greenkamikazi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εχω 5.1 ηχεια και παιζουν μονο τα 2 και το μπασο.τι παιζει να φταει?
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οταν ακους μουσική που στο 99% ειναι γραμμένη στερεφωνικά λογικο δεν ειναι να ακους μονο απο τα δυο μπροστινά ηχεια? Το ιδιο και στιε ταινιες που έχουν στερεφωνικο ήχο..... Μονο σε ταινιες με 5.1 ηχο και σε παιχνιδια θα πρεπει να παιζουν 5.1. Εκει ακους 5.1? 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ΑΝ ακούς τραγούδια (πχ από youtube) είναι λογικό γιατί τα τραγούδια έχουν format stereo και όχι dolby surround Με πρόλαβε ο φίλτατος από πάνω. 1
greenkamikazi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 τραγουδια που παλαιοτερα τα ακουγα και απο τα 5 τωρα ακουγονται απο τα 2 μονο.+απο chrome ακουγονται τα 2 στο youtube απο explorer τα 5..περιεργα πραγματα.τωρα ξαναπερναω drivers μπας και γινει τιποτα..
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το ότι άκουγες και από τα 5 δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Στην ουσία είχε δημιουργηθεί ένα ψευτοsurround με αποτέλεσμα να αλλοιώνει το ήχο, ίσως. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να ακούω τραγούδια από τα 2 μπροστινά (όπως είναι το σωστό) παρά να αλλοιώνω την ποιότητα για να παίζουν όλα τα ηχεία.
greenkamikazi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ειχα ενεργοποιημενο το speaker fill.και τωρα το εχω απλα τωρα δεν ακουγονται.ισχυει ψευτοsurround ηταν αλλα εμενα μου αρεσε..
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ο chrome δεν υποστηριζει 5.1 Το να ακους με speaker fill ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα