Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,προσφατα ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και μετα απο διαγνωση τεχνικου βρηκαμε πως καηκε η μητρικη..(δοκιμασαμε και αλλη ram ,gpu,τροφοδοτικο και σχεδον τα παντα)..Τελος παντων η απορια μου ειναι για το πως βλεπω αν ειναι συμβατη η νεα μητρικη με ολο το συστημα..θα μπορουσα να παρω την ιδια βεβαια αλλα θα θελα να ξερω αν μπορω να κανω κατι σαν αναβαθμιση.Το cpu μου ειναι intel core 2 quad Q6600 με socket lga775..ωραια το οτι αυτα τα δυο πρεπει να ειναι συμβατα το καταλαβαινω αλλα με το chipset τι γινετε??Η παλια μου η καρτα ειναι http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2740#sp αυτη....και εχω καμια αλλη επιλογη ας πουμε π.χ. ga-ep45-ud3l??Η Ram ειναι DDR2...Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Μιλάς για καινούργια ή ότι βρεις από μεταχειρισμένο;;;

Από την στιγμή που θα παίρνει τον cpu και την μνήμη σου δεν θα δεις καμιά διαφορά με το chipset,

μόνο αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών αναλόγως το chipset έχει διαφορετικά γραφικά και παίρνει διαφορετικές μνήμες οπότε αν θες δώσε μοντέλο μνήμης.

Δημοσ.

Εχω ξεχωριστη καρτα γραφικων...δηλαδη το chipset δν εχει ρολο? mono to cpu και ram? και ναι μια μεταχειρισμενη δν εχω προβλημα με αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...