Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 αν πεις ότι είναι gtpk, προσβάλεις τους υπόλοιπους gtpk...
gdriver Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μία ερώτηση να κάνω ; οι χειρότεροι ηθοποιοί επιλέγονται πάντα από ταινίες που συμπληρώνουν τη βατομουρένια λίστα ; το ρωτάω γιατί έχω δει σε σχετικώς καλές ταινίες άθλια υποκριτική και αντιστοίχως καλές υποκριτικές σε ό,τι να'ναι ταινίες, αλλά οι δεύτερες να μη συμμετέχουν στα βατόμουρα. γίνεται ή αποκλειστικώς επιλέγουν από τις προαναφερθήσες ταινίες ;
Grey Warden Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 το The Lone Ranger αδίκως νομίζω υπαρχει στη λίστα ηταν μια ανάλαφρη περιπετειουλα που στόχευε κύριος στο νεανικό κοινό οκ δεν ηταν τιποτα σπουδαιο άλλα για μεσημεράκι βλέπετε άνετα δεν θα το βάζα με το υπολοιπο σκουπιδαριό που υπαρχει στη λίστα άλλα δεν θα την πρωτινά κιόλας Ακριβώς. Την είδα πρόσφατα στον προτζέκτορα και μου φάνηκε ευχάριστη. Σίγουρα τπτ το ιδιαίτερο αλλά οχι για Χρυσό Βατόμουρο!
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ο Σιαμαλαν πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο βυζμα εβερ στο συγχρονο Χολυγουντ, ο τυπος ειναι ο πατος ο ιδιος στα σεναρια του/σκηνοθετικα απλα ανεκτος και ακομα συνεχιζει...δλδ dafuck Πραγματικά. Δεν χτίζεται καριέρα απο ενα twist σε μια ταινία, όσο απρόβλεπτο κι αν είναι.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ο Σιαμαλαν πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο βυζμα εβερ στο συγχρονο Χολυγουντ, ο τυπος ειναι ο πατος ο ιδιος στα σεναρια του/σκηνοθετικα απλα ανεκτος και ακομα συνεχιζει...δλδ dafuck Δεν ειναι βυσμα ακριβως.Ειναι χωμενος και στην παραγωγη η κουφαλιτσα. Πραγματικά. Δεν χτίζεται καριέρα απο ενα twist σε μια ταινία, όσο απρόβλεπτο κι αν είναι. Εκτος αν εισαι Χιτσκοκ.Σκηνοθετεις μερικα birds καi και καθηλωνεις τον θεατη.Ουτε καν ανατροπη δεν χρειαζεται.Ειναι λιγος ο shyamalan.Eιδικα σε τετοιες ταινιες που το στορυ δεν ειναι και αβανταδορικο.
Prozac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ρε εδώ έχουμε τον Jaded Smith να πρωταγωνιστή και λέμε για τον Shyamalan ότι είναι το μεγαλύτερο βύσμα έβερ 1
V for Vagelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σαν σκηνοθετης παντα.Γιατι σαν σεναριογραφος δεν ειναι κακος.Δεν τα δινει να τα σκηνοθετησει καποιος αλλος , αφου ειναι αχρωμος και ανευρος στη σκηνοθεσια. Το αντίστροφο θα έλεγα. Ειδικά τα Sixth Sense, Village και Unbreakable θεωρώ πως έχουν εξαιρετική σκηνοθεσία.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το Sixth Sense ειναι η γκολαρα που ανεφερα.Στο Unbreakable , village ,sings,happening , φαινεται για μενα παντα, αυτη η σκηνοθετικη μετριοτητα του που ανεφερα.Μην μου ζητας να την περιγραψω με λογια ,δεν χρειαζεται,την βιωνεις βρε αδελφε μου,βλεπεις το εργο και ακροβατεις μεταξυ περιεργειας και βαρεμαρας.Μπορει να εχω απλως υπερμετρες προσδοκιες , ενας shyamalan ειναι στο κατω κατω
Prozac Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το Unbreakable δεν θα το έβαζα μαζί με τις άλλες, απο το signs και μετά συμφωνώ
gavros10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για να μην ριχνουμε ολο το φτιαξιμο στον shyamalan ο οποιος φταιει που μπλεχτηκε με αυτο το project, παραγωγος της ταινιας ηταν ο will smith και αυτος χρηματοδοτησε το μεγαλυτερο μερος της. Πρωταγωνιστουσε ο αταλαντος γιος του και στην ουσια ηταν ενα δωρο του πατερα προς τον γιο. Η καριερα του shyamalan πηγαινε απο το κατω στο χειροτερο και απλα ξευτελιστηκε περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα