dimitrisgtc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχω κανει ποτε ρουτ ουτε κατι παραξενο στο κινητο μου. Παω να κα ω αναβαθμηση κ μ λεει πως δε γινεται γιατι η συσκευη μου εχει τροποποιηθει και οι ενημερωσεις δεν εξναι διαθεσιμες. Γιατι; τι πρεπει να κανω;
Λύση Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Λύση Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κάνε backup οτι χρήσιμο έχεις στο τηλέφωνο, κάνε ενα hardware reset (factory reset) για να γυρίσει όπως ηταν οταν το αγόρασες και μετά δοκιμασε να κάνεις update. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μπες μια σε Download Mode και δες αν γραφει Knox 0x0 ή 0x1.
dimitrisgtc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το κανα φορματ κ εστρωσε.. κατι θα το πειραξε... π.χ. cleanmaster
serifos75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα σε Note 3 sm -n7505 το φιλαρακι που μου το εδωσε το εχει κανει root πως μπορω να του ξαναβαλω την κανονικο firmware αν μπορει καποιος να βοηθησεις με τα βηματα,ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα