Duke_2_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά καλησπέρα , χρειάζομαι απαραίτητα τα φώτα σας γιατί γύρω από το θέμα είμαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ!!Έψαξα αρκετή ώρα και το μόνο που κατάφερα είναι να ξοδέψω πολλές ώρες διαβάζοντας πολλά posts όπου με έπιασε πονοκέφαλος χωρίς να καταλάβω την ουσία. Αυτό που ζητάω είναι το εξής: 1) Να μην κάτσω να ξοδέψω 15 ώρες από τη ζωή μου με οδηγούς στα αγγλικά από doom9 και άλλα site 2) Πώς αντιγράφω ένα DVD με μέγεθος ως 4,7 Gb 3) Όταν ένα DVD είναι , ας πούμε , 7 Gb , πώς γίνεται να αφαιρέσω μόνο τα περιττά πχ διαφημίσεις,trailers κτλ και να κάνω την εγγραφή? Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τεχνικούς όρους , είμαι άσχετος , πήγα κατέβασα προγράμματα όπως instant copy , dvd2one , DVDDecrypter στα οποία δεν καταλαβαίνω όλους τους όρους και τι εννοούν.Επίσης δεν θέλω όλο αυτό να διαρκεί 3 ώρες , τι το πήρα το DVD-rec , αν ήταν ασχολιόμουνα με divx Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkchild Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Κατέβασε το dvdshrink. Θα το βρεις στo insomnia files section. Νομίζω πως είναι από τα ευκολότερα προγράμματα για τη δουλεία που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lallasgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Dokimase to DVD2ONE v1.3 http://www.dvd2one.com/files/dvd2one130.exe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duke_2_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά ευχαριστώ αλλάπρογράμματα έχω.τι να τα κάνω δεν ξέρω και πότε να χρησιμοποιήσω ποιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxo vts Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 παιρνεις τo dvd που θες,το βαζεις στο dvd rom που εχεις,μετα ανοιγεις το dvdshrink,open disk,μολις το προγραμμα διαβασει το dvd που εχεις βαλει,πατας reauthor ,κατω στο titles θα δεις οτι το μεγαλυτερο file αποτελει την ταινια και μονο,την σερνεις στο new dvd και μετα πατας το backup,επιλεγεις που θα γραφτει η ταινια στον σκληρο,οταν τελιωσει η διαδικασια που κραταει περιπου 15 λεπτα,τοτε με το nero επιλεγεις dvdrom(udf),στο label γραφεις το ονομα της ταινιας και πατας new,add files και βαζεις τα audio_ts και video_ts της ταινιας που εφτιξε το dvdshrink πριν και μετα burn ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duke_2_gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω το DVD Shrink 3.0 Beta 3.Δεν υπάρχει η επιλογή να μην μπουν καθόλου τα extras??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ACP Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν υπάρχει η επιλογή να μην μπουν καθόλου τα extras??? ...κατω στο titles θα δεις οτι το μεγαλυτερο file αποτελει την ταινια και μονο' date='την σερνεις στο new dvd και μετα πατας το backup...[/quote'] Nomizw sou to ksekatharise! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duke_2_gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 παιδιά στο DVD Shrink 3.0 beta 3 δεν μπορώ να σείρω τίποτα πουθενά. Όταν πατάω re-author βγαίνει το καινούριο παράθυρο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι open disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 duke _2_gr proti fora pianeis ipologisti???? o saxo_vts to eksigise telia!!! ti den katalaveneis.diavase to arga kai kala.leei kai gia to parathiro pou les.. .edo kai an teriazei to RTMF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 dioethosi se lathos logo taxititas... to sosto einai RTFM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Oh yes, RTFM !!! Έχω και T-Shirt που το γράφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.