Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να χρησημοποιει το 50+% το bing μαλλον δεν ξερουν ουτε το γιατι,ουτε το τι θελουν απο τα wp.

Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις. Εγώ κάπως έτσι είμαι. Έχω βάλει default στον browser google search για αναζητήσεις με ότι έχουν να κάνουν με ελληνικό περιεχόμενο και για όλες τις άλλες τις κάνω μέσω Bing το οποίο έχει πολύ καλή υλοποίηση στα wp8.

Δημοσ.

Προφανώς ούτε εσύ ξέρεις. Εγώ κάπως έτσι είμαι. Έχω βάλει default στον browser google search για αναζητήσεις με ότι έχουν να κάνουν με ελληνικό περιεχόμενο και για όλες τις άλλες τις κάνω μέσω Bing το οποίο έχει πολύ καλή υλοποίηση στα wp8.

Eίδες πόσα δεν ξέρω , καλά που το είπες και το άλλαξα και γω σε google search

Δημοσ.

οταν το ονομα μιας μηχανης αναζητησης εχει φτασει να υπαρχει σαν ορισμος και σαν ρημα στο Oxford Dictionairy, καταλαβαινουμε οτι οι ανταγωνιστες ειναι πολυ δυσκολο να την κοντραρουν.

δεν εχω ασχοληθει με Bing, μπορει να ειναι και καλυτερο σε καποιες αναζητησεις οπως λετε, αλλα η δυναμη της συνηθειας ειναι τετοια που αυτοματως οταν σκεφτομαστε "αναζητηση" το μυαλο του 99% των ανθρωπων παει στην google

Δημοσ.

οταν το ονομα μιας μηχανης αναζητησης εχει φτασει να υπαρχει σαν ορισμος και σαν ρημα στο Oxford Dictionairy, καταλαβαινουμε οτι οι ανταγωνιστες ειναι πολυ δυσκολο να την κοντραρουν.

δεν εχω ασχοληθει με Bing, μπορει να ειναι και καλυτερο σε καποιες αναζητησεις οπως λετε, αλλα η δυναμη της συνηθειας ειναι τετοια που αυτοματως οταν σκεφτομαστε "αναζητηση" το μυαλο του 99% των ανθρωπων παει στην google

-let's hoover it

-let's google it

-που ειναι το βετεξ

-θελω να παρω ενα απο αυτα τα iPhone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...