koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνα με αυτο το αρθρο : http://techblog.gr/mobile/sony-releases-android-4-4-1-kitkat-aosp-source-for-several-devices-9655/ η sony εχει διαθεσει το android 4.4.1 στα παραπανω κινητα αλλα σε εκδοση AOSP,το οποιο δεν ξερω τι σημαινει,και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει . Εγω εχω το xperia z και σκεφτομαι να την βαλω.Στα σχολεια διαβασα πως ειναι pure android δηλαδη σαν τα nexus,ομως τι διαφορες εχει ακριβως;;ποιες εφαρμογες δεν θα υπαρχουν;;και αν το κινητο κολλαει θα μπορω να το επαναφερω στην 4.3 ?
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα εισαι με την 4.3.Τι την χρειαζεσαι την 4.4?
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οτι ειμαι μια χαρα ειμαι!!αλλα λεω μηπως εχει τπτ καινουριο π ν ειναι αξιοσημειωτο
Gr_Soul Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 AOSP είναι το καθαρό Android. Πρέπει να κάνεις compile πάντως για να το χρησιμοποιήσεις, δεν το δίνει σε ROM η Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα