Προς το περιεχόμενο

Xperia SP

paxara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια τελείως γελοία ερώτηση που νομίζω λογική απάντηση δεν υπάρχει, αλλά εγώ θα τη κάνω anyway :P
Έχω το παραπάνω κινητό και αναρωτιόμουν.. υπάρχει κάποιος τρόπος ή γενικά τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορείς να προσθέσεις ram στο κινητό σου. Να αλλάξεις τη παλιά (1GB που είναι τώρα) σε μεγαλύτερη;
Ας πούμε άμα σταλεί στο service της Sony.

Please, μην μου τη πείτε, ξέρω ότι αυτό δεν γίνετε, απλά θέλω να σιγουρευτώ :P
Ευχαριστώ και sorry για την άθλια ερώτηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια τελείως γελοία ερώτηση που νομίζω λογική απάντηση δεν υπάρχει, αλλά εγώ θα τη κάνω anyway :P

Έχω το παραπάνω κινητό και αναρωτιόμουν.. υπάρχει κάποιος τρόπος ή γενικά τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορείς να προσθέσεις ram στο κινητό σου. Να αλλάξεις τη παλιά (1GB που είναι τώρα) σε μεγαλύτερη;

Ας πούμε άμα σταλεί στο service της Sony.

Please, μην μου τη πείτε, ξέρω ότι αυτό δεν γίνετε, απλά θέλω να σιγουρευτώ :P

Ευχαριστώ και sorry για την άθλια ερώτηση.

Ψαξου να rootaris και μια χαρα θα εισαι και με 1gb.

Και με 2gb να εισαι αμα τρεχουν ολα απο πισω και σου αφηνει free 100mb ram ενα και το αυτο ειναι...

Δημοσ.

Μπα όχι. Δεν θέλω τέτοιο τρόπο. Από άποψη hardware ήθελα κάτι. Okay, thanks guys!
Απλά ξέρετε τι... έχω όλο και όλο ελεύθερη 300MB ram και δεν έχω προσθέσει πολλά εγώ. Δηλαδή από το app store έχω κατεβάσει μόνο Skype, Facebook, Messenger και Viber, WeChat & Whatsapp.

Ξέρετε μήπως μπορώ να ελέγξω τι μπορεί να ανοίγει μαζί με το κινητό, όπως κάνουμε στα Windows με το msconfig;;;

Δημοσ.

<p>Μπα όχι. Δεν θέλω τέτοιο τρόπο. Από άποψη hardware ήθελα κάτι. Okay, thanks guys!<br>

Απλά ξέρετε τι... έχω όλο και όλο ελεύθερη 300MB ram και δεν έχω προσθέσει πολλά εγώ. Δηλαδή από το app store έχω κατεβάσει μόνο Skype, Facebook, Messenger και Viber, WeChat & Whatsapp.</p>

<p>Ξέρετε μήπως μπορώ να ελέγξω τι μπορεί να ανοίγει μαζί με το κινητό, όπως κάνουμε στα Windows με το msconfig;;;</p>

Νομίζω γίνεται μόνο με root.

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω το es task manager (εχει επιλογη ποια να κλεινει οταν θες και ποια να αγνοει) αλλα ποτε μια εφαρμογη δεν κλεινει τελειως..  αν δεν γινεται με αυτο η καποιο παρομοιο προγραμματακι μονο με root μετα

Δημοσ.

Μπα όχι. Δεν θέλω τέτοιο τρόπο. Από άποψη hardware ήθελα κάτι. Okay, thanks guys!

Απλά ξέρετε τι... έχω όλο και όλο ελεύθερη 300MB ram και δεν έχω προσθέσει πολλά εγώ. Δηλαδή από το app store έχω κατεβάσει μόνο Skype, Facebook, Messenger και Viber, WeChat & Whatsapp.

Ξέρετε μήπως μπορώ να ελέγξω τι μπορεί να ανοίγει μαζί με το κινητό, όπως κάνουμε στα Windows με το msconfig;;;

Μονο με root ξεφορτωνεσαι τις αχρηστες εφαρμογες και μονο με root κανεις διακοπη ωστε να μη τρεχουν και να μη σου τρωνε ram.

Τωρα οσον αφορα το hardware δεν παιζει να μπει αλλο hardware σαν ενα pc case ας πουμε.

Δε ξερω μελλοντικα,αλλα τωρα δεν..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...