Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω κανει root την συσκευη μου χωρις να εχω πειραξει τιποτα αλλο (custom rom κτλ.)

Ετσι οταν παω στις ρυθμισεις στο κινητο μου για να κανω ελεγχο για ενημερωσεις μου λεει οτι η συσκευη μου εχει τροποποιηθει και οτι οι αναβαθμισεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες.

Ετσι λοιπον,το συνδεσα με το kies και μου βγαζει αυτο εδω

Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου : PDA:MC2/PHONE:MC2/CSC:MC1 (DBT)

Πιο προσφατη εκδοση υλικολογισμικου : PDA:MK6/PHONE:MK6/CSC:MK2 (DBT)

Και μου εχει την επιλογη για αναβαθμιση υπολογισμικου και οταν την παταω μου βγαζει ενα αλλο παραθυρο με ορους που πρεπει να συμφωνησω αλλα πανω πανω μου γραφει οτι Συσκευη που εχει τροποποιηθει με προσαρμοσμενο λογισμικο μπορει να προκαλεσει αποτυχια αναβαθμισεων,ασταθη λειτουργια του κινητου τηλεφωνου ή και αλλα προβληματα

Μπορω αφοβα να κανω την αναβαθμιση ή μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα επειδη το κινητο μου ειναι root? Ρωταω γιατι δεν θελω να κανω κατι ωστε να χρειαστει μετα κανενα format και περασμα ολων απο την αρχη μετα γιατι δεν θελω να ξαναστηνω το τηλ απο την αρχη.

Να προχωρησω κανονικα με την αναβαθμιση ή οχι?

Ελπιζω σε καποια απαντηση.Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

<p>Κανεις καμια απαντηση παιδια?</p>

Will I still get over-the-air (OTA) updates? Will downloading them break my root? If you root your phone without flashing a custom ROM, then you will likely still get OTA updates from your carrier, and they will break your root. We highly recommend against downloading these updates, since you may not be able to re-root your phone for awhile after updating. Alternatively, you can use an app like OTA Rootkeeper that will help you keep your root access (though it doesn't work with every version of Android).

If you flash a custom ROM, you will not get OTA updates from your carrier. You may, howaever, get notifications for updates to your specific ROM. Those are safe to download.

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

Θα γινει το update αλλα θα χαθει το ροοτ

Δεν με ενδιαφερει αν θα χαθει το root..Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην χρειαστει να "στησω" στο κινητο απο την αρχη..

Δεν θα γινει καμια αλλαγη και δεν θα χαθουν δεδομενα ετσι? Ειναι σιγουρο αυτο? Ξερεις να μου πεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...