Fu Manchu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Παρατήρησα πριν λιγο που οδηγούσα οτι η λυχνια του abs ήταν αναμμένη. Εσβησα και ξανά άνοιξα την μηχανή πάλι το ίδιο. Να ανησυχώ για σοβαρή βλάβη η ειναι κατι το σύνηθες
Fu Manchu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δεν λέει κατι συγκεκριμένο... Λέει να επισκεφθώ άμεσα εξουσιοδοτημένο συνεργείο....
NickTG Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν γράφει να επισκεφτείς άμεσα συνεργείο μάλλον δεν θα είναι κάτι σύνηθες. Πήγαινε αύριο να το δεις.
lupo2109 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πηγαινε αμεσως σε συνεργειο.Για να στο σβησουν χαχαχαχα(εχω vw μη βαρατε) 3
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να είναι απο τίποτα (πεσμένη μπαταρία) εως κάτι αρκετά "χοντρό" (ecu). Γενικά,τα νεότερα αμάξια έχουν την τάση να παρουσιάζουν τέτοια σφάλματα όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της.
Fu Manchu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καθώς πήγαινα στο συνεργείο που είναι εκτός πόλεως η λυχνία ξαφνικά έσβησε... Επίσης δοκίμασα απότομο φρενάρισμα και το ABS δούλεψε.. Οπότε μάλλον πάω για μπαταρία ε;
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ή παιζει να ειχε μπλοκαρει τιποτα μεσα στις σιαγόνες που εφυγε με το γκάζι εκτός πόλης και να το εβλεπε κάποιος αισθητηρας σα σφάλμα... Το εχω πετύχει σε huyndai
Fu Manchu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παίζει.. Παρεπιπτόντως Hyundai έχω
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Παίζει.. Παρεπιπτόντως Hyundai έχω Το εχω δει και μάλιστα οχι μονο μία φορά... Μη του δινεις σημασία, δώσε και κανα 2-3 καλές γκαζιές και τα αντίστοιχα φρεναρίσματα και στρώνει... 1
Dare-Devil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Παρατήρησα πριν λιγο που οδηγούσα οτι η λυχνια του abs ήταν αναμμένη. Εσβησα και ξανά άνοιξα την μηχανή πάλι το ίδιο. Να ανησυχώ για σοβαρή βλάβη η ειναι κατι το σύνηθες Να πας οπωσδήποτε σε συνεργείο. Μπορεί να είναι απο ψεύτικο σφάλμα του εγκεφάλου (και θα σου κανουν ενα reset ) μέχρι και κάποιο πρόβλημα στο ABS . Κάτι τέτοια τα ελέγχουμε πάντα. Δεν παίζουμε με το κεφάλι μας ! (hyundai έχω 10ετίας. Ουδέποτε μου άναψε το παραμικρό λαμπάκι . )
gidimosxari Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Να πας οπωσδήποτε σε συνεργείο. Μπορεί να είναι απο ψεύτικο σφάλμα του εγκεφάλου (και θα σου κανουν ενα reset ) μέχρι και κάποιο πρόβλημα στο ABS . Κάτι τέτοια τα ελέγχουμε πάντα. Δεν παίζουμε με το κεφάλι μας ! (hyundai έχω 10ετίας. Ουδέποτε μου άναψε το παραμικρό λαμπάκι . ) Ε δεν θα εχει και πολλα..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα