DimitrisPas13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα,τις τελευταίες μέρες ψάχνω για ένα κινητό και ξαφνικά έπεσα πάνω σε ένα άρθρο που μίλαγε για τα κινέζικα κινητά...ψάχνωντας βρήκα το goophone i5C(90 ευρώ)...το ξέρει κανείς για να μου πει τις κριτικές του?....γιατί όλες οι κριτικές που έχω διαβάσει από ξένους λένε ότι είναι πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του!!!
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 512MB RAM and 8GB storage no thanks Το θεωρώ ακριβό για τα χαρακτηριστικά του, εκτός αν θες κάτι που να μοιάζει με iphone για καταστάσεις πουλ-μουρ, οπότε ακριβοπληρώνεις το αντίγραφο.
DimitrisPas13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) δηλαδή καλύτερα να μην το πάρω? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από DimitrisPas13
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το τι θα κάνεις εσύ ειναι καθαρά δική σου επιλογή. Εγω θα έδινα κάτι παραπάνω (για καλύτερα χαρακτηριστικά) και θα έπαιρνα ενα κανονικό android και οχι android σε case iphone.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα,τις τελευταίες μέρες ψάχνω για ένα κινητό και ξαφνικά έπεσα πάνω σε ένα άρθρο που μίλαγε για τα κινέζικα κινητά...ψάχνωντας βρήκα το goophone i5C(90 ευρώ)...το ξέρει κανείς για να μου πει τις κριτικές του?....γιατί όλες οι κριτικές που έχω διαβάσει από ξένους λένε ότι είναι πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του!!! Με ελαχιστα χρηματα παραπανω παιρνεις Quad-Core και με 1GB RAM τουλαχιστον
DimitrisPas13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Με ελαχιστα χρηματα παραπανω παιρνεις Quad-Core και με 1GB RAM τουλαχιστον όπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα