Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή με NEC ND1300A ταινιών > 4.7Gb !!!

Duke_2_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα , χρειάζομαι απαραίτητα τα φώτα σας γιατί γύρω από το θέμα είμαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ!!Έψαξα αρκετή ώρα και το μόνο που κατάφερα είναι να ξοδέψω πολλές ώρες διαβάζοντας πολλά posts όπου με έπιασε πονοκέφαλος χωρίς να καταλάβω την ουσία.

Αυτό που ζητάω είναι το εξής:

1) Να μην κάτσω να ξοδέψω 15 ώρες από τη ζωή μου με οδηγούς στα αγγλικά από doom9 και άλλα site

2) Πώς αντιγράφω ένα DVD με μέγεθος ως 4,7 Gb

3) Όταν ένα DVD είναι , ας πούμε , 7 Gb , πώς γίνεται να αφαιρέσω μόνο τα περιττά πχ διαφημίσεις,trailers κτλ και να κάνω την εγγραφή?

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τεχνικούς όρους , είμαι άσχετος , πήγα κατέβασα προγράμματα όπως instant copy , dvd2one , DVDDecrypter στα οποία δεν καταλαβαίνω όλους τους όρους και τι εννοούν.Επίσης δεν θέλω όλο αυτό να διαρκεί 3 ώρες , τι το πήρα το DVD-rec , αν ήταν ασχολιόμουνα με divx

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιρνεις τo dvd που θες,το βαζεις στο dvd rom που εχεις,μετα ανοιγεις το dvdshrink,open disk,μολις το προγραμμα διαβασει το dvd που εχεις βαλει,πατας reauthor ,κατω στο titles θα δεις οτι το μεγαλυτερο file αποτελει την ταινια και μονο,την σερνεις στο new dvd και μετα πατας το backup,επιλεγεις που θα γραφτει η ταινια στον σκληρο,οταν τελιωσει η διαδικασια που κραταει περιπου 15 λεπτα,τοτε με το nero επιλεγεις dvdrom(udf),στο label γραφεις το ονομα της ταινιας και πατας new,add files και βαζεις τα audio_ts και video_ts της ταινιας που εφτιξε το dvdshrink πριν και μετα burn

ευχαριστω!!

Δεν υπάρχει η επιλογή να μην μπουν καθόλου τα extras???

...κατω στο titles θα δεις οτι το μεγαλυτερο file αποτελει την ταινια και μονο' date='την σερνεις στο new dvd και μετα πατας το backup...

[/quote']

Nomizw sou to ksekatharise! :)

παιδιά στο DVD Shrink 3.0 beta 3 δεν μπορώ να σείρω τίποτα πουθενά. Όταν πατάω re-author βγαίνει το καινούριο παράθυρο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι open disk.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...