συγκεκριμενα "βραβεια". Και φετος (εκτος του "Her" που ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ) οι καλυτερες ταινιες ηταν οι ανεξαρτητες αμερικανικες, οι καναδικες και αρκετες απο Ευρωπη-Ασια. Οποιος εχει ορεξη και ψαχνεται δεν καθεται να ασχολειται με American Hustler, Gravity, Wolf Of Wall Street και αλλα γελοια κινηματογραφικα εκτρωματα..
porco_rosso21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 καλά 'γελοια κινηματογραφικά εκτρώματα' δεν ειναι αλλα οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα