Hawk7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια,θα ηθελα να μου πειτε μια καμερα για το αυτοκινητο,απο αυτες που κυκλοφορουνε στο youtube,οι οποιες μπαινουν στο κοκπιτ του αυτοκινητου(μπροστινο παραθυρο),πολυ καλης ευκρινειας και ηχου,με εξωτερικη καρτα για αρκετες ωρες εγγραφης. Με αυτα που συμβαινουν καθε μερα(οχι τρελα πραγματα),αλλα θα μας βγαλουν τρελους μερικοι,το πηρα αποφαση.Ειτε ειμαι μεσα στο αμαξι,ειτε οταν λειπω. Οποιος ξερει,ας μου δωσει μοντελο και λινκ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από Hawk7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παιδια,θα ηθελα να μου πειτε μια καμερα για το αυτοκινητο,απο αυτες που κυκλοφορουνε στο youtube,οι οποιες μπαινουν στο κοκπιτ του αυτοκινητου(μπροστινο παραθυρο),πολυ καλης ευκρινειας και ηχου,με εξωτερικη καρτα για αρκετες ωρες εγγραφης. Με αυτα που συμβαινουν καθε μερα(οχι τρελα πραγματα),αλλα θα μας βγαλουν τρελους μερικοι,το πηρα αποφαση.Ειτε ειμαι μεσα στο αμαξι,ειτε οταν λειπω. Οποιος ξερει,ας μου δωσει μοντελο και λινκ. Ευχαριστω εκ των προτερων. Αν αφήσεις κάμερα μέσα στο αμάξι όσο λείπεις ...δεν θα δεις ποτέ τι τράβηξε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν αφήσεις κάμερα μέσα στο αμάξι όσο λείπεις ...δεν θα δεις ποτέ τι τράβηξε! Μικρη βρε.Δεν ειπαμε θηριο.Και θα την κρυβω.Κατα κυριο λογο την θελω για πορεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ξερεις οτι απαγορεύεται; και εγω ηθελα αλλα με απέτρεψαν πολλοί! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ξερεις οτι απαγορεύεται; και εγω ηθελα αλλα με απέτρεψαν πολλοί! Μην ξεκινησουμε αυτη την συζητηση,διοτι αν αρχισουμε να αναφερουμε τι κανουμε καθε μερα,φωτος,βιντεο,κινητα κλπ,καθως ακομη και για το ιδιο το κρατος και την αστυνομια,ολοι φυλακη επρεπε να ειμαστε. Αλλα αν θελεις,πες μιας και το ανεφερες,ποιος νομος και αρθρο το απαγορευει.Περι προσωπικων δεδομενων;τοτε και η αστυνομια δεν θα πρεπει να ξηλωσει ολα τα ρανταρ,σταθερα και μη,ολες τις καμερες ελεγχου κυκλοφοριας (realtime),διοτι μπορει να ειμαι π.χ(με το αισθημα μου,ως παντρεμενος,λεμε τωρα...)και δεν συμμαζευεται,και να καταστρεψουν την προσωπικη μου ζωη,που θα γινω ρεζιλι των σκυλιων;Ενα σωρο μπορω να επικαλεστω. Δεν την θελω για να βγαζω ανθρωπους στο youtube,αλλα να διαφυλαξω το δικιο μου,αν ποτε χρειαστει.Αν φτασω σε αυτο το σημειο,τοτε θα δουμε με νομικους τι απαγορευται και τι οχι. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από Hawk7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Στην Ρωσία πάντως είναι νόμιμο.Είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάμερα στο αυτοκίνητο νομίζω. Τώρα γιατί είναι παράνομο εδώ δεν καταλαβαίνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια.Δωστε μοντελο.Να κανουμε συζητηση,αλλα να βλεπω και καποια προταση. Τώρα γιατί είναι παράνομο εδώ δεν καταλαβαίνω... Ξερεις φιλε μου την παροιμια,ο κοσμος το'χει τουμπανο και'μεις κρυφο καμαρι; Στρουθοκαμιλιζουμε.Τοσο απλα. Ολα τα μαγαζια,τραπεζες,μεχρι και τα μπακαλικα,τα ιντερνετ καφε,τα βιντεο κλαμπς,τα σουερ μαρκετ και ενας απιστευτος καταλογος.κατεχουν την ταυτοτητα μας,το ΑΦΜ,τηλεφωνα κλπ,και μιλανε σημερα οι υποκριτες(μερικοι νομικοι και τα των κυβερνησεων),για προσωπικα δεδομενα.Ολοι μας παρακολουθουνε,και οταν θελουμε με την σειρα μας να διαφυλαξουμε τα δικαιωματα μας,τοτε τα θυμουνται.Τι υποκρισια... Προσωπικα,αν δεν παρουνε πισω οτι γινεται σημερα απαραδεκτο,τοτε και'γω ειμαι υπερ της χρησης καμερας νομιμως. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2014 από Hawk7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelisk1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γειά σας, τελικά ξέρει κανείς αν αυτές οι κάμερες είναι παράνομες? Στο δικαστήριο γίνονται αποδεκτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γειά σας, τελικά ξέρει κανείς αν αυτές οι κάμερες είναι παράνομες? Στο δικαστήριο γίνονται αποδεκτές? Είναι παράνομες (αρχή προστασίας δεδομένων). Στα δικαστήρια δε γίνεται αποδεκτή (όπως κρυφές ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις). Πρακτικά μπορείς να την εχεις για προσωπική ευχαρίστηση αλλά μέχρι εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μονόδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Τελικά έχει βάλει κανένας φίλος κάμερα; Υπάρχει τίποτα; Το μόνο που έχω βρει τώρα είναι καθρέφτης με ενσωματωμένη κάμερα αλλά δεν ξέρω άμα βολεύει . . . π.χ. : http://www.skroutz.gr/s/8898083/OEM-DVR-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κοίτα να έχει καλό νυχτερινό γραψιμο, να φαίνονται οι πινακίδες / υψηλο frame rate και ακόμα καλύτερα να καταγραφει ταχυτητα μέσω gps. Φυσικά κοίτα να έχει φακό απο 160 μοιρες. Πριν πάρεις να δεις reviews και video στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα