micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν το έχεις ψάξει καλά το θέμα, υπάρχει converter από composite σε d-sub και με ήχο αν θέλεις. Σε d-sub πάντως ΔΕΝ περνάει ήχος ότι και να κάνεις, είναι μόνο εικόνα. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι converters αλλά ότι το λινκ που έδωσες για το ebay είναι για το αντίστροφο. Υπάρχουν analog to digital ή analog to analog αλλά αν είναι να δώσει ο φίλος 50 και 100 ευρώ, συν τα ηχεία, συν τα καλώδια, παίρνει όπως είπα πριν τηλεόραση. Αν γνωρίζεις λίγα ηλεκτρονικά, η rca video out των συσκευών αυτών είναι composite, δηλαδή ενσωματώνει τα τρία βασικά χρώματα red-green-blue σε ένα σήμα ενώ το d-sub θέλει τις τρεις αυτές πληροφορίες ξεχωριστά και μαζί θέλει και έναν παλμό συγχρονισμού. αν η οθονη εχει εξοδο μπορει να βγαλει ιχο με το καλοδιακι καρφι και κοκκινο ασπρο η συνδεση πιστευω δεν χρειαζετε εξειγηση Η οθόνη είναι μόνιτορ απ' ότι είπε ο ts και παρακάτω ανέφερε ότι θα χρειαστεί ηχεία για ήχο, οπότε δεν έχει είσοδο για ήχο.
Ziant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σε d-sub πάντως ΔΕΝ περνάει ήχος ότι και να κάνεις, είναι μόνο εικόνα. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι converters αλλά ότι το λινκ που έδωσες για το ebay είναι για το αντίστροφο. Υπάρχουν analog to digital ή analog to analog αλλά αν είναι να δώσει ο φίλος 50 και 100 ευρώ, συν τα ηχεία, συν τα καλώδια, παίρνει όπως είπα πριν τηλεόραση. Αν γνωρίζεις λίγα ηλεκτρονικά, η rca video out των συσκευών αυτών είναι composite, δηλαδή ενσωματώνει τα τρία βασικά χρώματα red-green-blue σε ένα σήμα ενώ το d-sub θέλει τις τρεις αυτές πληροφορίες ξεχωριστά και μαζί θέλει και έναν παλμό συγχρονισμού. Για τον ήχο έχεις δίκιο. Αλλος έβαλε λίνκ οχι εγώ
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 [...] Αλλος έβαλε λίνκ οχι εγώ Σόρυ, ο soteras ήταν. Λάθος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα