Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δημιουργήσω ένα image file του σκλήρου δίσκου που έχω το λειτουργικό (WIN7 64bit)?
Το image αυτό θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να περάσω ξανά τα windows στον ίδιο δίσκο χωρίς να χρειαστεί να κάνω clean installation του λειτουργικού από την αρχή και να περνάω όλα τα προγράμματα μου και πως?
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

Υπάρχουν ενα σωρό.

Αλλα ειναι ελεύθερα αλλα οχι.

Προσωπικά προτιμώ το Acronis True Image αλλα οχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Υπάρχει κ το Norton Ghost, το Paragon Back Up and Recovery(free) κτλ κτλ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

@ts

Αυτό που ψάχνεις λέγεται cloning και κάνει όντως αυτό που θες. Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα

Προσωπική προτίμηση

Paragon Backup και Clonezilla γιατί αντιγράφουν τα πάντα

Acronis true image για την ευχρηστία

Δες και τον οδηγό στο wiki

http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/acronis-true-image-r201

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω πως θα μπορώ αυτό το image να το εγκαταστήσω ξανά στον δίσκο που έχω το σαν primary αφού του έχω κάνει format.

Γενικά θα ήθελα να αποφύγω, όταν κάνω format ,να εγκαθιστώ ξανά τα προγράμματα μου και τα windows updates.

Δημοσ.

Σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα σου δίνουν επιλογή να κάνεις δισκάκι dvd με το οποίο μπορείς να κάνεις εκκίνηση και να επαναφέρεις το Image σου,δεν χρειάζεται πρώτα να κάνεις format.

Δημοσ.

Σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα σου δίνουν επιλογή να κάνεις δισκάκι dvd με το οποίο μπορείς να κάνεις εκκίνηση και να επαναφέρεις το Image σου,δεν χρειάζεται πρώτα να κάνεις format.

Αυτό ή σε usb. 

Εν ολιγης αν έχεις 

• το αρχείο image σε εξωτερικό σκληρό ή σε διαφορετικό partition
  • το dvd/usb εκκίνησης

κάνεις boot από το dvd/usb και λες στο πρόγραμμα να πάρει το image απο το Χ σημείο και να το "περάσει" στο τάδε δίσκο-partition. Όταν τελειώσει, κάνεις κανονική εκκίνηση και έχει τα windows ακριβώς όπως τη χρονική στιγμή που πήρες το image. Υπάρχουν διαφορές ανα πρόγραμμα, αλλα αυτή ειναι η γενική γραμμή πλέυσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...