mandoctor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εχω φάει κόλλημα με το Spotify εδώ και 3 μήνες..! Επίσης το streaming μουσικής από Spotify μέσω 3G-4G ειναι δωρεάν στη Cosmote! Sent from my iPhone using Insomnia Δε γνωρίζω απο Spotify, αλλά αν είναι αληθές αυτό, τότε πρακτικά πληρώνεις μόνο τη μηνιαία συνδρομή; Όχι τα mb που καταναλώνεις κάνοντας streaming;; Υπέροχο για τους μουσικόφιλους..
speedman_26 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 απο τοτε που εβαλα spotify δεν κατεβασα ξανα παρανομα τραογουδια σου λυνει τα χερια και παιζει παντου 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 εγώ απο τοτε που εβαλα σποτιφυ στο λαπτοπ(δωρεαν) και με τη προσφορα της κοσμοτε, εχω γαμηθει στο τραγούδι!
SeXBOX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ήμουν για πολλούς μήνες εκτός Ελλάδας πριν 2 χρονια, χρησιμοποιούσα Spotify με Blockify ήμουν αρκετά ευχαριστημένος, αργότερα είπα να δοκιμάσω την επί πληρωμή για 7 ευρώ... έμεινα μ****ας με το πόσα τραγούδια έβρισκα σε σχέση με την δωρεάν συλλογή του και σε τι απίστευτη ποιότητα ήταν. Μετά ήρθα Ελλάδα, έφαγα ξενέρωμα αλλά η Cosmote έκανε το θαύμα της και έχω πάλι Spotify εδώ και μήνες χωρίς Mediahint και Blockify μόνο με 5 ευρώ αντί για 7 που έδινα Γερμανία. Από τότε που ανακάλυψα Spotify το Youtube το χρησιμοποιώ μόνο για κανένα ντοκιμαντέρ, ταινίες ή άλλο. Δοκίμασα και το Napster όταν έγινε συνδρομητικό πριν καμιά 10ετια αλλά έφαγα μεγάλη ξενέρα. Napster, Youtube ΔΕΝ συγκρίνονται με Spotify. Επειδή είμαι μουσικόφιλος μέχρι αηδίας ένα 35 με 40% δεν τα έβρισκα youtube και φυσικά όχι στην ποιότητα του Spotify και Digital Remastered και σε πολλές εναλλακτικές εκδόσεις. Έρωτας μεγάλος. Είναι από αυτές τις φάσεις που λες για μια υπηρεσία "Shut up and take my money".
liakos356 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε τις playlist του mobile, στην desktop έκδοση? Π.χ. στο mobile έχουμε "Περιήγηση -> Rock -> legendary ή rock classics" κλπ. Στο desktop υπάρχει αυτό? Ξέρω ότι έχει τα apps με παρόμοιες λειτουργίες, αλλά οι συγκεκριμένες playlist μου αρέσουν περισσότερο. edit - μόλις το έβαλαν στη τελευταία αναβάθμιση
buffos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Είναι πραγματικά αστείο να συγκρίνει κάποιος Youtube με spotify. Άπειρα ήδη μουσικής, δεν χρειάζεται ούτε να κατεβάζεις, να κάνεις tags, να αγοράζεις σκληρούς δίσκους... να τα μεταφέρεις στα κινητά.. Τίποτα. Φτιάχνεις τα playslists που θέλεις (σώζεις τα albums σαν playlists για να έχεις αναφορές). Τα πάντα Μαζί με το Qobuz που είναι για πιο hifidelity μουσικόφιλους είναι τα πάντα όλα. Αν κάποιος πιστεύει οτι να συντηρεί μια τεράστια βιβλιοθήκη με μουσική είναι λιγότερο κοστοβόρο, είναι απλά γελασμένος. 1
daeman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 <br> </blockquote>Δε γνωρίζω απο Spotify, αλλά αν είναι αληθές αυτό, τότε πρακτικά πληρώνεις μόνο τη μηνιαία συνδρομή; Όχι τα mb που καταναλώνεις κάνοντας streaming;; <br> Υπέροχο για τους μουσικόφιλους..</blockquote><br><br><br> Ναι πληρώνω μόνο τη συνδρομή.. Μέχρι στιγμής δεν μου εχει φάει ούτε 1 mb το Spotify .. Όμως αυτη η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/3 . Μετά δεν ξερω τι θα γίνει. Sent from my iPhone using Insomnia
jmirko15 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Είναι πραγματικά αστείο να συγκρίνει κάποιος Youtube με spotify. Άπειρα ήδη μουσικής, δεν χρειάζεται ούτε να κατεβάζεις, να κάνεις tags, να αγοράζεις σκληρούς δίσκους... να τα μεταφέρεις στα κινητά.. Τίποτα. Φτιάχνεις τα playslists που θέλεις (σώζεις τα albums σαν playlists για να έχεις αναφορές). Τα πάντα Μαζί με το Qobuz που είναι για πιο hifidelity μουσικόφιλους είναι τα πάντα όλα. Αν κάποιος πιστεύει οτι να συντηρεί μια τεράστια βιβλιοθήκη με μουσική είναι λιγότερο κοστοβόρο, είναι απλά γελασμένος. Αναλόγος τι θέλει ο καθένας. Ευχαριστώ για το Qobuz πάντως!
desertman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σε κάθε θέμα που αφορά το Spotify, πετάγονται μερικοί και μας λένε για το YouTube. Έχει καταντήσει βαρετό. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Πόσες φορές να το γράψουμε??
nickmanak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασα την εκδοση για desktop. Εβαλα και το δωρεαν equalizer Equalify και η ποιοτητα ειναι ετη φωτος καλυτερη σε σχεση με youtube. http://www.equalify.me/ 2
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δοκιμασα την εκδοση για desktop. Εβαλα και το δωρεαν equalizer Equalify και η ποιοτητα ειναι ετη φωτος καλυτερη σε σχεση με youtube. http://www.equalify.me/ Ωραίος. Δεν το γνώριζα. Θα το δοκιμάσω. 2
Sordnaxela Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση, γιατί είμαι άσχετος στο θέμα, αλλά με ενδιαφέρει. Αν κατεβάσω το Spotify App στο κινητό μου (Android), όταν ακούω μουσική μέσω του Spotify δεν θα με χρεώνει MB επειδή είμαι συνδρομητής της Cosmote; Αυτόματα γίνεται αυτό, ή πρέπει να γραφτώ κάπου πρώτα;
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση, γιατί είμαι άσχετος στο θέμα, αλλά με ενδιαφέρει. Αν κατεβάσω το Spotify App στο κινητό μου (Android), όταν ακούω μουσική μέσω του Spotify δεν θα με χρεώνει MB επειδή είμαι συνδρομητής της Cosmote; Αυτόματα γίνεται αυτό, ή πρέπει να γραφτώ κάπου πρώτα; Πας εδώ http://cosmote.gr/spotify/ Πατάς: Έγγραφή Μετά: Εισαγωγή αριθμού σύνδεσης Σου στέλνει έναν κωδικό στο κινητό, τον βάζεις και τέλος σε ρωτάει αν είσαι ήδη μέλος της υπηρεσίας Spotify ή να κάνεις νέο λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα