anonymus73 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλουςΘα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργήσω ένα image file του σκλήρου δίσκου που έχω το λειτουργικό (WIN7 64bit)?Το image αυτό θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να περάσω ξανά τα windows στον ίδιο δίσκο χωρίς να χρειαστεί να κάνω clean installation του λειτουργικού από την αρχή και να περνάω όλα τα προγράμματα μου και πως?Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
mikelamar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχουν ενα σωρό. Αλλα ειναι ελεύθερα αλλα οχι. Προσωπικά προτιμώ το Acronis True Image αλλα οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχει κ το Norton Ghost, το Paragon Back Up and Recovery(free) κτλ κτλ Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 @ts Αυτό που ψάχνεις λέγεται cloning και κάνει όντως αυτό που θες. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα Προσωπική προτίμηση Paragon Backup και Clonezilla γιατί αντιγράφουν τα πάντα Acronis true image για την ευχρηστία Δες και τον οδηγό στο wiki http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/acronis-true-image-r201
anonymus73 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Θα ήθελα όμως να ρωτήσω πως θα μπορώ αυτό το image να το εγκαταστήσω ξανά στον δίσκο που έχω το σαν primary αφού του έχω κάνει format. Γενικά θα ήθελα να αποφύγω, όταν κάνω format ,να εγκαθιστώ ξανά τα προγράμματα μου και τα windows updates.
TheELF Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα σου δίνουν επιλογή να κάνεις δισκάκι dvd με το οποίο μπορείς να κάνεις εκκίνηση και να επαναφέρεις το Image σου,δεν χρειάζεται πρώτα να κάνεις format.
arc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα σου δίνουν επιλογή να κάνεις δισκάκι dvd με το οποίο μπορείς να κάνεις εκκίνηση και να επαναφέρεις το Image σου,δεν χρειάζεται πρώτα να κάνεις format. Αυτό ή σε usb. Εν ολιγης αν έχεις το αρχείο image σε εξωτερικό σκληρό ή σε διαφορετικό partition το dvd/usb εκκίνησης κάνεις boot από το dvd/usb και λες στο πρόγραμμα να πάρει το image απο το Χ σημείο και να το "περάσει" στο τάδε δίσκο-partition. Όταν τελειώσει, κάνεις κανονική εκκίνηση και έχει τα windows ακριβώς όπως τη χρονική στιγμή που πήρες το image. Υπάρχουν διαφορές ανα πρόγραμμα, αλλα αυτή ειναι η γενική γραμμή πλέυσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα