gkaikov Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Αγόρασα ενα lenovo G500 από τα eshop με λειτουργικό free dos. Το lenovo είχε μαζί ένα cd με drivers για win 8. Εγώ όμως του πέρασα Win7 και κατέβασα τα drivers από τη σελίδα της lenovo. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να βρει το ασύρματο δίκτυο. Τα drivers που κατέβασα για το wifi ειναι : WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek) . Με καλωδιο συνδέεται στο ιντερνετ κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
AiWaaa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αντιμετώπισα πρόσφατα το ίδιο θέμα με το ίδιο λαπτοπ και αυτό που έκανα ηταν να περάσω των driver των win 8 απο το cd στα 7αρια. Δουλεψε και δουλεύει τέλεια
ss13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επίσης σε κάθε εγκατάσταση οδηγού πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να αποθυηκεύονται οι αλλαγές
gkaikov Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αντιμετώπισα πρόσφατα το ίδιο θέμα με το ίδιο λαπτοπ και αυτό που έκανα ηταν να περάσω των driver των win 8 απο το cd στα 7αρια. Δουλεψε και δουλεύει τέλεια Είχες δίκιο φίλε. Πέρασα τα drivers των win8 και ολα ΟΚ. Τώρα βέβαια δε βλέπει την κάτα γραφικών (AMD RADEON 8570). Βλέπει μόνο μια intel στο displat adapters. Υποθέτω είναι ενσωματωμένη. Θα ξαναασχοληθώ αυριο και αν δε βγάλω άκρη, ξαναποστάρω. Σ'ευχαιστώ για την απάντηση
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ελπίζω να πέρασες μόνο για το wifi όχι για τα πάντα. Το catalyst δεν στο ανοίγει ?
gkaikov Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 κατέβασα τους drivers από τη σελίδα της λενοβο. Αναγγνωρίστηκε η κάρτα γραφικών αλλά κάτι δεν παέι καλά. Τη βλέπει στο device manager αλλά με κίτρινο θαυμαστικό. και μόλις κλικάρω πάνω της γράφει " windows has stoped the device because it has reported problems (code 43)" Παιζει να μην έχει κουμπώσει καλά η κάρτα ή να έχει κάποιο πρόβλημα? http://postimg.org/image/4fp53sy9x/ http://postimg.org/image/6fn8tc9ef/
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οχι θεμα drivers ειναι. Βγαλτους ολοκληρωτικά απο το pc και ξαναπέρνα τους κατεβάζωντας τους απο το site της amd
gkaikov Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μπορείς να στείλεις το λινγκ; γίνεται ψιλοχαμος με αυτα.
AiWaaa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool απλά τρέξε αυτο θα βρει την καρτούλα έχεις και θα κατεβάσει οτι χρειάζεται
gkaikov Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Όλα ΟΚ. Τελικά έγιναν κάποια updates στα windows και η δεύτερη κάρτα αναγνωρίστηκε κανονικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
kolobaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Αγόρασα ενα lenovo G500 από τα eshop με λειτουργικό free dos. Το lenovo είχε μαζί ένα cd με drivers για win 8. Εγώ όμως του πέρασα Win7 και κατέβασα τα drivers από τη σελίδα της lenovo. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να βρει το ασύρματο δίκτυο. Τα drivers που κατέβασα για το wifi ειναι : WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek) . Με καλωδιο συνδέεται στο ιντερνετ κανονικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είχα ακριβως το ίδιο προβλημα αλλά τελικά οι σωστοί drivers δεν είναι οι WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek). Μόλις έβαλα τους drivers της Intel όλα δούλεψαν ρολόι.(απο το cdάκι σε windows7 δεν ειναι μονο για 8) Φιλικά.
Chiki-Chiki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Και εγω το ίδιο λαπτοπ έχω σήμερα το πήρα βασικά έβαλα τα win 8.1 64-bit.Λειτουργεί τέλεια το μόνο που μου έκανε, μου έβγαλε κάτω δεξιά μία σημαία και ελεγε ότι δεν διαβάζει την card reader, αμέσως εγκατέστησα το driver για την card reader και όλα κομπλέ προ το παρόν. Δεν ξέρω αν χρειάζεται και τα άλλα drivers,εγκατέστησα επίσης για την cam και touchpad αν χρειάζεται κάτι άλλο πείτε μου και εμενα...
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και εγω το ίδιο λαπτοπ έχω σήμερα το πήρα βασικά έβαλα τα win 8.1 64-bit. Λειτουργεί τέλεια το μόνο που μου έκανε, μου έβγαλε κάτω δεξιά μία σημαία και ελεγε ότι δεν διαβάζει την card reader, αμέσως εγκατέστησα το driver για την card reader και όλα κομπλέ προ το παρόν. Δεν ξέρω αν χρειάζεται και τα άλλα drivers,εγκατέστησα επίσης για την cam και touchpad αν χρειάζεται κάτι άλλο πείτε μου και εμενα... Aν περασες αυτα τα drivers που λες θα εισαι οκ..Δεν θα προκυψει ασυμβατοτητα στα υπολοιπα αποσο γνωριζω..Ο χρόνος θα δειξει.. (Παρενθεση ! Η επαναφορά του start button στα 8.1 ειναι γελοια,τη στιγμη που μεχρι πριν λιγο καιρο η microsoft το σνομπαρε,εξαφανιζοντας το ! Οταν εισαι χρονια στα windows,και ξαφνικα βλεπεις να λειπει η εναρξη απο κατω αριστερα,νομιζεις οτι εκλεισε η διεργασια εξερευνησης των windows...Η επαναφορά του είναι ένα πολύ μεγάλο πισογύρισμα αν και δεν χαλάει κανέναν..Οπως και να το κανουμε η microsoft εχει σημα κατατεθεν αυτο το κουμπι,και οχι swipe to start...Και μόνο γι αυτη την επαναφορα τα 8.1 εχουν ενα συν..Αν μας το λεγε κανεις πριν 2 χρονια οτι θα χαιρομασταν με κατι δεδομενο (κουμπί έναρξης) θα γελουσα με τα χαλια μας..ισως τελικα να ειναι ολα κολπο μαρκετιγκ για να περιορισουν τις απαιτησεις μας,κανοντας μας να χαρουμε με κατι που ηδη ειχαμε..μαλλον στη microsoft εχουν ξεμεινει απο ιδεες και παιζουν με τα ηδη υπαρχοντα στοιχεια των windows..τραγικό..πρωτοπορία ακόμα δεν έχω δει,μετά τα 7,που κατ'εμέ θα εξελιχθούν όπως τα windows xp..ΑΘΑΝΑΤΑ..ΟFFTOPIC MODE OFF.) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα