sarsar20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα pc δεκαετίας. Το πρόβλημά του ήταν ότι ενώ άνοιγε με τα τα Bios δεν έμπαινε στα windows απλά έμενε αναμένο με μαύρη οθόνη. Τελικά όταν έβγαλα την πρόσθετη κάρτα γραφικών που του είχαν βάλει ( μια Gforce δυστυχώς δεν θυμάμαι μοντέλο) το pc λειτούργησε κανονικά χωρίς θέμα . Σκεφτομαι να πάρω μια φτηνή κάρτα γραφικών για να το έχω προσωρινά μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι καλύτερο. Το θέμα μου είναι άραγε εφταιγε η κάρτα ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Tα περισσοτερα threads σ αυτο το section αναφερονται σε "προβληματα με pc". Θα παρακαλουσα να βαλεις εναν πιο περιγραφικο τιτλο στο thread. Για το δικο σου οφελος αλλα και για οφελος των υπολοιπων μελων. Επι του θεματος, θα πρεπει να δωσεις τεχνικα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου, οπως και της εξτρα καρτας γραφικων. Εκ πρωτης οψεως ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι η καρτα εχει προβλημα. Αλλα για να παρεις πιο εμπεριστατωμενες αποψεις θα πρεπει να βοηθησεις και συ.
sarsar20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εχεις δίκιο , το σκέφτηκα αλλά δεν έβρισκα μετά τον τρόπο να κάνω τροποίηση του Thread. Ευχαριστώ
trujillo2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 απο τι αποτελειται το pc?γραψε αναλυτικα αν μπορεις για να δουμε αν αξιζει να κρατησεις κατι (αν και για pc 10ετιας δεν νομιζω να αξιζει να κρατησεις κατι)
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν ξέρανε αυτοί που βάλανε την κάρτα το τι κάνουν τότε μπορεί το πρόβλημα να είναι απλά ότι δεν περάσανε ή δεν περάσανε σωστά τους driver της κάρτας γραφικών και να δουλεύουν όλα σωστά. Δες μια όπως είσαι στα windows αν υπάρχει κάποιο driver για την geforce και αν σε αφήνει ρύθμισε την ανάλυση και την συχνότητα σύμφωνα με το τι αντέχει η οθόνη,μετά ξανά βάλε την vga και δοκίμασε ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα