pcbill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τα stickers ήρθαν και περιμένουμε και το μηχάνημα (ελπίζοντας να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν).
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τα stickers ήρθαν και περιμένουμε και το μηχάνημα (ελπίζοντας να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν). 99,9% θα χρειαστουν. εγω την προηγουμενη φορα χρησιμοποιησα ενα κοπτικο ωστε να πιανει απτην ακρη το αυτοκολλητο πανω στην ακρη της λεπιδας και να το τοποθετω με ακριβεια πανω στο καθε κουμπι του πληκτρολογιου. Ισως σε βοηθησει αυτη η "τεχνικη".
wolfskinn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Περιμενουμε πως και πως να μας ενημερωσεις για το αν ειναι QWERTY τλκ το πληκτρολογιο
pcbill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 99,9% θα χρειαστουν. εγω την προηγουμενη φορα χρησιμοποιησα ενα κοπτικο ωστε να πιανει απτην ακρη το αυτοκολλητο πανω στην ακρη της λεπιδας και να το τοποθετω με ακριβεια πανω στο καθε κουμπι του πληκτρολογιου. Ισως σε βοηθησει αυτη η "τεχνικη". Δεν περνάς καμια βόλτα από την πόλη μας... ? Περιμενουμε πως και πως να μας ενημερωσεις για το αν ειναι QWERTY τλκ το πληκτρολογιο Εαν το αποτέλεσμα δεν ικανοποιήσει, το κόστος του πληκτρολογίου δεν έχει παραπάνω από 30-40€ στο ebay και στην αντιπροσωπεία γύρω στα 70€...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το αποτελεσμα στο πληκτρολογιο επειτα της χρησης των αυτοκολλητων θα ειναι παρομοιο με αυτο που ειχα για το Ativ Book 4
giorginho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Περιμενουμε πως και πως να μας ενημερωσεις για το αν ειναι QWERTY τλκ το πληκτρολογιο Βασικα περιμενουμε πώς και πώς ενημερωση για το κυριοτερο ολων, αν δηλαδή πραγματι το hardware είναι αυτό που πιστεύουμε/ελπιζουμε να είναι
pcbill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το αποτελεσμα στο πληκτρολογιο επειτα της χρησης των αυτοκολλητων θα ειναι παρομοιο με αυτο που ειχα για το Ativ Book 4 Αν είναι έτσι τότε βλέπω να μην γλιτώνουμε το νέο πληκτρολόγιο... 1
giorginho Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Yπαρχουν και αυτοκόλλητα γραμματα χωρις.... περιτύλιγμα (βεβαια ετσι προφανως δεν θα 'εξαφανιζονται' οι "ξενοι" χαρακτήρες, αλλά αν επρεπε ποτέ να καταφυγω σε τετοια λυση μαλλον αυτό θα εκανα )
devilfish Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε απαντηση απο την εξυπηρετηση του amazon μου ειπαν εχει azerty 1
pcbill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε απαντηση απο την εξυπηρετηση του amazon μου ειπαν εχει azerty Θα το επαληθεύσουμε αύριο. Στο Γαλλικό amazon ρώτησες? Γιατί και εγώ το ίδιο έκανα μόλις... "Myriam:c'est un clavier QWERTY anglais [c'est a dire 22:32:25]"
devilfish Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 I have received your message regarding the information on the item "Lenovo Ideapad G510 15.6 " HDD 1008 Go" and I thank your for your interest on our website. As per your mail, I did some research and I confirm you that all the laptops proposed on Amazon.fr are available with "azerty" keybord. ελληνικαελληνικαελληνικαελληνικαελληνικα
silmarien Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 I confirm you that all the laptops proposed on Amazon.fr are available with "azerty" keybord. ελληνικαελληνικαελληνικαελληνικαελληνικα Αυτό μου είχαν πει και εμένα για το AtivBook. Λογικό. 1
pcbill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το laptop ήρθε και το Keyboard κατά πάσα περίπτωση είναι qwertz ! Όταν το δω από κοντά θα το επαληθεύσω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το laptop ήρθε και το Keyboard κατά πάσα περίπτωση είναι qwertz ! Όταν το δω από κοντά θα το επαληθεύσω. Και εμενα στο tracking number γραφει οτι ειναι Αθηνα! Αντε ανοιξε το να μας πεις αν οντως εχει μεσα ολα αυτα τα καλουδια που λεει το Amazon!
Προτεινόμενες αναρτήσεις