Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παρατήρησα πριν λιγο που οδηγούσα οτι η λυχνια του abs ήταν αναμμένη. Εσβησα και ξανά άνοιξα την μηχανή πάλι το ίδιο.

Να ανησυχώ για σοβαρή βλάβη η ειναι κατι το σύνηθες

Δημοσ.

Μπορεί να είναι απο τίποτα (πεσμένη μπαταρία) εως κάτι αρκετά "χοντρό" (ecu).

Γενικά,τα νεότερα αμάξια έχουν την τάση να παρουσιάζουν τέτοια σφάλματα όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της.

Δημοσ.

Καθώς πήγαινα στο συνεργείο που είναι εκτός πόλεως η λυχνία ξαφνικά έσβησε... Επίσης δοκίμασα απότομο φρενάρισμα και το ABS δούλεψε.. Οπότε μάλλον πάω για μπαταρία ε;

Δημοσ.

Ή παιζει να ειχε μπλοκαρει τιποτα μεσα στις σιαγόνες που εφυγε με το γκάζι εκτός πόλης και να το εβλεπε κάποιος αισθητηρας σα σφάλμα... Το εχω πετύχει σε huyndai

Δημοσ.

Παίζει.. Παρεπιπτόντως Hyundai έχω :P

Το εχω δει και μάλιστα οχι μονο μία φορά... Μη του δινεις σημασία, δώσε και κανα 2-3 καλές γκαζιές και τα αντίστοιχα φρεναρίσματα και στρώνει... :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Παρατήρησα πριν λιγο που οδηγούσα οτι η λυχνια του abs ήταν αναμμένη. Εσβησα και ξανά άνοιξα την μηχανή πάλι το ίδιο.

Να ανησυχώ για σοβαρή βλάβη η ειναι κατι το σύνηθες

Να πας οπωσδήποτε σε συνεργείο. Μπορεί να είναι απο ψεύτικο σφάλμα του εγκεφάλου (και θα σου κανουν ενα reset ) μέχρι και κάποιο πρόβλημα στο ABS . Κάτι τέτοια τα ελέγχουμε πάντα. Δεν παίζουμε με το κεφάλι μας !

(hyundai έχω 10ετίας. Ουδέποτε μου άναψε το παραμικρό λαμπάκι . )

Δημοσ.

Να πας οπωσδήποτε σε συνεργείο. Μπορεί να είναι απο ψεύτικο σφάλμα του εγκεφάλου (και θα σου κανουν ενα reset ) μέχρι και κάποιο πρόβλημα στο ABS . Κάτι τέτοια τα ελέγχουμε πάντα. Δεν παίζουμε με το κεφάλι μας !

(hyundai έχω 10ετίας. Ουδέποτε μου άναψε το παραμικρό λαμπάκι . )

Ε δεν θα εχει και πολλα..:Ρ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...