sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εχω ενα σκληρο δισκο WDC WD3200BEVT-22A23T0 στο φορητο μου και μου βγαζει στην εκινηση καθε φορα προβλημα με το SMART. Στην αρχη νομιζα οτι δεν ειναι τιποτε αλλα βλεπω οτι ο φορητος εχει αρχισει και κανει διαφορα.. κολαει.. μου βγαζει μπλε οθονη οταν βλεπω βιντεακια στο γιουτιουμπ.. κολαει ο φαιρφοξ κτλ.. τι κανω τωρα? ειμαι ασχετος απο αυτα τελειως.. Εχω Win 7 64bit..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγκατάσταση το HD Sentinel ή το CrystalDiskinfo και δες πόσο health έχει ο δίσκος. Μετά σε γραμμή εντολών chkdsk /R , restart και το αφήνεις μέχρι να διορθώσει τα σκηνικά.
sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγκατάσταση το HD Sentinel ή το CrystalDiskinfo και δες πόσο health έχει ο δίσκος. Μετά σε γραμμή εντολών chkdsk /R , restart και το αφήνεις μέχρι να διορθώσει τα σκηνικά. να μην του κανω εγκατασταση τα windows δηλαδη? Υγεια 0% Προβλέπεται βλάβη - Απόδοση: 5 Reallocated Sectors Count, Αριθμος τομέων που μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής. Υπάρχουν 554 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές. 4708 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως. τωρα τι κανω?
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αντικατάσταση του δίσκου , ο δίσκος εχει απλα πεθάνει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τα παίζει ο δίσκος , μέσα από το λειτουργικό σύστημα πηγαίνεις στο dos και γράψε την εντολή που σου είπα ( chkdsk /R ) , κάνε restart και άστο μέχρι να σώσει ότι σώζεται.
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Με 0% health απλα πρέπει να πάρεις καινούργιο δίσκο
sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να παρω ολοιδια μαρκα ε? να ρωτησω.. μεσα εχει και το recovery τα Windows 7.. πως θα τα μεταφερω στον καινουργιο δισκο?
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τα παίζει ο δίσκος , μέσα από το λειτουργικό σύστημα πηγαίνεις στο dos και γράψε την εντολή που σου είπα ( chkdsk /R ) , κάνε restart και άστο μέχρι να σώσει ότι σώζεται. Το να κάνεις Checkdisk σε πεθαμένο δίσκο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο,αν πάρει σε backup τα αρχεία του ,όσα μπορεί, μετά ας κάνει και check και ότι θέλει. 1
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν χρειάζεται να πάρεις ιδια μάρκα , απλα να ειναι 2.5αρης και sata αυτος εδω σου κανει http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29948&cat=6&sub=200&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined , υπάρχουν και αλλες επιλογές βεβαια
sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 λοιπον παιδια εκανα τσεκ το δισκο και επεζησε.. εσωσα οτι αρχεια ειχα.. τα Windows 7 μου λετε πως θα τα σωσω για να μπουν στον επομενο δισκο? Το φορητο το εχω μολις 4 χρονια.. γιατι μου χαλασε τοσο γρηγορα.. στο desktop εχω την ιδια μαρκα σκληρο και του εχω αλλαξει τα φωτα στο γραψε - σβησε για 8 χρονια και μου λεει οτι ειναι 100% καλα στην υγεια του.. κατι βρηκα απο το σαιτ της εταιριας να κανω λεει ενα ιματζ το σκληρο... αυτο να κανω? http://support.wd.com/product/download.asp?groupid=702&lang=en Acronis True Image WD Edition Software http://support.wd.com/product/downloaddetail.asp?swid=119&wdc_lang=en Αυτο ε? και να μου πειτε ενα σκληρο που να ειναι καλος και να ταιριαζει στο φορητο μου.. δεν ξαναπερνω το ιδιο..
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αφου θα πάρεις καινούργιο δίσκο το καλύτερο και το ποιο σωστό ειναι να κανεις απο την αρχή εγκατάσταση των windows για να γίνει σωστή δουλειά , αφου εχεις σώσει τα αρχεία σου εισαι κομπλε αυτο σε ενδιέφερε βασικα. Το ξέρω οτι ειναι λιγο μπελαλίδικο να περάσεις παλι τα windows προγράμματα drivers κτλπ αλλα αυτο ειναι το καλύτερο
sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αφου θα πάρεις καινούργιο δίσκο το καλύτερο και το ποιο σωστό ειναι να κανεις απο την αρχή εγκατάσταση των windows για να γίνει σωστή δουλειά , αφου εχεις σώσει τα αρχεία σου εισαι κομπλε αυτο σε ενδιέφερε βασικα. Το ξέρω οτι ειναι λιγο μπελαλίδικο να περάσεις παλι τα windows προγράμματα drivers κτλπ αλλα αυτο ειναι το καλύτερο Ναι.. πως θα τα παρω απο το χαλασμενο σκληρο? Οταν αγορασα το φορητο τα Windows ηταν στο σκληρο και μολις τον αναψα πρωτη φορα αρχισε μονο του εγκατασταση.. ααα ασε το βρηκα.. πρεπει να παω στο Recovery Manager για να κανω recovery media.. και λεει με αφηνει μονο μια φορα.. λοιπον κατσε να δοκιμασω.. ελπιζω να μην τα τιναξει πριν την ωρα του ο σκληρος..
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπες παραπάνω οτι πήρες τα αρχεία σου ? οποτε κομπλε εισαι , απο εκει και περα πρέπει να κανεις καθαρή εγκατάσταση στον καινούργιο δίσκο
sklirosdiskos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπες παραπάνω οτι πήρες τα αρχεία σου ? οποτε κομπλε εισαι , απο εκει και περα πρέπει να κανεις καθαρή εγκατάσταση στον καινούργιο δίσκο Ολα ΟΚ.. εφτιαξα και τα 3 DVD των Windows 7.. αποθηκευσα ολα τα αρχεια μου στον desktop.. αυριο πρωι παω να παρω κανα καλο σκληρο.. για πειτε ομως τωρα.. απο τί χαλαει ο σκληρος δισκος? Παιζει να κολλησα κανα περιεργο ιο? Απο τα download μεγαλων αρχειων? Απο τα προγραμματα βαλε - βγαλε? Μια φορα τον ανοιξα για να τον καθαρισω απο τη μπιχλα.. μηπως τον χτυπησα οπως τον επιασα? Πολυ περιεργο σε 4 χρονια να χαλασει ο σκληρος.. εκτος και ηταν ελατωματικος απο τη μανα του..
SPANK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Οι δίσκοι οπως και τα περισσότερα πράγματα χαλάνε απο την χρήση και οσο περνάνε τα χρόνια μειώνεται ο χρόνος ζωής τους , εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες τους οποιους και ανέφερες. Αυτο που λες για τα 7 ομως τι ειναι αυτα τα 3 dvd ? Τα 7 οπως και ολα τα windows ενα δισκάκι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα