christap Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μεγεια σε αυτους που ηρθε!! Τελικα σε ποιο partition τα βαλατε τα windows? Τα σβησατε και τα τρια? Ειχατε καποιο προβλημα με την εγκατασταση των drivers? Ειστε ευχαριστημενοι γενικα?
pcbill Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Έσβησα και τα 3 κάνοντας από την αρχή διαμόρφωση. Κανένα πρόβλημα με τους drivers. Βάζεις το dvd που το συνοδεύει και με την σειρά τους εγκαθιστάς. Όλα καλά...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Όντως ήταν καλό που είχε μέσα DVD με οδηγούς αλλα έγω προτίμησα να κατεβάσω τους τελευταίους διαθέσιμους απ'το site της Lenovo για win8.1
christap Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδια, υπαρχει καποια προταση για το πληθος και το μεγεθος των partition? Η να γίνει στο κλασικο 500-500?
sattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τι νοημα εχει το 500-500 ? (και ειναι και κλασσικο???!!!) το νοημα ειναι να εχεις ενα 1ο πολυ μικρο μονο για τα windows και λιγα βασικα προγραμματα, ας πουμε 50-60GB το πολυ. και ενα 2ο πολύ μεγαλο στο οποιο θα εχεις αποθηκευμενα ολα τα αρχεια σου (my documents κλπ κλπ) οποτε θα παιρνεις image απο το 1ο (και θα τα σωζεις στο 2ο το τεραστιο) ευκολα/γρηγορα και μικρα σε μεγεθος, ωστε αν χρειαστει να επαναφερεις τα windows για οποιοδηποτε λογο, να το κανεις επισης ευκολα και γρηγορα. παιχνιδια ή αλλα μεγαλα προγραμματα καλυτερα να τα εγκαθιστας και αυτα στο 2ο partition (πχ κανε κι εκει ενα φακελο programs ή games). ετσι κι αλλιως αν σου χαλασουν τα windows και τα ξαναπερασεις απο το image, στη registry ιδια διαδρομη θα βρει και θα ακολουθησει για αυτα στο D: 2
christap Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δικο μου λαθος το κλασικο, επηρεασμενη απο το παλιο λαπτοπ που το ειχε ετσι χωρισμενο "εργοστασιακα" και δεν το ειχα αλλαξει! Thanks fore the tip! 1
sattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ναι, ολο κατι κουλα χωρις νοημα κανουνε, για να μην πουμε σε αλλα που δεν εχουν καν 2ο partition (αυτο ειναι πραγματικα αισχος) ολο το νοημα ειναι οτι αν χαλάσουν τα windows, να μην χρειαστει να αγχωθεις για το πως θα σωσεις ολα σου τα αρχεια, να ειναι ηδη στο 2ο partition που θα μεινει απειραχτο οσο εσυ κανεις οτι "επισκευες" θες στο 1ο. με το να κρατας image του 1ου partition λυνεις και το θεμα της επαναφορας. μαλιστα, αφου δεν μιλαμε για αλλο δισκο (πχ ssd που θα ειχε διαφορα στην ταχυτητα), δεν εχεις κανενα λογο ουτε καν τα προγραμματα να τα εγκαθιστας στο C: καλυτερα στο D: ετσι μπορεις να κρατας 2-3 (ή και παραπανω) μικρα image του C: απο διαφορες χρονικες περιοδους, ευκολα και γρηγορα αποθηκευμενα στο D: με οποιοδηποτε προγραμμα image θες, και αν κατι συμβει να επαναφερεις το λαπτοπ σε λειτουργικη κατασταση στο πι και φι.
Questioner Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ακριβώς έτσι είναι. Σε γενικές γραμμές όμως το windows partition πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερο από το min που ζητάει η microsoft γιατί πέρα από τα προγράμματα που ενδεχομένως να εγκαταστήσει ο χρήστης, θα περαστούν ενημερώσεις συστήματος κλπ. Εγώ προσωπικά δίνω τουλάχιστον 90GB ώστε να είμαι καλυμμένος. Άλλωστε πλέον το κόστος ανά GB είναι σχετικά χαμηλό.
christap Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πάντως Σαϊνόμπι, άλλαξε άμα θες τον τίτλο του θέματος, ωστε να βοηθηθούν και άλλοι, γιατί στο γερμανικό amazon υπάρχει κανονικά. Μπορεί να μην είναι η προσφορά, αλλά και πάλι στα 549 είναι πολύ καλή τιμή! Ευχαριστούμε και πάλι που το βρήκες!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πάντως Σαϊνόμπι, άλλαξε άμα θες τον τίτλο του θέματος, ωστε να βοηθηθούν και άλλοι, γιατί στο γερμανικό amazon υπάρχει κανονικά. Μπορεί να μην είναι η προσφορά, αλλά και πάλι στα 549 είναι πολύ καλή τιμή! Ευχαριστούμε και πάλι που το βρήκες! Δεν εχω δυνατοτητα πλεον να επεμβω στο αρχικο post. Αλλιως θα το ειχα κανει.
george_00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γειά σε όλους, μπόρει κάποιος που το αγόρασε να μας κάνει ένα mini review? Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι, πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία και αν είναι καλή η οθόνη. Επίσης αν συντάντησε κανένας τίποτα προβλήματα. Στα 549 που κοστίζει πλεον, φαίνεται καλή προσφορά σχετικά με το τι προσφέρει
pcbill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες περί ταχύτητας, κλπ μιας και με τον i7 και τα win 8 τα πάντα κινούνται ταχύτατα, αλλά όσον αφορά την κατασκευή του και την αίσθηση του πληκτρολογίου μπαίνει υψηλός βαθμός. Το "σασί" του είναι ποιοτικότερο από της σειράς G500 (απ'όσο το θυμάμαι όσο το έβλεπα στα καταστήματα με τα ψεύτικα κουμπιά του touchpad) ενώ το πληκτρολόγιό του είναι ξεκούραστο. Όσον αφορά την αντικατάσταση του πληκτρολογίου με ελληνικό (είπαμε ότι είναι Γερμανικό), η τιμή του στην αντιπροσωπεία ανέρχεται στα 62,63€. Δεν πρόκειται να το αλλάξω μιας και με τα καλής ποιότητας αυτοκόλλητα καλύπτομαι πλήρως.
christap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω το περιμενω σε μια εβδομαδα, αργησε ενα 4ημερο το amazon να ετοιμασει την αποστολη, αυτο που εχω να σε ενημερωσω είναι οτι τελικη τιμή με μεταφορικα βγαινει 585, που και παλι για μενα προσφορα ειναι!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω το περιμενω σε μια εβδομαδα, αργησε ενα 4ημερο το amazon να ετοιμασει την αποστολη, αυτο που εχω να σε ενημερωσω είναι οτι τελικη τιμή με μεταφορικα βγαινει 585, που και παλι για μενα προσφορα ειναι! για τα δεδομενα στην ελλαδα όπως είναι τώρα, είναι και πάλι παρά πολύ καλή τιμη
george_00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Σχετικά με την μπαταρία, πόσες ώρες κρατάει? Φαντάζομαι υπάρχουν με 6 cell για αυτό το μοντέλο, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις