Προς το περιεχόμενο

[Laptop/15.6''] Lenovo G510 - i7 4700MQ/4GB/1TB HYBRID/AMD Mars XT8750 (2GB)/DOS - 498,53€ - Αmazon.fr [Eξαντλήθηκε]

Σαϊνόμπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

...ψάχνω να βρω κάτι τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/TPU-Keyboard-Skin-Cover-Protector-For-15-6-Lenovo-G510-G510AM-G500-G500AM-G585-/190949254775 αλλά δεν βρίσκω κανένα με το enter σε σχήμα 7...

Εγώ χρησιμοποιώ αυτού του τύπου (universal): http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-SILICONE-LAPTOP-KEYBOARD-COVER-SKIN-PROTECTOR-/170867869930?pt=UK_Computing_Keyboard_Protectors&hash=item27c884c8ea
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι καλο αυτο? Με ψηνει και εμενα, αλλα νιωθω οτι σε κανα 2μηνο θα θελει αλλαγη... :/

Ειναι καλο αυτο? Με ψηνει και εμενα, αλλα νιωθω οτι σε κανα 2μηνο θα θελει αλλαγη...

Ναι, είναι καλό, κρατάει πολύ, δεν έχει ανάγκη...

δηλαδή δεν βρίσκουμε με τίποτα να έχει "7" enter?

Σε μερικές μάρκες όπως π.χ. Asus βρίσκεις, σε Lenovo δεν έχω βρεί ακόμα...

Οσον αφορα τους drivers της καρτας γραφικων, ειναι προτιμοτερο να βαλεις αυτους της lenovo η αυτους που δινει στο site της amd? Θα υπαρχει καποιο προβλημα αν βαλω τους 2oυς?

Οσον αφορα τους drivers της καρτας γραφικων, ειναι προτιμοτερο να βαλεις αυτους της lenovo η αυτους που δινει στο site της amd? Θα υπαρχει καποιο προβλημα αν βαλω τους 2oυς?

Εγω εβαλα τους οδηγους που δινει η ιντελ και η amd οσον αφορα τα γραφικα (με αυτη τη σειρα εγκαταστασης) και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τα Dual Graphics. 

Δεν επαψε ποτε να υπαρχει στο Γερμανικο Αmazon.  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...