privateer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Για να χρησημοποιει το 50+% το bing μαλλον δεν ξερουν ουτε το γιατι,ουτε το τι θελουν απο τα wp. Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις. Εγώ κάπως έτσι είμαι. Έχω βάλει default στον browser google search για αναζητήσεις με ότι έχουν να κάνουν με ελληνικό περιεχόμενο και για όλες τις άλλες τις κάνω μέσω Bing το οποίο έχει πολύ καλή υλοποίηση στα wp8.
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ε οκ κανεις μας δεν ξερει τοτε.Τοτε ποιος ο λογος να πεταμε fanboyστικα σχολια για το android σε θεμα που αφορα τα wp;
nhzt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις. Εγώ κάπως έτσι είμαι. Έχω βάλει default στον browser google search για αναζητήσεις με ότι έχουν να κάνουν με ελληνικό περιεχόμενο και για όλες τις άλλες τις κάνω μέσω Bing το οποίο έχει πολύ καλή υλοποίηση στα wp8. Eίδες πόσα δεν ξέρω , καλά που το είπες και το άλλαξα και γω σε google search
privateer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πως μπορώ να κάνω default browser το google στο Lumia 520 ; Στα settings του ΙΕ11 πατάς στο advanced και επιλέγεις google search.
dimos47ki7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 οταν το ονομα μιας μηχανης αναζητησης εχει φτασει να υπαρχει σαν ορισμος και σαν ρημα στο Oxford Dictionairy, καταλαβαινουμε οτι οι ανταγωνιστες ειναι πολυ δυσκολο να την κοντραρουν. δεν εχω ασχοληθει με Bing, μπορει να ειναι και καλυτερο σε καποιες αναζητησεις οπως λετε, αλλα η δυναμη της συνηθειας ειναι τετοια που αυτοματως οταν σκεφτομαστε "αναζητηση" το μυαλο του 99% των ανθρωπων παει στην google
Snolly Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 οταν το ονομα μιας μηχανης αναζητησης εχει φτασει να υπαρχει σαν ορισμος και σαν ρημα στο Oxford Dictionairy, καταλαβαινουμε οτι οι ανταγωνιστες ειναι πολυ δυσκολο να την κοντραρουν. δεν εχω ασχοληθει με Bing, μπορει να ειναι και καλυτερο σε καποιες αναζητησεις οπως λετε, αλλα η δυναμη της συνηθειας ειναι τετοια που αυτοματως οταν σκεφτομαστε "αναζητηση" το μυαλο του 99% των ανθρωπων παει στην google -let's hoover it -let's google it -που ειναι το βετεξ -θελω να παρω ενα απο αυτα τα iPhone
kirileman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Search στη συσκευή αυτό το παντελώς άχρηστο κουμπί πώς κάνει;
keepgoing Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ε, δεν είναι χαζοί εκεί στην MS που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προωθήσουν το WP8.
mariosCS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 "το 48% των χρηστών Windows Phone χρησιμοποιεί Google search σαν default μηχανή αναζήτησης!"
kastoriadis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 "το 48% των χρηστών Windows Phone χρησιμοποιεί Google search σαν default μηχανή αναζήτησης!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα