paintballgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα. Έχω μια ιδέα όπως οι μισοί Έλληνες την οποία δεν έχω τις γνώσεις ούτε και τα χρήματα φανταζομαι αυτά που χρειάζονται για να υλοποιηθεί..Θέλω λοιπόν κάποιον ο οποίος να έχει γνώσεις προγραμματισμου για να φτιάξουμε κάτι σαν το Facebook. Καμιά σχέση με το fasebook αυτό που θέλω να κάνω απλά το αναφέρω για να καταλάβετε τις γνώσεις που απαιτούνται. .μιας και δεν είμαι ο καταλληλοτερος για να το εξηγήσω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το συζητήσουμε ας στείλει ένα pm..ευχαριστω
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι αλλά πες κάτι παραπάνω. Αυτό που λες είναι πολύ γενικό. Απλά λες ότι θέλεις να υλοποιήσεις ένα κοινωνικό δίκτυο. Αυτό δεν υπονοεί ούτε στο ελάχιστο τις "γνώσεις που απαιτούνται". Και πολύ παραπάνω, τα resources που χρειάζεται κάποιος να αφιερώσει, αν συνεργαστεί μαζί σου.
paintballgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Γιαυτό είπα ότι δεν είμαι ο καλύτερος για να εξηγήσω τι χρειάζεται ακριβώς..το μόνο που μπορώ να κάνω είναι η επεξήγηση της ιδέας και νομίζω τότε θα καταλάβεις ακριβώς τι χρειάζεται..πράγμα που όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται δημόσια..έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που ζητάς αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να σε βοηθήσω να καταλάβεις..
theodoros8 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μπορω να ρωτήσω τι ηλικία εχεις; Sent from my iPhone using Insomnia
paintballgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν κοιτάξεις το προφίλ μου θα δεις..30 είμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με ρωτας;
zynif Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν έσυ όμως δεν έχεις ούτε τις γνώσεις να υλοποιήσεις την ιδέα σου ούτε και εμπειρία πανώ σε αυτό που πας να φτιάξεις αλλά ούτε και λεφτά ώστε να προσλάβεις κάποιον να το φτιάξει για σένα ,τοτέ αυτό που ονειρεύεσαι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.
paintballgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ναι δεν έχεις άδικο..αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι και λίγο ρομαντικά..όπως εγώ βοηθάω πολύ κόσμο μέσα από τη δουλειά μου κάθε μέρα χωρίς να αμοιβομαι όπως αξίζει..Έτσι ευελπιστώ και στη βοήθεια κάποιου άλλου για εμένα με τον ίδιο τρόπο..δεν τα θέλω όλα δικά μου προς θεού..Τώρα όσο για το αν μπορώ να εξηγήσω η όχι αυτό που θέλω να κάνω νομίζω ήδη σε pm μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε ένας άνθρωπος κατάλαβε τι είναι..
geomagas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ...τοτέ αυτό που ονειρεύεσαι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Εντάξει, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι... Ο άνθρωπος για εθελοντές ψάχνει. Το ξέρω ότι απλά τη γνώμη σου λες, αλλά δεν ξέρω αν είναι και τόσο αρνητικά τα πράγματα.
paintballgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εθελοντές ναι..αλλά όχι με τη ακριβή έννοια του όρου..Η ανταμοιβή στο μυαλό κάθε ανθρώπου μπορεί να είναι διαφορετική..άλλος θέλει τα χρήματα..άλλος τη δόξα..άλλος την χαρά της βοήθειας σε έναν άνθρωπο..φυσικά η δουλειά και οι γνώσεις πληρώνονται.. 1
Corona Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πέρα από την καλή θέληση κάποιου στο να σε βοηθήσει θα ήθελα να πω πως υπάρχουν έτοιμα scripts όπως το Facebook που μπορείς να χτίσεις εκεί επάνω την ιδέα σου. Παραδειγματικά αναφέρω 2 από αυτά PHPFox - phpDolphin αλλά σίγουρα με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις αρκετά.
paintballgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ Corona..Ούτε καν τα γνώριζα..θα τα ψάξω σίγουρα 1
paintballgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Από τα λίγα που κοίταξα..και κάποια tutorials που είδα και το phpfox και το άλλο δημιουργούν το Facebook 2.. Η ιδέα μου απλά περιέχει στοιχεία από social..δεν είναι
vacilis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αρχικά εξήγησε αναλυτικά το τι θες, τι μπορείς να κάνεις εσύ και αν θες βοήθεια στείλε μου PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα