Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.Η 7790 εχει μια 6πινη θυρα για ρευμα.Το τροφοδοτικο μου ειναι παλιο και δεν εχει.Εχει μονο την 4πινη που παει διπλα στην 20πινη. Μπορω να βαλω την 4πινη στην 6πινη της καρτας να της δοσω ρευμα να δουλεψει;

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο έχεις ακριβως? Μαρκα και μοντελο? 

Διοτι αν ειναι τοσο παλιο ή τοσο κινεζικο που δεν εχει 6πινο χρειαζεται οπωσδήποτε να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Ποια 7790 πηρες και δεν σου ειχε μαζι καλωδιο σαν αυτο που σου εδειξε ο argi73?

Και η msi που πηρα εγω καθως και η sapphire που ειδα σε review, ειχαν τετοιο καλωδιο μεσα στο κουτι.

Edit: Ακιρο, τελικα δεν το εχουν ολες αυτο μαζι τους. Ειδα μολις ενα unboxing στο youtube απο την  7790 της Asus.

Δημοσ.

Διοτι αν ειναι τοσο παλιο ή τοσο κινεζικο που δεν εχει 6πινο χρειαζεται οπωσδήποτε να το αλλάξεις.

Άμα είναι παλιό τι πρόβλημα έχει ?

Εσύ αλλάζεις τροφοδοτικό κάθε 5-6  χρόνια στο ενισχυτή/ λαπτοπ/ tv σου, κτλ ?

Σιγά το ρεύμα που τραβάει η 7790, αν έχει καλό τροφοδοτικό στα ανάλογα watt, είναι μια χαρά…

Δημοσ.

Άμα είναι παλιό τι πρόβλημα έχει ?

Οσο παλιωνει το τροφοδοτικό χανει αποδοση λογο γήρανσης των πυκνωτών του... ειδικά αν δουλευε στα ζορια και ειναι και καμια κινεζοα το φαινομενο ειναι ακομη πιο εντονο.....

Οσο για την ερωτηση σου περι ενισχυτων , λαπτοπ κτλ κτλ... δεν έχει καμια βαση διοτι μιλαμε για εντελώς διαφορετικές τεχνολογιες και εντελώς διαφορετικά φορτιά...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα. ο φιλος μου με την 7790 τελικα αγορασε αυτο που ειπε ο argi και την εβαλε.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...