Προς το περιεχόμενο

[Laptop/15.6''] Lenovo G510 - i7 4700MQ/4GB/1TB HYBRID/AMD Mars XT8750 (2GB)/DOS - 498,53€ - Αmazon.fr [Eξαντλήθηκε]

Σαϊνόμπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
, πριν τις 20:00 "

B)

Ήθελα να βάλω το γαλλικό μήνυμα αλλά νομίζει ότι είναι greeklish χαρακτήρες και δεν το επιτρέπει ! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, πριν τις 20:00 "

B)

Ήθελα να βάλω το γαλλικό μήνυμα αλλά νομίζει ότι είναι greeklish χαρακτήρες και δεν το επιτρέπει ! :-)

Υπαρχει επιλογη να απενεργοποιησεις τον περιορισμο αυτον! Επισης εισαι πιο τυχερος γιατι εγω ειμαι επαρχια και θα κανει μια εξτρα μερα να παραδοθει! :-/ 

ας δούμε τι θα έρθει πρώτα και μετά θα μετρήσουμε την τύχη μας! :X :-D

Είναι εκνευριστικό που ένα μαγαζί όπως το amazon πολλές φορές δεν βγάζει καν τα ακριβή specs και οι υποψήφιοι αγοραστές ψάχνονται. Το ενθαρρυντικό είναι οτι και η Lenovo USA έχει σε προσφορά την εν λόγω σειρά.  Βέβαια με 1000gb σκληρό (στα επίσημα τουλάχιστον μοντέλο) έρχονται τόσο οι Ι5 οσο και οι  Ι7. Από την άλλη πλευρά (όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο ΑΜΑΖΟΝ) το κατάστημα δεν απεικονίζει κάποιο discount πχ από 700 ευρώ 498,53. Ελπίζω να σας έρθει το μοντέλο που επιθυμείτε.

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g510/

Είναι εκνευριστικό που ένα μαγαζί όπως το amazon πολλές φορές δεν βγάζει καν τα ακριβή specs και οι υποψήφιοι αγοραστές ψάχνονται. Το ενθαρρυντικό είναι οτι και η Lenovo USA έχει σε προσφορά την εν λόγω σειρά.  Βέβαια με 1000gb σκληρό (στα επίσημα τουλάχιστον μοντέλο) έρχονται τόσο οι Ι5 οσο και οι  Ι7. Από την άλλη πλευρά (όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στο ΑΜΑΖΟΝ) το κατάστημα δεν απεικονίζει κάποιο discount πχ από 700 ευρώ 498,53. Ελπίζω να σας έρθει το μοντέλο που επιθυμείτε.

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g510/

Στο Γερμανικο amazon (υπαρχει link στο 1ο post) φαινονται κανονικα τα specs, και επισης αναφερεται πως ειναι το ιδιο ακριβως μοντελο βασει σειριακου αριθμου:  B00FQLVHK0

Έκανα και εγω παραγγελία !!! Για να δούμε τι θα μας έρθει ;;;!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπορείς να βοηθήσεις με αυτοκόλλητα για ελληνικό πληκτρολόγιο και πως θα αλλάξω τη διάταξη ;;;

Δηλαδή , γυρίζω το πληκτρολόγιο σε qwerty βάζω και αυτοκόλλητα με ελληνικούς χαρακτήρες και εχω ένα τοπικό ελληνικό laptop??? σωστά ;;;

Από windows ποια λέτε να βάλω ;;;

Διαβάζω οτι υπάρχουν κάποια θέματα στους drivers με με τα 8.1 γι αυτό ρωτάω !

Επίσης δεν τα εχω δουλέψει καθόλου !

Τεσπα ... Μάλλον θα το έχεις στα χέρια σου πριν από εμένα , οπότε περιμένω !!!

Άλλες δυο απορίες και τέλος ( για σήμερα ) :)

1. Η εγγύηση μας καλύπτει εδώ στην Ελλάδα ;

2. Το μοτορι θα τρέξει άνετα παιχνιδακια του τύπου world of tanks ;;;

• Like 1

Ναι υπάρχει κανονικά πανευρωπαϊκή εγγύηση και ναι σε medium settings δεν νομίζω να δυσκολευτεί καθόλου το λαπτοπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...