Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ είχα πολλές ιδέες , αποκόμισα γνώσεις , έμαθα πράγματα αλλά μετά από λίγο καιρό τα παράταγα για διάφορους λόγους.

Αυτό που θες να κάνεις πρέπει να το πιστέψεις , να μην το κάνεις μόνο για τα χρήματα η επειδή υπάρχει κρίση γιατί εκεί θα χαθείς σίγουρα.

Αφού η ιδέα σου είναι καλή όπως λες εγώ θα έλεγα να βρεις τρόπους να την κατοχυρώσεις. Να πάρεις προσφορά από κάποιον επαγγελματία ο οποίος θα μπορέσει να στην υλοποιήσει (με το αντίστοιχο κόστος) και τέλος αφού τα κάνεις όλα αυτά να απευθυνθείς σε κάποιο site το οποίο ασχολείται με χρηματοδότηση projects Μέσω χορηγιών crowd funding.

Αν θες πάντως βοήθεια εθελοντική (για μια δόξα ζούμε) μπορείς να με ενοχλήσεις. Ανάλογα φυσικά το χρόνο μου θα προσπαθήσω να σου δώσω χρήσιμες συμβουλές.

Δημοσ.

Αυτό με το crowd funding το έχεις δοκιμάσει;

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αλλά δεν το έχω πολυψάξει ακόμα.

Ξέρω πάνω-κάτω πως δουλεύει, δεν ξέρω τι αποτελέσματα/περιορισμούς έχει στην πράξη.

Έχεις εμπειρία; ( ή κανείς άλλος; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μανώλη Καλημέρα..πολύ ενδιαφέρον το crowd founding και ευχαριστώ για τον εθελοντισμο σου..

geomagas λίγο πρόχειρα που κοίταξα βρήκα αυτό : groupio.com ελληνική προσπάθεια αλλά νομίζω θα καταλάβεις πώς λειτουργεί το crowd founding

Επεξ/σία από paintballgr
Δημοσ.

Το groopio είναι από τα καλά του χώρου και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να υλοποιήσει projects. Δεν έχω ασχοληθεί με crowd funding αλλά ξέρω πάνω κάτω πως λειτουργούν . Δεν ξέρω βασικά τι χρεώσεις παίζουν και αν παίζουν .Δηλαδή αν ζητάει χρήματα το site από την στιγμή που ενα Project Μαζεύει τα χρήματα που χρειάζεται για να υλοποιηθεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...