pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Όταν γυρίσω από την δουλειά... Εαν όντως έχει αυτό το πληκτρολόγιο τότε είναι μικρό το κακό μιας και μόνο το Z<->Y αλλάζουν θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Όταν γυρίσω από την δουλειά... Εαν όντως έχει αυτό το πληκτρολόγιο τότε είναι μικρό το κακό μιας και μόνο το Z<->Y αλλάζουν θέση. Δεν αλλαζει μονο αυτο, δυστυχως: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι AZERTY. Κοίτα παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι AZERTY. Κοίτα παραπάνω.. Οτι λαπτοπ αγοραζεται απο Amazon.fr ειναι Azerty, αυτο μου ειχαν πει στο chat και τις 2 φορες που εχω αγορασει απο το γαλλικο αμαζον. Επισης και qwertz να ναι παλι θα υπαρχουν προβληματα.. δεν ειναι μονο ενα γραμμα η διαφορα (see photo). Αλλα απ'τη στιγμη που εχουμε τα stickers μικρο το κακο. Η τιμη ηταν πολυ καλη για να ενοχλουν τετοια μικροπραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christap Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Επειδη βλεπω πολυς λογος για το πληκτρολογιο, υπαρχει και αυτη η λυση. Επιφυλλασομαι για το ποσο λειτουργικο θα ειναι, υπαρχει καποιος που εχει δει κατι παρομοιο? http://www.ebay.com/itm/Color-Keyboard-Skin-Cover-Protector-For-15-6-Lenovo-G510-G510AM-/261321819231?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cd7fe845f 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Επειδη βλεπω πολυς λογος για το πληκτρολογιο, υπαρχει και αυτη η λυση. Επιφυλλασομαι για το ποσο λειτουργικο θα ειναι, υπαρχει καποιος που εχει δει κατι παρομοιο? http://www.ebay.com/itm/Color-Keyboard-Skin-Cover-Protector-For-15-6-Lenovo-G510-G510AM-/261321819231?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3cd7fe845f Μονο σε ενα λαπτοπ μου ειχα cover παρομοιο με αυτο και ηταν πολυ βολικο! Και qwerty και σκονη-killer! To συγκεκριμενο δεν ξερω αν ταιριαζει στο δικο "μας" καθως ειναι EUR Version με το Εnter = 7αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serf210 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 image.jpg καλώς τα δέχτηκες!!! τελικά qwerty???? το ένα και μοναδικό σχόλιο για το laptop αναφέρει ότι είναι qwerty http://www.amazon.fr/gp/pdp/profile/AJTG57NI4N2CJ/ref=cm_cr_pr_pdp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 qwertz είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serf210 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 qwertz είναι. οι πρώτες εντυπώσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν θέλω να σας ζαλίζω με ερωτήσεις γιατί προσπαθώ να εγκαταστήσω τα win 8 τελικά (διάβασα ότι είναι σαφώς πιο γρήγορα από τα win 7) και το ψάχνω γιατί στο στάδιο για το που θα κάνει την εγκατάσταση μου έχει 3 Partitions ως εξής: Drive 0 Partition 1 | 1000.0MB (995MB) | System Drive 0 Unallocated Space | 929.6GB (929.6GB) | Drive 0 Partition 2 | 1000.0MB (458.0MB) | OEM (Reserved) και επιχειρώντας να κάνω οτιδήποτε στο Unallocated Space μου βγάζει ότι "ο δίσκος έχει ένα MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed to GPT disks." Χμμμ.... Και όπως είπα αγοράσαμε από το Γαλλικό amazon το laptop που έχει Γερμανικό Keyboard και Γερμανικά συνοδευτικά έγγραφα. Συνεπώς είναι το ίδιο με το Γερμανικό site.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Χωρις να ειμαι και σιγουρος πρεπει να τα σβησεις ολα τα ετοιμα partitions που εχει και να τα φτιαξεις μετα οπως θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris93 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κ γω που ειχα τσιμπησει το lenovo g510 ειχα ακριβως το ιδιο θεμα...τα εσβησα ολα τα partitions μεσω του command promt απο τo cd των windows και ξαναφτιαξα καινουργια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αν δεις το τελευταίο Partition έχει πράγματα μέσα και δεν θέλω να σβύσω κάτι που ίσως χρειάζεται. Έσβυσα το πρώτο από τα 3 και ενσωματώθηκε στο μεγάλο Unallocated Space. Κάτι πρέπει να φτιάξω με το UEFI στο boot αλλά το ψάχνω ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 βγαλε το δισκο, βαλτον σε ενα αλλο pc, δες αν εχει τιποτα μεσα στο τελευταιο partition που να το χρειαζεσαι (αν ναι σωσε τα) και μετα σβηστα ολα και ξεκινα απο το μηδεν. (βαλε 2 partition, 1 μικρο για τα win και τα υπολοιπα στο 2ο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις