Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρά σε όλους. Καλή Χρονιά να έχουμε και Χρόνια Πολλά. Αυτές τις μέρες όπως έχω γράψει σε διπλανό Topic, είμαι σε αναζήτηση κινητού τηλεφώνου, με κόστος όχι πάνω από 130€. Έχω παραγγείλει το Huawei Ascend G510, αλλά το κατάστημα Guaranty εδώ και 15 μέρες, δεν γνωρίζει αν θα το φέρει, παρόλο που έχει στο Scroutz παράδοση από 4-7 ημέρες. Μικρή σημασία έχει αυτό, ας μπω στο θέμα. Πήγα σήμερα στα Public για να αγοράσω ένα κινητό, γνωρίζοντας ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από καταστήματα στο Skroutz. Είπα στον υπάλληλο ότι θέλω μέχρι 130€, τελευταίο Android, μάρκα τα πάντα εκτός από SONY, φυσικά να είναι ετοιμοπαράδοτο και με λογική τιμή όχι πολύ πιο ψηλά από τα άλλα καταστήματα. Έβλεπα το Samsung Galaxy Duos, το οποίο είχε 149€. Σκεφτόμουν ότι ίσως μπορεί να μου κόψει ένα 10άρικο και τελικά να πληρώσω περίπου στα 12€ παραπάνω (σε σχέση με το πρώτο κατάστημα που βγαίνει στο Scroutz). Ρώτησα λοιπόν τον υπάλληλο αν υπάρχει και διαθέσιμο και μου λέει τελευταίο κομμάτι. Αμέσως ρωτάω αν εννοεί το εκθεσιακό και μου το επιβεβαιώνει. Οπότε η επόμενη μου ερώτηση, την οποία θεωρώ και λογική είναι σε τι τιμή πουλάνε το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι. Εκεί παίρνω την τρελή και εξωφρενική απάντηση, "ότι γράφει το ταμπελάκι". Ρωτάω ξανά "για το εκθεσιακό ισχύει δηλαδή η ίδια τιμή;" Και μου απαντάει πως ναι. Απόρησα, είπα ευχαριστώ και έφυγα. Εδώ έρχομαι και ρωτάω. Είναι δυνατόν να πουλάνε εκθεσιακά μοντέλα που είναι στην ουσία μεταχειρισμένα σε τιμή καινούριου; Θα μου πείτε αν ο κόσμος τα αγοράζει, αυτοί τι να κάνουν, αλλά δεν υπάρχει ένα πλαίσιο, κάποιος νόμος, κάτι που να ορίζει τι πρέπει να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους που τρέχουν να βγάλουν το ψωμί τους κυνηγώντας τους τρελούς στόχους που τους θέτουν τα αφεντικά τους και στην ουσία δουλεύουν εθελοντικά (με τόσο χαμηλούς μισθούς), ούτε έχω διάθεση να κατηγορήσω το κατάστημα, αλλά πραγματικά αυτό με έκανα ξαναλέω να απορήσω.
Ziant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κανονικά πρέπει να έχει έκπτωση, αν το πουλάει στην ίδια τιμή δεν το αγοράζεις. Έχει τύχει σε γνώστο να πάρει εκθεσιακό τηλέφωνο (όχι από public), και την άλλη μέρα το ίδιο κατάστημα, στην ίδια θέση / ίδιο χρώμα, υπήρχε το ίδιο κινητό, πάλι εκθεσιακό…
Federacion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 < <p> </p> <p>Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους που τρέχουν να βγάλουν το ψωμί τους κυνηγώντας τους τρελούς στόχους που τους θέτουν τα αφεντικά τους και στην ουσία δουλεύουν εθελοντικά (με τόσο χαμηλούς μισθούς).</p> <p> </p> <p> </p> Σωστός. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρά σε όλους. Καλή Χρονιά να έχουμε και Χρόνια Πολλά. Αυτές τις μέρες όπως έχω γράψει σε διπλανό Topic, είμαι σε αναζήτηση κινητού τηλεφώνου, με κόστος όχι πάνω από 130€. Έχω παραγγείλει το Huawei Ascend G510, αλλά το κατάστημα Guaranty εδώ και 15 μέρες, δεν γνωρίζει αν θα το φέρει, παρόλο που έχει στο Scroutz παράδοση από 4-7 ημέρες. Μικρή σημασία έχει αυτό, ας μπω στο θέμα. Πήγα σήμερα στα Public για να αγοράσω ένα κινητό, γνωρίζοντας ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από καταστήματα στο Skroutz. Είπα στον υπάλληλο ότι θέλω μέχρι 130€, τελευταίο Android, μάρκα τα πάντα εκτός από SONY, φυσικά να είναι ετοιμοπαράδοτο και με λογική τιμή όχι πολύ πιο ψηλά από τα άλλα καταστήματα. Έβλεπα το Samsung Galaxy Duos, το οποίο είχε 149€. Σκεφτόμουν ότι ίσως μπορεί να μου κόψει ένα 10άρικο και τελικά να πληρώσω περίπου στα 12€ παραπάνω (σε σχέση με το πρώτο κατάστημα που βγαίνει στο Scroutz). Ρώτησα λοιπόν τον υπάλληλο αν υπάρχει και διαθέσιμο και μου λέει τελευταίο κομμάτι. Αμέσως ρωτάω αν εννοεί το εκθεσιακό και μου το επιβεβαιώνει. Οπότε η επόμενη μου ερώτηση, την οποία θεωρώ και λογική είναι σε τι τιμή πουλάνε το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι. Εκεί παίρνω την τρελή και εξωφρενική απάντηση, "ότι γράφει το ταμπελάκι". Ρωτάω ξανά "για το εκθεσιακό ισχύει δηλαδή η ίδια τιμή;" Και μου απαντάει πως ναι. Απόρησα, είπα ευχαριστώ και έφυγα. Εδώ έρχομαι και ρωτάω. Είναι δυνατόν να πουλάνε εκθεσιακά μοντέλα που είναι στην ουσία μεταχειρισμένα σε τιμή καινούριου; Θα μου πείτε αν ο κόσμος τα αγοράζει, αυτοί τι να κάνουν, αλλά δεν υπάρχει ένα πλαίσιο, κάποιος νόμος, κάτι που να ορίζει τι πρέπει να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους που τρέχουν να βγάλουν το ψωμί τους κυνηγώντας τους τρελούς στόχους που τους θέτουν τα αφεντικά τους και στην ουσία δουλεύουν εθελοντικά (με τόσο χαμηλούς μισθούς), ούτε έχω διάθεση να κατηγορήσω το κατάστημα, αλλά πραγματικά αυτό με έκανα ξαναλέω να απορήσω. Αυτο που λες και μονος σου. Απο την στιγμη που υπαρχουν ατομα που τα αγοραζουν και δεν κανουν παραπονα για ποιο λογο να βγει καποιος νομος ή πλαισιο οπως λες. Ενα αλλο παραδειγμα με τους καταναλωτες ειναι η εγγυηση της Apple.Υπαρχουν χωρες που το κυνήγησαν πχ Βελγιο,Ιταλια προφανως και δικαιώθηκαν και πλεον στις χωρες τους στα καταστηματα εχουν 2 χρονια εγγυηση.Εμεις παλι στην Ελλαδα παμε με την λογικη ’’δε βαριεσαι να ναι καλα τα μεταχειρισμενα’’. Οσο για κινητα απο γνωστες αλυσιδες το ειπες και μονος σου στην αρχη ’’γνωρίζοντας ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από καταστήματα στο Skroutz
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το πλαισιο μου το εχει κανει για ολοκληρο laptop τιμης 600€.... Οποτε δεν μου κανει εντυπωση. Γενικα ειναι καλο να αποφευγουμε καποιες αλυσιδες που δεν σεβονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα